Verkkoratkaisut 15.04.2021

OAJ ja Advania: Joustavuus ja asiantuntemus luovat hyvän kumppanuuden

OAJ eli Opetusalan Ammattijärjestö on opetusalan työmarkkinajärjestö, jolla on yli 120 000 jäsentä. Advania (entinen Ironnet) on toiminut jo usean vuoden ajan OAJ:n verkkoratkaisutoimittajana.

”Tehdessämme Advanian kanssa palvelusopimuksen meillä oli jo pitkä yhteinen historia. Advania on vuosien varrella todistanut meille osaamisensa", kertoo järjestelmäasiantuntija Riku Kivi OAJ:sta.

Palvelusopimus tuo joustavuutta

Palvelusopimuksen puitteissa Advania vastaa OAJ:n verkkoratkaisujen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta yhteistyössä OAJ:n oman asiantuntijatiimin kanssa.

”Meille oli tärkeää saada joustava kumppani, jolta voimme ostaa palvelua silloin, kun sitä tarvitsemme, emmekä ole sitoutuneet suuriin kiinteisiin kuukausimaksuihin”, Riku Kivi mainitsee.

Pasilan toimitilojen verkkoratkaisut suunniteltiin yhteistyössä

OAJ on vastikään remontoinut Pasilassa sijaitsevat toimitilansa. Remontin ajaksi toiminta siirrettiin väliaikaisiin tiloihin. Advania on ollut mukana sekä väliaikaisten että uudistuvien tilojen konesalipalvelujen yhteysratkaisujen sekä verkkoratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa.

”Remontin yhteydessä uusittiin OAJ:n langaton verkko ja samalla palomuuri- ja VPN-ratkaisut. Advania on auttanut kaikilla osa-alueilla. He toteuttivat uuden langattoman verkon Ciscon laitteilla ja olemme päässeet eroon aiemmista langattoman verkon ongelmista”, Riku Kivi toteaa.

Remontti on valmistumassa ja Advania auttaa OAJ:ta myös paluumuutossa.

”Yhteistuumin suunnittelemme ja siirrämme verkkoja uudistuneeseen toimitilaan. Mietimme yhdessä kokonaisarkkitehtuuria ja miten haluamme edistää toimitilojen verkkoratkaisuja tulevaisuudessa”, Riku Kivi kertoo.

Verkon kokonaispaketti antaa tapahtumajärjestäjälle mielenrauhan

Advania suunnittelee ja toteuttaa OAJ:n liittokokousten tietoliikenneyhteydet. Verkon kokonaispaketti on huoleton ratkaisu OAJ:lle.

”Advania on suunnitellut ja toteuttanut tapahtumien internet-yhteydet ja he ovat paikan päällä huolehtimassa, että homma toimii”, Riku Kivi kertoo .

”Kaikki on toiminut hyvin ja olemme olleet tyytyväisiä tällaiseen kokonaispalveluun. Käytämme Advaniaa jatkossakin näissä tilaisuuksissa”, Kivi toteaa.

Asiantuntemus perustuu tiimityöhön

Advania pyrkii toiminnassaan löytämään asiakkailleen oikeat ratkaisut ja auttamaan niiden onnistuneissa käyttöönotoissa ja ylläpidossa. Advanian tärkein tuote on asiantuntijapalvelu. Myös OAJ arvostaa verkkotoimittajan asiantuntemusta ja joustavuutta.

”Yhteistyömme Advanian kanssa on ennen kaikkea tiimityötä. Meille on tärkeää, että kumppani tuntee arkkitehtuurimme ja toimintaympäristön sekä sen, mitä haluamme saavuttaa”, Riku Kivi mainitsee.

”Advanialla ei palvelut henkilöidy, vaan heiltä löytyy useampi asiantuntija, joka tuntee meidän tavoitteemme ja toimintatapamme. Yhteistyömme on sujunut hyvin ja vastedeskin työstämme asioita eteenpäin yhdessä”, Kivi sanoo.

 

Aiheeseen liittyvää