Hybridipilvipalvelut

Hybridipilvi

Hybrid cloud eli hybridipilvi yhdistää julkisen pilven ja paikallisen infrastruktuurin

Hybridipilvi tarkoittaa laskentaympäristöä, joka yhdistää julkisen pilven ja paikallisen infrastruktuurin tai datakeskuksen, sallimalla tietojen ja sovellusten jakamisen niiden välillä. Tämä antaa organisaatiollesi enemmän vaihtoehtoja ja joustavuutta laskentaresurssien skaalaamiseen ja pilvi-innovaatioiden hyödyntämiseen samalla, kun se tarjoaa toimivuuden paikallisen ympäristösi kanssa.

Organisaatiot valitsevat hybridipilvilähestymistavan monista syistä, kuten säännösten ja datan riippumattomuuden vaatimusten täyttäminen, paikallisten teknologiainvestointien maksimointi, alhainen viive ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistaminen.

Hybridipilven avulla voit myös siirtää sovelluksia pilveen organisaatiosi kannalta järkevään tahtiin ja modernisoida teknistä infrastruktuuriasi ajan myötä.

Mitkä ovat hybridipilven edut?

Hybridipilvilähestymistapa sopii sinulle, jos haluat hyödyntää julkisen pilven, kuten Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS), Oracle Cloud (OCI) tai Google Cloud (GCP), laajuutta ja turvallisuutta, samalla kun haluat pitää tietosi paikallisessa konesalissa, jotta se noudattaa datan residenssilakeja tai tukee laskentatarpeita lähempänä asiakkaitasi.

Tässä on vain muutamia esimerkkejä käyttötapauksista:

Hybridiarkkitehtuurin avulla voit päättää, missä sovelluksesi sijaitsee ja missä sovelluksen laskenta tapahtuu. Tämä voi auttaa vastaamaan esimerkiksi viranomaisvaatimuksiin ja varmistamaan säänneltyjen sovellusten yhteensopivuus.
Tapauskohtaisesti hajautetut sovellukset hyötyvät hybridipilviratkaisusta. Sovelluksissa, joissa on alhaiset viivevaatimukset, laskenta tapahtuu lähellä loppukäyttäjiä.
Lisäämällä julkisen pilvipalvelun olemassa olevaan paikalliseen infrastruktuuriisi voit laajentaa laskentakapasiteettiasi ilman, että palvelinkeskuksesi kustannukset kasvavat. Voit esimerkiksi kehittää sovelluksia julkisen pilven kehitystyökaluilla ja julkaista ne paikallisesta datakeskuksesta.
Kumppani-1

Miksi Advania?

Onnistunut hybridiarkkitehtuuri tarjoaa yhtenäisen tavan hallita, suojata ja hallita IT-resursseja paikallisissa datakeskuksessa, multicloud- ja edge-ympäristöissä. Hybridipilvi tarkoittaa myös johdonmukaisten tietokantavalintojen ja -arkkitehtuurien mahdollistamista eri ympäristöissä, jotta voit helposti siirtää sovellustietoja haluamaasi paikkaan ja hallita niitä kokonaisvaltaisesti.

Lähestymistapamme auttaa sinua optimoimaan hybridipilviekosysteemisi teknisten vaatimusten lisäksi myös liiketoimintasi, tietoturva- ja hallintotarpeidesi perusteella. Valikoimamme kattaa pilvipalveluiden käyttöönoton elinkaaren strategiasta ja arvioinnista avaimet käteen -periaatteella toimitukseen ja jatkuviin palveluihin.

Keskitymme auttamaan teknologiastrategiasi linjaamisessa prosessien, osaamisen ja operatiivisen toimintamallin kautta sekä uusien toimintatapojen, kuten DevOpsin tai konttiteknologian (Kubernetes, Docker) hyödyntämisessä.

Työsi tukesi

Katso lisää
Katso lisää
HYBRIDIPILVIPALVELUT

Älykäs hybridipilvi tuo ketteryyttä

Hyödynnä Advanian asiantuntjoiden avulla hybridipilveä parhaalla mahdollisella tavalla! Jos haluat kuulla lisää, ota yhteyttä!