Microsoft Power Platform

Modernia, ketterää ja kustannustehokasta eri liiketoiminnan tarpeiden ratkaisemista saumattomalla kytkeytymisellä mm. Microsoft 365- ja Dynamics 365 -järjestelmiin.

Microsoft Power Platform
Microsoft Power Platform

Power Platform hyötykäyttöön liiketoiminnan tueksi

Pilvipohjainen Microsoft Power Platform -ratkaisualusta on yleisesti käytetty termi kuvaamaan Microsoftin viittä tuotetta: Power BI, Power Automate (aiemmin tunnettu nimellä Flow), Power Virtual Agents, Power Pages sekä Power Apps. Nämä Microsoft-ratkaisut mahdollistavat datan ja tiedon analysointia, automaatiota ja sen käsittelyä Microsoft 365- ja Dynamics 365 -järjestelmistä – kuten myös kolmannen osapuolen järjestelmistä. Advanian asiantuntijat auttavat yritystäsi hyödyntämään koko Power Platformiin kuuluvaa ratkaisukokonaisuutta.

Ketterää sovelluskehitystä
Ketterää sovelluskehitystä

Kohti tehokasta ja mukautuvaa digitaalista toimintaa

Ketterä sovelluskehitys on avain tehokkaaseen ja mukautuvaan digitaaliseen toimintaan.  Ratkaisuilla voidaan myös modernisoida olemassa olevia sovelluksia ja digitalisoida sellaisia töitä, jotka nykymallissa vaativat manuaalista työtä.

Microsoft Power Platform tarjoaa low-code-ratkaisuja liiketoimintasovellusten luomiseen. Pilvessä toimiva käyttöliittymä on graafinen ja helposti omaksuttava.

Power BI

Datan merkitys yritystoiminnan päätöksenteon tukena korostuu jatkuvasti. Power BI on raportointi- ja analysointityökalu, joka mahdollistaa datan yhdistämisen, analysoinnin ja visualisoinnin.

 
Power Apps

Power Apps on helppokäyttöinen, mutta monipuolinen työkalu, jonka avulla voidaan rakentaa mobiiliystävällisiä kustannustehokkaita low-code-pohjaisia sovelluksia. Power Appsin avulla voidaan ketterästi rakentaa mm. täsmäsovelluksia spesifisiin liiketoiminnan tarpeisiin tai laajoja tietokannallisia järjestelmäratkaisuja, jossa hyödynnetään Dataversen ja mallipohjaisen sovelluksen kyvykkyyksiä.

Power Automate

Aiemmin Microsoft Flow -nimellä tunnettu Power Automate mahdollistaa automatisoituja työkulkuja Microsoftin tai kolmannen osapuolen ratkaisuiden välillä. Power Automate sisältää myös tehokkaan ohjelmistorobotiikan, jonka avulla voi automatisoida työpöytätyönkulkuja vanhoille ja uusille järjestelmille ja ohjelmistoille. Power Automate -ratkaisujen avulla voit heittää hyvästit toistuville manuaalisille työtehtäville ja prosesseille. 

Power Virtual Agents

Power Virtual Agents mahdollistaa älykkäät chatbotit tuottavuuden parantamiseen. Liitä esimerkiksi chatbot Teamsiin vastaamaan usein kysyttyihin kysymyksiin ja tarjoa näin palvelua kellon ympäri.

Power Pages

Ennen nimellä Power Apps Portals tunnettu työkalu mahdollistaa low-code-webkehityksen selain- ja mobiilikäyttöön. Power Pagesin avulla voi mm. luoda yrityskäyttöön suunnitellut nettisivut tai esimerkiksi liiketoiminnan dataan kytkeytyvän extranet-palvelun.

Lue lisää blogistamme

Power Platform

Haluatko kuulla lisää?

Jos olet kiinnostunut Power Platformin hyödyntämisestä organisaatiossasi, jätä meille yhteydenottopyyntö!