Vierumäki Golf kehittää edistyksellistä ICT-infrastruktuuria yhdessä Advanian kanssa
IT-ulkoistus 19.08.2022

Vierumäki Golf kehittää edistyksellistä ICT-infrastruktuuria yhdessä Advanian kanssa

Päijät-Hämeessä sijaitseva Vierumäki Golf on yksi Suomen tasokkaimmista golfkohteista. Viihtyisällä Vierumäellä sijaitsevat kaksi täysmittaista golfkenttää sekä yhdeksänreikäinen par 3 -rata, minkä lisäksi kävijöitä palvelee monipuoliset ravintolat, majoitus- ja kokoustilat sekä ympärivuotiset golfkurssit. Golf-keskuksen toiminta edellyttää saumattomasti toimivaa ICT-infrastruktuuria, jonka luomisessa ja ylläpitämisessä Vierumäki on tukeutunut Advanian ammattitaitoon.


“Vierumäellä meillä on kaksi erittäin laadukasta golfkenttää ja yksi harjoittelurata. Perinteikäs Classic-kenttä on avattu jo vuonna 1996, kun taas erityisesti ammattilaisten suosima Cooke-kenttä avattiin vuonna 2006. Muutama vuosi sitten meille tuli ajankohtaiseksi löytää uusi palveluntarjoaja Vierumäki Golfin ICT-palveluille. Kilpailutimme tällöin lukuisia alan toimijoita, mutta lopulta päädyimme hankkimaan Advanialta kaikki tarvitsemamme palvelut saman katon alta”, kertoo Vierumäki Golfin toimitusjohtaja Jan Ruoho.

Laadukkaat ICT-palvelut räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin

Ammattitaitoinen ICT-kumppani on keskeinen osa Vierumäki Golfin menestystarinaa. Advania rakensi golfkeskukselle kaiken kattavan ICT-infrastruktuurin, joka rakennettiin yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin ja toimitettiin lopulta avaimet käteen -palveluna. Toimivan ICT-infran ansiosta Vierumäellä voidaan nyt rauhassa keskittyä tarjoamaan harrastajille ensiluokkaisia golf-elämyksiä.

“Advania auttaa meitä kokonaisvaltaisesti kaikissa ICT-tarpeissamme. He tuottavat ammattitaitoisesti kaikki palvelut mitä sillä saralla tarvitsemme, aina laitteista verkkoihin ja tukipalveluihin asti. Koska saamme Advanialta kaikki palvelut kätevästi saman katon alta, voimme keskittyä täysin omaan ydinosaamiseemme. Aluksi tietysti jännitti, saadaanko näin suuri ICT-projekti onnistumaan ongelmitta. Huolet kuitenkin osoittautuvat turhiksi, sillä Advanian tiimi sai kaiken informaation siirrettyä vanhalta palvelimelta uuteen ilman menetettyjä tiedostoja”, Ruoho lisää.

Ammattitaitoinen ja nopea tukipalvelu tuo turvaa arjen haasteisiin

ICT-haasteissa Vierumäki Golfin apuna on jatkuvasti Advanian lähituki, joka on osoittanut konkreettisen hyötynsä golfkeskuksen vauhdikkaassa arjessa. Henkilökohtainen ja nopea palvelu takaa sen, ettei ongelmien kanssa tarvitse jäädä yksin vuorokauden ajasta riippumatta.

“Advanian tukipalvelu on meille erittäin tärkeä ja työntekijämme ovat olleet siihen tyytyväisiä. Kun tarvitsemme apua, sitä on saatavilla vain yhden puhelinsoiton päässä. Advanian asiakaspalvelu on erittäin henkilökohtaista ja olemme oppineet tuntemaan heidän työntekijät hyvin. Voisin ehdottomasti suositella Advaniaa välittömän ja asiantuntevan palvelun ansiosta, joka ylittää odotukset jatkuvasti”, kiittelee Ruoho.

 

 

Aiheeseen liittyvää