LegalTech

Pidämme sinut ja asianajajasi ajan tasalla. Asiakirjojen hallintaohjelmistomme avulla voit käyttää kriittisiä tietoja mistä tahansa ja milloin tahansa. 

Graphic-1
LegalTech

Asiakirjojen hallintaa tehokkailla työkaluilla

Yritykset hyötyvät merkittävästi, kun niiden osaaminen ja immateriaalipääoma valjastetaan tehokkaaseen käyttöön tekoälyn sekä dokumentinhallinnan keinoin – ja suojataan parhaalla mahdollisella tietoturvalla. 

Advania LegalTechin ydin on iManage-teknologia, joka on johtava asiakirjahallinta-, tietoturva- ja tekoälyratkaisujen tarjoaja juristeille. Asiantuntijamme toteuttavat iManage-ympäristössä tuotteiden käyttöönotot, konsultoinnin, tuen, koulutukset, räätälöinnin ja lisenssimyynnin. Hallitsemme sekä paikalliset installaatiot että pilviympäristöt yli 20 vuoden kokemuksella.  

Kaikkien iManage-tuotteiden lisäksi tarjoamme runsaasti sekä lisenssejä että palveluja iManage-ekosysteemiin. Teknologiakumppaneista tarjonnastamme löytyvät Litera, DocAuto, Prosperoware and Sysero. Mikä tahansa dokumentinhallinnan tarve on toteutettavissa kumppanituotteidemme avulla. 

Kumppaneitamme

Sysero-1
Litera
Docauto
iM_logo_rgb@4x
Prosperoware_Logo_SVG
LegalTech

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella sujuvasta asiakirjahallinnasta, jätä meille yhteydenottopyyntö!