Tapahtumat

Järjestämme asiakkaillemme vuoden aikana erilaisia tilaisuuksia ja webinaareja,
joissa kerromme kattavasti IT-alan uusimmista ratkaisuista ja palveluista. Olemme myös mukana useissa kumppaneidemme tapahtumissa. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tapahtumat ja mielenkiintoiset webinaarit ja voit myös ilmoittautua mukaan. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan tilaisuuksiimme!

 

Tapahtumat

Tapahtumat

Banneri_Valtti_Advania Keep on Track
Online | 31.8.2022 klo 9.00–10.00

Keep on Track – Pysy mukana M365-radalla!

Keep on Track -webinaarisarja auttaa osallistujia ottamaan koko Microsoft 365 -ympäristön hyötykäyttöön. Maksuttomissa webinaareissa kerromme mitä uusia ominaisuuksia on tullut, ja tarjoilemme ensipuraisun tuleviin julkistuksiin.

 

 

Kumppani-tavataan-kuntatalolla-twitter
LIVE | 14.–15.9.2022, Helsinki

Kuntamarkkinat

Lämpimästi tervetuloa osastollemme nro 0B5 tutustumaan meihin ja palveluihimme! Esittelemme kumppanimme Opinsys Oy:n kanssa kouluille kierrätettyihin laitteisiin perustuvaa ympäristöystävällistä kokonaisratkaisua lukiolaisten konehankintaan ja -hallintaan. 

Tapahtuman aikana myös tietoiskut verkossa keskiviikkona 14.9. kello 10 ja torstaina 15.9. kello 13. Tervetuloa kuulolle!

Jäikö webinaari näkemättä? Ei hätää –videotallenteet ovat turvassa.

WP2
Webinaari | 12.8.2021

Miksi Microsoft 365 -ympäristö tarvitsee ulkoiset varmistukset?

Microsoft vastaa Office -palvelun infrastruktuurista, mutta data on aina asiakkaan vastuulla. Yritykset omistavat ja ovat vastuussa omasta datasta riippumatta siitä, missä palvelussa data sijaitsee. Tallenteen katsottuasi tiedät, miten Microsoft 365 -palvelun toiminnallisuus on turvattu sekä mitä eri palautusvaihtoehtoja palvelussa on tarjolla. 

WP3
Webinaari | 3.6.2021

Miten koventaa Microsoft 365-ympäristön tietoturvaa?

aikka Microsoft 365 -palvelussa on jo oletuksena käytössä laaja valikoima valmiiksi määritettyjä suojausominaisuuksia, vaatii palvelun tietoturvallinen hyödyntäminen myös sinua asiakkaana ottamaan vastuun organisaatiosi käyttäjien identiteetin, datan sekä päätelaitteiden turvaamisesta. Tallenteessa on 6 selkeää vinkkiä tietoturvan koventamiseksi. 

Ota yhteyttä

Vauhtia kehitykseen Advanian avulla.