Digitaalinen työympäristö Microsoft 365 Tekoäly AI 16.01.2024

Copilot for Microsoft 365 on nyt helpommin yritysten saatavilla

Copilotin odotettu saatavuuspäivitys on nyt täällä, kun Copilot for Microsoft 365 on vihdoin tuotu entistä helpommin yritysten ulottuville. Lisäksi Microsoft hemmottelee yksittäisiä käyttäjiä ja EDU-tenantteja. 

Joulun alla kuultiin pettyneitä ääniä, kun vuoden odotetuimmassa lahjassa Copilot for Microsoft 365:ssa nähtiin 300 käyttäjän minimiraja. Copilot for Microsoft 365 on ilahduttanut ja hämmästyttänyt kyvyllään sujuvoittaa työpäivää, ja erityisesti kirjallista työskentelyä, mutta muille kuin suurille yrityksille se on ollut vielä kaukainen unelma. 15. tammikuuta Microsoft on ilmoittanut, että Copilotin saatavuutta ja ominaisuuksia kuitenkin laajennetaan. 

Mikä on muuttunut? 

Käyttäjämäärien vähimmäisrajat on nyt poistettu, Copilot for Microsoft 365 saatavuutta laajennetaan ja Microsoft Copilot tuoteperhe on saanut lisäystä: Copilot Pro yksityiskäyttäjille. Olitpa siis pk-yrityksessä, oppilaitoksessa, tai muuten vai kiinnostunut tekoälyn nykyaikaisista ominaisuuksista, kaikille on nyt jotain tiedossa. Alla tarkemmin tärkeimmät muutokset ja ominaisuudet. 

Copilot for Microsoft 365 kaikille kokoluokille

Copilot for Microsoft 365 on ollut kuuma puheenaihe jo pitkään, mutta viimein kaiken kokoisilla yrityksillä ja organisaatioilla on mahdollisuus ottaa se käyttöön. Se on edelleen sama tuottavuuden tehopaketti kuin ennenkin, mutta yritysasiakkaiden ei tarvitse ostaa kerralla varastoon 300 lisenssiä. Näin ollen voit nyt tilata Copilot for Microsoft 365 -lisenssit suoraan tutulta CSP-kumppaniltasi, kuten Advanialta. 

Myös yhteensopivuutta on laajennettu. Copilot on nyt saatavilla Microsoft 365 Business Standard, Microsoft 365 Business Premium, Office 365 E3 ja E5 käyttäjille ja Microsoft on vuoden vaihteessa ilmoittanut, että Copilot for Microsoft 365 on jatkossa saatavilla Microsoft 365 A3 ja A5 lisensseihin, tuoden sujuvampaa työskentelyä myös oppilaitosten ja korkeakoulujen piiriin.

Copilot for Microsoft 365 on ihanteellinen ratkaisu, jos haluat kattavan ratkaisun työnteon tehostamiseen tekoälyn voimalla. Copilot on avustajanasi tärkeimmissä sovelluksissa ja palveluissa, kuten Word, Excel, PowerPoint, Outlook, tai jopa Microsoft Teams. Erottavana tekijänä on kuitenkin ehdoton tietoturva: Copilot for Microsoft 365 toimii sinun M365-ympäristössäsi, sinun käyttöoikeuksillasi ja sinun turvallisuusasetuksillasi. 

ADVANIAN KONSULTOINTIPAKETIT TIETOTURVALLISEEN TEKOÄLYN KÄYTTÖÖNOTTOON

Mitä kaikkea Copilot for Microsoft 365 voi tehdä yrityksenne hyväksi? Varmista tekoälyratkaisuiden tietoturvallinen käyttö ja vie toimintanne uudelle tasolle.


Copilot kevyempään käyttöön tai kokeiluun
 

Copilot, eli entinen Bing-chat, on yhä ilmainen kaikille käyttäjille ja loistava tapa tutustua ensimmäistä kertaa generatiivisen tekoälyn maailmaan. Se hakee tietoja, tuottaa tekstiä ja luo vaikkapa uusia kuvia kuvauksesi pohjalta. Voit antaa komennot myös puheen kautta ja antaa ajatuksen virrata. Uudet Copilot GPT:t tekevät sen vastauksista entistä parempia: voit mukauttaa Copilotia taipumaan sinua kiinnostaviin aiheisiin, kuten kuntoiluun, matkustukseen tai ruuanlaittoon. Copilot on myös organisaatioille turvallisempi tapa kokeilla generatiivista tekoälyä, sillä siihen voidaan kytkeä päälle yritysten tietosuojaus (sisältyy Microsoft 365 E3, E5, F3, A3, A5, Business Premium ja Business Standard lisensseihin), jolloin viestejäsi ei tallenneta tai käytetä tekoälyn kehittämiseen. 

 

Uusi Copilot Pro yksityiskäyttäjille 

Copilot Pro on Microsoft 365 Personal ja Family käyttäjille suunnattu, kevyempi versio Copilot for Microsoft 365 paketista. Se tuo tutut tuottavuustoiminnot M365 sovelluksiin (Word, Excel, PowerPoint, Outlook ja OneNote), varmistaa pääsyn Copilotin GPT-4 ja GPT-4 Turbo ominaisuuksiin myös ruuhka-aikoina, sekä antaa kiihdyttää (”boost”) tekoälykuvien luontia 100 kertaa päivässä. Pro käyttäjät saavat myös itse luoda uusia em. Copilot GPT ominaisuuksia. Kaikki palvelut ovat käytettävissä omalla koneella, verkossa ja pian myös puhelimessa. Käytännössä siitä puuttuu yrityspuolen laajennettavuus ja turvallisuus, mutta hinta on myös pienempi - noin 20 euroa kuukaudessa. Copilot Pro ei ole yhteensopiva M365-yrityslisenssien kanssa. 

 

Advania on kokonaisvaltainen Microsoft-talo

Osaamisemme kattaa koko Microsoft-kokonaisuuden sovelluksista pilvipalveluihin ja sovelluskehitykseen.


Aiheeseen liittyvää