#PeopleatAdvania #LifeatAdvania 22.01.2024

Millaista on julkipilvitiimin esihenkilön Arton työ Advanialla?

Advania on teknologiayritys, jossa osaajat ratkaisevat. Kasasin tähän blogiin julkipilvitiimin esihenkilön Arto Happosen ajatuksia liittyen Cloud-asiantuntijan tehtävään, tiimiin ja Advanialla työskentelyyn liittyen. 

Arto päätyi Advanialle vuonna 2010 yritysoston kautta. Hän toteaa, että nykyisessä organisaatiossa on kiva tehdä töitä ison julkipilvitiimin kanssa, jossa on osaajia, tietoa sekä osaamista paljon. Artolla itsellään on asiantuntijatausta, ja hän kertookin, että esihenkilönä hänellä on tavoitteena olla valmentava; hän haluaa rohkaista tiimiläisiä kehittymään ja menemään urallaan eteenpäin. Uuden tiimiläisen ei tarvitse olla valmis asiantuntija; tärkeää on aito halu oppia uutta ja kerätä kokemusta.

Arton tiimi on osa suurempaa Cloud Journey -yksikköä, jossa pääsee tekemään läheistä yhteistyötä Cloud Arkkitehti -tiimin ja sovelluskehittäjien kanssa. Tiimiläiset toimivat tällä hetkellä eri puolella Suomea, ja fyysisiä tapaamisia järjestetään muutaman kerran vuodessa. Yhteistyötä tehdään kuitenkin tiiviisti projekteissa, ja tiimissä on hyvä meininki. Apua saa ja pitää kysyä; kukaan ei osaa kaikkea. Meillä pääsetkin oppimaan huippuosaajilta!

Arton tiimissä Cloud-asiantuntija pääsee mukaan esimerkiksi mielenkiintoisiin käyttöönottoprojekteihin. Lisäksi työpäiviin kuuluu asiakkaiden jatkuvien palveluiden muutospyyntöjen ja häiriötikettien ratkaisemista. Tehtävää voi hoitaa suurimmaksi osaksi etänä, mutta toki muutaman kerran vuodessa tavataan myös kasvotusten. Asiakkuudet ovat keskisuuria ja isoja julkiselta ja yksityiseltä puolelta.

Arto Happonen_Advania Finland_blogi

Työskentelystä Advanialla Arton sanoin

Advanialla Arto arvostaa erityisesti hyviä työkavereita, mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä ja hyviä asiakkuuksia, joiden kanssa on ollut mukava tehdä hommia. Tiimissä jaetaan jo paljon tietoa, mutta tätä Arto pyrkii vielä kehittämään edelleen. Hän kokee, että tiiminä ollaan yhtä vahva kuin miten tietoa ja osaamista jaetaan. Yhdessä tekemällä oppii.

Advaniasta vielä muutama sana lisää; sen lisäksi, että tuomme osaajillemme paljon mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja uuden oppimiseen, panostamme hyvään esihenkilötyöhön ja esihenkilöiden tukemiseen. Henkilöstökyselyissä esihenkilötyö onkin noussut yhdeksi kiitellyimmistä asioista. Meillä johtamisen periaatteet - Ihmiset edellä, Sydämeltään kehittäjä, Onnistumisten mahdollistaja - ohjaavat esihenkilöiden tekemistä. Lisää näistä, arvoistamme ja yrityskulttuuristamme voit lukea urasivuiltamme. Sieltä löydät myös tietoja työsuhde-eduistamme, avoimista positioistamme ja rekrytointiprosessistamme.

Hakeminen meille on muuten superhelppoa; muutama napakka kysymys ja se on siinä. Tervetuloa mukaan porukkaan! 😊

Rekryterkuin

Pia, Talent Acquisition Manager

 

Aiheeseen liittyvää

#PeopleatAdvania Ystävyydestä työpaikalla
14.02.2024

Ystävyydestä työpaikalla

Ystävyys on moniulotteinen käsite, jolla on erilaisia merkityksiä. Toisille se voi merkitä yhtä syvää ja pitkäaikaista ystävää, kun taas toisilla saattaa olla lukuisia läheisiä ystäviä tai kavereita. Yksi asia kuitenkin...