Valo Digital Workplace Intranet 12.03.2021

Neova Group: Valo Teamwork paransi Teamsin käyttöä

Kansainvälisen monialakonserni Neova Group (ent. Vapo) on suomalainen valtionyhtiö, joka tuottaa energiaa muun muassa turpeesta ja puupolttoaineista sekä aktiivihiiltä turpeesta. Suomen pääkonttorissa ja sen 60 toimipisteessä mm. Australiassa, Virossa, Saksassa, Alankomaissa, Espanjassa ja Ruotsissa, on ollut käytössä Valo intranet jo viiden vuoden ajan.  

Neova Group on ensimmäisiä Valo Intranetin käyttöönottaneita organisaatioita Suomessa ja yhteistyö Advanian kanssa jatkuu edelleen. Luontevana jatkona Neova Groupissa kehitettiin tiimityötä ja osana tätä kehittämistä otettiin käyttöön myös Valo Teamwork. 

Lähtötilanne: 

Neovan SharePoint -tiimisivustot ja työtilat olivat vanhentuneet, eikä ratkaisu enää palvellut konsernia. Vanhassa ratkaisussa työtiloja oli myös vaikea hallita. 

Ratkaisu: 

Haasteisiin löydettiin ratkaisu ottamalla käyttöön Microsoft Teams ja Valo Teamwork, joilla tiimityöskentely saatiin modernisoitua ja työtilat hallintaan. Käyttökokemus oli samankaltainen aiemman ratkaisun kanssa ja käyttäjien siirtyminen uuteen sujui kivuttomasti. 

Valo Teamworkin Integroituu Microsoft Teamsiin ja on yhteensopiva Valo Intranetin kanssa: 

  • Pääsy kaikkiin ryhmätyötiloihin yhdestä paikasta 
  • Nopea siirtyminen työtiloihin ja sovelluksiin 
  • Hallittu työtilojen elinkaari 
  • Valmiit Teams-sivupohjat ohjaamaan työskentelyä. 

Valo Teamwork -ratkaisun käyttöönotto oli helppoa ja nopeaa 

”Tiiviin yhteistyön ansiosta päivitys uuteen onnistui sujuvasti ja ilman yllätyksiä” ”Käyttöönoton yhteydessä vanhat klassiset työtilat päivitettiin moderneiksi. Työtilojen päivitys oli helppoa ja suoraviivaista, koska olemassaolevat tiedot voitiin siirtää moderniin työtilaratkaisuun vaiheittain sekä manuaalisesti että automaattisesti.”, kertoo Neovan ICT Business relationship manager Joonatan Hirvi,   Valo Teamworkin asentaminen oli mutkaton muutoksenhallintaprosessi. 

Projektin eteni vauhdilla. Aikaa aloituksesta testaukseen kului pari kuukautta. Loppukäyttäjien perehdyttäminen oli sujuvaa, sillä käyttäjäkokemus varmistettiin räätälöimällä Valo Teamwork -ulkoasu muistuttamaan edeltävää vanhaa työtilaratkaisua. 

Meillä ollaan erittäin tyytyväisiä Valo Teamworkin helppokäyttöisyyteen, työteko ja tiedonkulku on sujuvoitunut monella tapaa mm ryhmät ovat julkisia ja avoimia kaikille. 

Joonatan Hirvi 
ICT Business relationship manager, Neova Group 

Neovan työntekijät ovat tyytyväisiä Valo Teamworkin helppokäyttöisyyteen 

Koronatilanteen iskettyä, Neovan työntekijät ovat nopeasti omaksuneet Microsoft Teamsin käyttön. Valo Teamwork kuuluu luontevasti osana Microsoft Teamsiä. Valo Teamwork kokoaa ihmiset ja tekemisen. 


 

 

Samankaltaisia