Tapahtumat

Järjestämme asiakkaillemme vuoden aikana erilaisia tilaisuuksia ja webinaareja, joissa kerromme kattavasti IT-alan uusimmista ratkaisuista ja palveluista. Olemme myös mukana useissa kumppaneidemme tapahtumissa. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tapahtumat ja mielenkiintoiset webinaarit ja voit myös ilmoittautua mukaan. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan tilaisuuksiimme!

 

Advania-kumppanina_600x600

Tulevia tapahtumia

Jäikö webinaari näkemättä?

Tallenteet
15.11.2023

Keep on Track 15.11.2023

Tässä webinaarissa kävimme jälleen läpi tuoreimpia uutisia Microsoft 365 -rintamalta sekä demosimme Microsoft 365 Copilotin käyttöä. Agendalta ei puuttunut myöskään Microsoft Ignite. 
Tallenteet
16.08.2023

M365 Keep on Track 16.8.2023

Tässä webinaarissa käydään läpi mm. seuraavia M365-ympäristön uutuuksia: Microsoft Copilot, Bing Chat for Enterprise, Microsoft SharePoint, Microsoft Teams, Viva Suite, Microsoft Loop.
Tallenteet
06.06.2023

Möhli tai mahdollista - tietoturvakatsaus johdolle

Tässä LinkedIn Live -lähetyksessä asiantuntijamme käsittelivät tietoturvaa johdon näkökulmasta. Miten ymmärtää yrityksen tietoturvan tilaa ja tehdä oikeita päätöksiä liiketoiminnan riskienhallinnassa? Mikä on IT:n vastuulla, ja miten johto voi tukea tietoturvallista kulttuuria parhaalla mahdollisella tavalla?
Tallenteet
05.05.2023

Azure LinkedIn livesarja

Azure LinkedIn -livesarjassa voit tutustua Azuren monipuolisiin mahdollisuuksiin. 1 osa käsittelee, miksi kannattaa siirtyä Azure-pilveen, 2 osassa saat vinkkejä siihen, miten hallita Azure-ympäristöä sujuvasti ja 3 osassa käydään läpi eri keinoja, miten hallita nousevia pilvikustannuksia.  
Tallenteet
28.02.2023

Oraclen kanssa pilveen

Tässä webinaarissa käsittelimme Oracle-pilveä (OCI) ja esittelimme sen vahvuuksia pilvialustana Oracle-pohjaisille järjestelmille. Saat tietoa mm. OCI-alustan performanssista, tietoturvasta ja skaalautuvuudesta sekä eduista verrattuna muihin pilvialustoihin. 
Ota yhteyttä

Vauhtia kehitykseen Advanian avulla.