Pilvipalvelut

Hybridipilviratkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme järkiratkaisuja yrityksille, jotka haluavat valjastaa tiedon ja palvelut tukemaan liiketoimintaansa parhaalla mahdollisella tavalla.

Hybridipilvi on järkiratkaisu, joka tukee yrityksesi liiketoimintaa

Hybridipilvi (hybrid cloud) yhdistää julkisen pilven ja paikallisen infrastruktuurin tai datakeskuksen sallimalla tietojen ja sovellusten jakamisen niiden välillä. Organisaatiosi voi hyödyntää skaalautuvaa laskentaresurssia ja pilvi-innovaatioita samalla kun paikallinen joko asiakkaan omasta tai Advanian konesalista tuotettu infrastruktuuri takaa vakaan, liiketoiminnan mahdollisten erityisvaatimusten mukaisen ja turvallisen toimintaympäristön.  

Hybridipilviratkaisu sopii organisaatiolle, joka haluaa hyödyntää julkisen pilven, kuten Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS), Oracle Cloud (OCI) tai Google Cloud (GCP), laajuutta ja turvallisuutta, mutta samalla pitää tiedot paikallisessa konesalissa.

Oli liiketoimintanne fokus tällä hetkellä kasvussa, kannattavuudessa, vastuullisuudessa tai riskien minimoimisessa, valjastamme hybridipilven tukemaan tavoitteitanne parhaalla mahdollisella tavalla.

Miksi valita hybridiarkkitehtuuri?

Hybridipilviratkaisu palvelee monenlaisia tarpeita, kuten säännösten ja datan riippumattomuuden vaatimusten täyttäminen, paikallisten teknologiainvestointien maksimointi, alhainen viive ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistaminen. Onnistunut hybridiarkkitehtuuri tarjoaa yhtenäisen tavan hallita, suojata ja hallita IT-resursseja paikallisissa datakeskuksessa, multicloud- ja edge-ympäristöissä.

Advania Icon_Pink_Cloud
Organisaatio voi päättää, missä sovellus sijaitsee ja missä sen laskenta tapahtuu. Tämä voi auttaa vastaamaan esimerkiksi viranomaisvaatimuksiin ja varmistamaan säänneltyjen sovellusten yhteensopivuus.
Advania Icon_Pink_Arrow Up
Hybridiarkkitehtuurin avulla organisaatio voi laajentaa laskentakapasiteettiaan ilman, että palvelinkeskuksenne kustannukset kasvavat. Sovelluksia voi esimerkiksi kehittää julkisen pilven kehitystyökaluilla ja julkaista ne paikallisesta datakeskuksesta.
Advania Icon_Pink_Accessibility
Hybridipilven avulla organisaatio voi siirtää sovelluksia pilveen järkevään tahtiin ja modernisoida teknistä infrastruktuuriaan ajan myötä.
Lataa opas ja katso vinkit

Kuinka turvaat datasi hybridipilviympäristössä?

Asiakkaitamme, jotka ovat valinneet hybridipilviratkaisun

  • Abloy
  • Supercell
  • LahtiEnergia
  • OAJ
  • Pelicans
  • Turku
Kumppani-1

Advania suunnittelee organisaatiollesi järkiratkaisun

Advanian tapa suunnitella ja toteuttaa toimiva ratkaisu asiakkailleen on hioutunut satojen asiakasprojektien kautta. Lähestymistapamme ansiosta hybridipilviekosysteemi optimoidaan teknisten vaatimusten lisäksi liiketoiminta-, tietoturva- ja hallintotarpeet huomioiden. Valikoimamme kattaa pilvipalveluiden käyttöönoton elinkaaren strategiasta ja arvioinnista avaimet käteen -periaatteella toimitukseen ja jatkuviin palveluihin.

 Autamme varmistamaan, että organisaationne teknologiastrategian suunnittelussa huomioidaan prosessien, osaamisen ja operatiivisen toimintamallin lisäksi uusien toimintatapojen kuten DevOpsin tai konttiteknologian (Kubernetes, Docker) mahdollisuudet. 

Advania Managed Cloud -ratkaisu


Pilvipalveluiden käyttöönotto elinkaaren strategiasta ja arvioinnista avaimet käteen -periaatteella toimitukseen ja jatkuviin palveluihin.

Työsi tueksi

Katso lisää
Katso lisää
HYBRIDIPILVIPALVELUT

Ota yhteyttä

Advanian asiantuntijat suunnittelevat ratkaisun, joka palvelee juuri teidän organisaationne tavoitteita. Jos haluat kuulla lisää, ota yhteyttä!