Tapahtumat

Järjestämme asiakkaillemme vuoden aikana erilaisia tilaisuuksia ja webinaareja, joissa kerromme kattavasti IT-alan uusimmista ratkaisuista ja palveluista. Olemme myös mukana useissa kumppaneidemme tapahtumissa. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tapahtumat ja mielenkiintoiset webinaarit ja voit myös ilmoittautua mukaan. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan tilaisuuksiimme!

 

Tapahtumat
Keep on Track 02-2023
WEBINAARI 8.2.2023

Microsoft 365 Keep on Track

Maksuttomissa webinaareissa kerromme mitä uusia ominaisuuksia on tullut, ja tarjoilemme ensipuraisun tuleviin julkistuksiin. Saatamme välillä tehdä syväsukelluksen hieman teknisempäänkin sisältöön, joten pidäthän hatustasi kiinni. Ilmoittaudu mukaan nyt.

Tapahtumat-webinaarisarja-500x300
WEBINAARISARJA 02-03/2023

Tehot irti Oracle-pilvestä

Nyt on mahdollisuus tehdä Oracle-pilvipalvelu tutuksi ja ottaa ns. Tehot irti. Järjestämme kolmen webinaarin sarjan kevään 2023 aikana. Ilmoittaudu mukaan heti vaikka kaikkiin; voit katsoa tilaisuuden tallenteen, vaikka et pääsisi livenä linjoille. Ilmoittaudu mukaan!

Solver X Helsinki Advania-1
LIVE 19.–20.4.2023

Solver x Helsinki

Advania on mukana Pohjoismaiden suurimmassa kaksipäiväisessä reverse pitching -tapahtumassa, jossa etsitään toteuttajia uusiin digitaalisiin kehityshankkeisiin. Tapahtuma järjestetään huhtikuussa Helsingin Wanhassa Satamassa. Nähdään Solver X:ssä! Lisää tapahtumasta.

Jäikö webinaari näkemättä?

Tallenteet
31.08.2022

Microsoft 365 Keep On Track 31.8.2022

Keep on Trackin idea on auttaa osallistujia ottamaan koko Microsoft 365 Platform hyötykäyttöön. Verkkotapahtumassa kerromme mitä uusia mahdollisuuksia palveluun on tullut, ja tarjoilemme ensipuraisun uusiin julkistuksiin.
Tallenteet
12.08.2021

Miksi Microsoft 365 -ympäristö tarvitsee ulkoiset varmistukset?

Microsoft vastaa Office -palvelun infrastruktuurista, mutta data on aina asiakkaan vastuulla. Yritykset omistavat ja ovat vastuussa omasta datasta riippumatta siitä, missä palvelussa data sijaitsee. Tallenteen katsottuasi tiedät, miten Microsoft 365 -palvelun toiminnallisuus on turvattu sekä mitä eri palautusvaihtoehtoja palvelussa on tarjolla. 
Tallenteet
03.06.2021

Miten koventaa Microsoft 365 -ympäristön tietoturvaa?

Vaikka Microsoft 365 -palvelussa on jo oletuksena käytössä laaja valikoima valmiiksi määritettyjä suojausominaisuuksia, vaatii palvelun tietoturvallinen hyödyntäminen myös sinua asiakkaana ottamaan vastuun organisaatiosi käyttäjien identiteetin, datan sekä päätelaitteiden turvaamisesta. Tallenteessa on 6 selkeää vinkkiä tietoturvan koventamiseksi. 
Tallenteet
03.10.2022

M365 Keep on Track -webinaarit

Webinaarisarjassa kerromme, mitä uusia mahdollisuuksia Microsoft 365 -palveluun on tullut ja tarjoilemme ensipuraisun uusiin julkistuksiin. Tältä sivulta löydät kaikki M365 Keep on track -webinaariemme tallenteet.
Tallenteet
11.10.2021

Tietokantawebinaareja tarjolla

Erityisosaamisemme auttaa asiakkaitamme ylläpitämään, hyödyntämään ja suojaamaan yritykselle kriittisten järjestelmien dataa tietokantapalveluiden avulla. Kokosimme tälle sivulle tietokantawebinaarimme.
Tallenteet
28.04.2021

Unelmien intranet

Katso kokonaisvaltainen katsaus siitä, miten SharePoint-pohjaisesta intranetistä otetaan kaikki irti Valo-tuoteperheen avulla.
Tallenteet
26.05.2021

Zero Trust - nykyaikaista pääsynhallintaa -webinaaritallenne

Tässä webinaarissa identiteetin- ja pääsynhallinnan supermiehet Henri Talvitie ja Ville Raassina Advanialta käyvät läpi Zero Trust -pääsynhallintamallin ideologiaa sekä hyötyjä yritykselle. Molemmilla puhujilla on vankka kokemus identiteetin- ja pääsynhallintaratkaisuista, erityisesti Okta- sekä VMware Workspace ONE -teknologioista.
Ota yhteyttä

Vauhtia kehitykseen Advanian avulla.