Intranet Viestintä ja tiimityö 15.09.2021

Helppokäyttöinen ja moderni intranet koko yhtiön sisäiseen viestintään

Vahanen on kotimainen kiinteistö- ja rakennusalan konsulttikumppani, joka palvelee asiakkaitaan muun muassa rakennuttamiseen, suunnitteluun ja kiinteistöjen elinkaariin liittyvissä kysymyksissä. Advania on toimittanut Vahaselle IT-palveluita jo vuodesta 2016 alkaen, mutta viimeisimmän intranet-projektin myötä yhteistyössä käännettiin uusi sivu. 

”Meidän aiempi intranetimme alkoi olla hyvin vanha, ja tunnistimme tarpeen sen uudistamiseksi. Tuttuna IT-toimittajana Advania muodostui hyvin luontevaksi kumppaniksi yhteiseen uudistamisprojektiin”, kertoo Vahasen viestintä- ja markkinointiasiantuntija Tiia Turunen. 

Tarkoin suunnitellulla yhteistyöllä kohti käyttäjälähtöistä lopputulosta 

Advanian asiantuntemuksella intranetin ulkoasu sekä käyttöliittymä modernisoitiin Vahasen toivomusten mukaisesti. Tiian mukaan Advania lunasti lupauksensa tarkasti suunnitellulla yhteistyöllä, minkä ansiosta intranet valmistui julkaistavaksi jopa ennakoitua nopeammin. 

”Projektin aikana työskentely oli helppoa, mukavaa ja määrätietoista. Advania määritteli meille todella hyvät aikataulut sekä selvät budjetit, joiden ansiosta meidän oli helppoa pysyä projektissa mukana”, Tiia kuvailee. 

Vahaselle intranet on merkittävä yhtiön sisäinen viestintäkanava, joten uudelta sivustolta toivottiin nopeutta sekä käyttäjäystävällisyyttä. Toimivan intranet-ratkaisun ohella Tiia pitää tärkeänä kokonaisvaltaista palvelua, joka pitää sisällään myös sivuston ylläpidon sekä huollon. 

 

”Meidän moderni intramme palvelee henkilöstöä hyvin helppokäyttöisyytensä, visuaalisuutensa ja nopeutensa ansiosta. Kaikki tieto on nyt näppärästi löydettävissä, ja Advania huolehtii sivuston ylläpidosta sekä päivityksestä. Meidän arkeamme helpottaa todella paljon, kun tiedämme, että intranet on jatkuvasti osaavissa käsissä”, Tiia tiivistää. 

Asiantuntevaa IT-kumppania tarvitaan myös tulevaisuudessa 

Tiia kokee yhteistyön sujuneen alusta alkaen hyvässä hengessä. Asiantuntijoiden johdolla intranetin uudistaminen onnistui ilman ylimääräisiä murheita, joten yhteistyölle sopii odottaa jatkoa myös tulevaisuudessa. 

”Voisin ehdottomasti suositella Advaniaa, koska heidän kanssaan on niin mukavaa tehdä töitä. Heillä on todella osaavia asiantuntijoita, minkä lisäksi he hallitsevat projektijohtamisen erittäin mainiosti. Yhteistyö heidän kanssaan on ollut todella helppoa ja tulemme varmasti hyödyntämään Advaniaa myös tulevaisuudessa vastaavissa projekteissa”, Tiia kiittelee. 

 

 

Samankaltaisia