Kumppanuus 22.08.2022

Kumppanuudesta IT- ja digipalveluiden uusi perustaso – Advania haluaa tuoda selkeyttä kokonaisuuteen

Advanian ja Valtin yrityskauppa tuli voimaan kesäkuussa 2022. Yhdistyminen edistyy hyvää vauhtia, ja muodostumassa on uusi IT- ja digipalveluiden toimittaja ja luottokumppani Suomessa toimiville yrityksille. Tavoitteenamme on helpottaa yritysten usein pirstaleisen IT-paletin hallintaa ja vastata mm. lisääntyvään tietoturvapalvelujen kysyntään.

Muodostamamme uusi yhtiö on kokoluokassaan merkittävä toimija Suomessa (olemme 78 miljoonan euron liikevaihdollamme tuoreella Tivi 250 -listalla sijalla 68). Tarjoamme modernit palvelut tietoturvaan, loppukäyttäjäpalveluihin, hybridipilviratkaisuihin ja Microsoftin koko ekosysteemin hyödyntämiseen. Lisäksi konsultoimme ja kehitämme digitaalisen työn ja liiketoiminnan ratkaisuja. 

Organisaatioiden teknologiapaletissa on yhä enemmän osia: laitteet ja niiden hallinta, liiketoimintaratkaisut, pilvipalvelut, tietokannat, tietoliikenneratkaisut sekä jopa kymmenittäin eri sovelluksia eri tarkoituksiin henkilöstön ja sidosryhmien käyttöön. Näiden kaikkien hallitseminen tietoturvallisesti ja liiketoiminnan kasvu ja jatkuvuus turvaten on monimutkaista – joidenkin mielestä jopa lähes mahdotonta hallita. 

Havaintojeni mukaan globaali trendi, jossa asiakkaat vähentävät toimittajien määrää, jatkuu. Myös Suomen markkinassa tämä tarkoittaa, että yrityksiä digitalisoitumisessa tukevilla kumppaneilla täytyy laaja palvelupaletti ja osaaminen. Sekä yksityiset että julkiset organisaatiot tarvitsevat luottokumppaneita IT- ja digipalveluiden hallintaan ja kehittämiseen. Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa ja Iso-Britanniassa toimivalla Advanialla on tarjota tähän tarpeeseen osaaminen ja resurssit sekä paikallisesti että Pohjoismaiden laajuisesti. Palvelemme asiakkaita jo pohjoismaisella tasolla yhdessä. 

 


Lue Tivi-lehden artikkelit (tilaajille): 

Advania satsaa eheään tietoturvaan 

Tässä ovat Suomen 250 suurinta IT-yritystä 

 

Aiheeseen liittyvää