Kumppanuus Digitaalinen työympäristö 17.06.2024

Yksi kumppani riittää. Advania on kokonaisvaltainen Microsoft AI Cloud Partner, joka tarjoaa kaikki tarvitsemasi palvelut

Tuomas Järvinen

Tuomas Järvinen

Tuomas toimii Advania Finlandilla Microsoft 365 -tuoteomistajana.

Advania on Microsoft AI Cloud Partner viidellä osa-alueella kuudesta. Kiitos laaja-alaisen osaamisemme, asiakkaamme saavat kätevästi kaikki tarvitsemansa Microsoft-palvelut yhden luukun taktiikalla. Vahvuutemme Microsoft AI Cloud Partnerina ovat myös toimintamme ketteryys, paikallisuus ja ihmislähtöisyys. 

Microsoft AI Cloud Partner Program on maailmanlaajuinen kumppaniohjelma, joka koostuu kuudesta eri ratkaisualueesta. Kumppani voi näistä ratkaisualueista osoittaa osaamistaan yhdellä tai useammalla osa-alueella saavuttaakseen Solution Partner -tunnustuksen. Näiden lisäksi kumppaniyritys voi osoittaa pätevyytensä erikoistumisalueilla ja saada näiden osalta tunnustuksen erityisosaamisestaan.

Solutions Partner -tunnustus meiltä löytyy seuraavilta ratkaisualueilta:

  • Modern Work
  • Security 
  • Digital App & Innovation (Azure) 
  • Infrastructure (Azure) 
  • Data & AI (Azure).Advania Finlandin Microsoft Solutions Partner -tunnustukset kesäkuussa 2024

Saavutimme tunnustuksen Adoption and Change Management -erityisosaamisestamme Modern Work -ratkaisualueella vuonna 2023, ja Infrastructure and Database Migration to Azure -spesialisaation Infrastructure-ratkaisualueella kesäkuussa 2024. Seuraava erikoistumisalue on jo meillä kiikarissa.

Microsoft mittaa kumppaneitaan eri tavoin muun muassa menestyksestä asiakasratkaisujen parissa sekä osaamisen kasvattamisesta erilaisilla sertifikaateilla. Seuraamme yhteistyötä tarkasti, sillä mitä paremmin meillä menee, sitä enemmän meille avautuu mahdollisuuksia Microsoftin suunnalta. Näin voimme palvella asiakkaitamme yhä paremmin.

Niin kuin kaikki kumppanuudet, tämäkin edellyttää hoitoa  

Microsoft-kumppanuus on Advanialle tärkeä asia. Ilman hyvin hoidettua kumppanuutta meiltä voisi uusia liiketoimintamahdollisuuksia mennä sivu suun. Asiakkaan näkökulmasta virallisen Microsoft AI Cloud Partnerin tekemän työn valitseminen on ikään kuin laatulupaus. Ratkaisualueiden hallinnan osoittaneilla kumppaneilla on aina vaadittu osaaminen ja riittävän leveät hartiat laadukkaaseen toteuttamiseen.

Kaikki kumppanuudet vaativat huolenpitoa ja ylläpitämistä. Meiltä tämä edellyttää pitkäjänteistä työtä ja tiimin sekä osaamisen jatkuvaa kehittämistä.

Tärkeintä kuitenkin on se, että teemme työmme mallikkaasti. Keskeistä työssä on palveluomistajuus eli esimerkiksi oma roolini Service Ownerina. Kaikille tuottamillemme palveluille on vastuutettu omistajat, joilla on iso rooli palvelujen ja tarjoaman jatkuvassa kehittämisessä. Keskeistä onkin pysyä relevanttina ja ajan hermolla.

Asiakas tarvitsee vain yhden Advanian  

Erotumme muista Microsoft AI Cloud Partnereista siinä, että olemme kokoomme nähden erittäin laaja-alainen ja kokonaisvaltainen osaaja. Tämä tarkoittaa sitä, että Advanialta löytyy palvelut useille ratkaisualueille. Palvelut kattavat koko asiakastarpeen, lisensoinnista loppukäyttäjätukeen ja hallintapalveluista jatkuvaan kehittämiseen ja neuvonantoon muuttuvan teknologian ympäristössä. Tunnemme Microsoftin ratkaisukentän kuin omat taskumme – ja tunnemme myös asiakkaamme.

Olemme paikallinen toimija, ja palvelemme asiakkaita suomeksi. Meillä ei ole jäykkiä ja hitaita prosesseja, vaan toimimme ihmiseltä ihmiselle -periaatteella. Näin voimme olla ketterä kumppani. Brändilupauksemme “The tech company with people at heart” ei ole vain sanahelinää, vaan se on meidän tapamme toimia!  

 

Aiheeseen liittyvää