Pilvimäistä käyttökokemusta sijainnista riippumatta

Advania tuo asiakkaat aitoon hybridimaailmaan Advania Cloud –hybridipilviratkaisulla. Pilvi voi sijaita asiakkaan omassa konesalissa, Advanian Suomen konesaleissa, julkipilvissä tai näissä kaikissa. Hybridipilvipalvelu on joustava ja skaalautuva, joten se mahdollistaa palvelualustan kasvun tai laskun yrityksesi tarpeen mukaan. Palveluiden hallinta hoituu kätevästi yhden käyttöliittymän avulla. Hybridipilvi mahdollistaa palveluiden siirrot sijainnista toisiin, tai vaikka toimittajilta toisiin ja tuo kattavan liiketoimintapalveluiden (Disaster Recovery) turvan.  

Pilvi-infrastruktuurin päälle tuotamme halutun tasoisia ylläpitopalveluita mm. palvelinten ja tietokantojen hallintaa, varmistuksista tietoverkkoihin. Palvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat hyödyntää modernia hybridipilvipalvelua, eivätkä halua sitoa pääomaansa raskaisiin investointeihin, ylläpitoresursseihin tai henkilöstön osaamisen ylläpitoon. Vain harvalle yritykselle ICT-infran ylläpito ja kehittäminen on yrityksen ydinliiketoimintaa. Sen vuoksi ICT:n kehittämisen käytetty aika on aina pois tuottavasta toiminnasta.

Anna meidän auttaa. Advanian palvelukokonaisuudesta yritys voi aina valita, mitkä asiat hoitaa itse ja mitkä jättää kumppanille. 

Hybridipilven hyödyt

Disaster_Recovery

Jatkuvuus

Hybridipilvi turvaa liiketoimintapalvelut konesalien kahdennuksella. 

Lue lisää 

Scalability

Skaalautuvuus

  • Palvelut skaalautuvat kulutuksen ja tarpeiden mukaisesti. 

Compliance

Hallittavuus

  • Parempi ICT-palveluiden hallittavuus ja näkyvyys asiakkaan palveluihin. 

Costs

Kustannustehokkuus

  • Kulut käytön mukaan kaikissa ympäristöissä ja sijainneissa – ei raskaita alkuinvestointeja. 

Pilvipalvelut ja kumppanuus vaakakupissa

Pilvipalveluiden käytön kasvu on ollut jo pitkään kiihtymistilassa, mutta samalla pilvien kotiuttaminen voimistuu koko ajan taustalla. Tähän on monia syitä, joista useat liittyvät pilvipalveluiden datan kontrolloimattomaan hajautumiseen, tietoturvaan ja kokonaisuuden kustannuksien hallintaan.

Lue asiantuntijamme Jani Piirosen blogi-kirjoitus napin takaa. 

Lue lisää

 

PeopleatOffice

Case Pukkila

Pukkila valitsi Advanian kumppanikseen kilpailijoista poikkeavan innovatiivisen ja modernin palvelukokonaisuuden takia.

case pukkila

 

 

Pukkila_case
13620 Meri003

 

Kerron mielelläni lisää. Ota yhteyttä. 

Jari Meri
jari.meri@advania.com
Puh. 050 529 3811