Extranet- ja muut asiointiratkaisut

Kehitä yrityksesi digitaalisia prosesseja moderneilla extranet-ratkaisuilla

Digitaaliset asiointipalvelut moderneilla teknologioilla

Advanialta saat asiakkaittesi käyttöön suunnatut asiointipalvelut, kuten extranet-ratkaisut. Digitaalisilla asiointipalveluilla toteutat palveluprosessit sujuvasti ja keskitetysti. Toimintamme ytimessä ovat modernit käyttöliittymäteknologiat ja räätälöity Microsoft-sovelluskehitys.

Extranet taipuu moneen

Extranet-ratkaisulla voidaan luoda orgamisaation sidosryhmille jäsen- ja asiointipalveluita, asiakaspalveluportaaleja sekä muita tiedon jakamista digitaalisesti kehittäviä ratkaisuja.

Advanian asiantuntijat toteuttavat monipuolisia extranet-ratkaisuja aina asiakkaan tarpeet huomioiden. Extranetin sisältö voidaan kuratoida ja personoida siten, että sidosryhmän jäsenille saadaan toteutettua erilaisia näkymiä.

SharePoint -logo_112x85

Sharepoint Online

Microsoft Sharepoint on sisällönhallinta- ja yhteistyöratkaisu. SharePoint on organisaation tarpeisiin mukautuva monipuolinen alusta, jonka päälle voidaan toteuttaa extranet-ratkaisuja sekä www-sivustoja. Olemme yksi Suomen johtavista SharePoint-toimittajista sekä asiakasprojektien että osaajien määrässä laskettuna.

Lue lisää SharePointista

Asiakastarinoita

Extranet- ja muut asiointiratkaisut

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella asiakkaiden tai muiden sidosryhmien käyttöön suunnatuista asiointipalveluista, kuten extranet-ratkaisuista, jätä meille yhteydenottopyyntö!