esitystekniikka_1200x630

Advanian esitystekniikka-palvelut

Vuorovaikutteisia verkossa toimivia esitystekniikan ratkaisuja kaikkiin ympäristöihin

NIAV (Networked Interactive Audio Visual)

Kokonaisratkaisut moderniin esitystekniikkaan

Advania tuottaa verkottuneita interaktiivisia audiovisuaalisia ympäristöjä, jotka ovat osa tietoteknistä kokonaisuutta tuottaen elämyksiä ja uutta toimintakulttuuria. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja monenlaisiin eri tarpeisiin, kuten liikkuvan työvoiman avuksi ja erilaisten tilojen, kuten oppilaitosten, tapahtumakeskusten tai neuvottelutilojen ratkaisuiksi.

Toimitamme kaikkien johtavien valmistajien tuotteita osana kokonaissuunnittelua. Käytämme uusinta teknologiaa ja luomme elämyksiä. Tärkeintä ei kuitenkaan ole tekniikka, vaan ihmiset, jotka sitä käyttävät. Ratkaisujemme avulla luot helposti oikeanlaisen tunnelman liiketapaamisiin tai helpotat tiedonsaantia esimerkiksi auloissa, seminaareissa tai muissa julkisissa tiloissa.

Huippuluokan tuki- ja huoltopalvelut ovat aina käytettävissäsi. Näin varmistetaan, että lopputulos on toivotunlainen.

esitystekniikan-ostajan-opas-thumbnail
Etsinnässä sopiva esitystekniikan ratkaisu?

Lataa esitystekniikan ostajan opas

Oppaastamme saat hyödyllisiä vinkkejä modernin esitystekniikan hankintaan ja käyttöönottoon!

Ratkaisuja vuorovaikutteiseen viestintään ja yhteydenpitoon

Computer Screen
Näyttöratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Advanialta löytyy korkealaatuiset ja tyylikkäät näyttöratkaisut kaiken kokoisten organisaatioiden vaikuttavaan viestintään.

Webinar
Videoneuvotteluratkaisut

Videoneuvottelut ovat olennainen osa organisaation sisäistä ja ulkoista viestintää. Oikeilla laitteilla kokoukset sujuvat ongelmitta. 

Advania Icon_Pink_Company Culture
Neuvottelu- ja luokkahuoneratkaisut

Olipa tarpeesi pieni tai iso, Advanialta saat tarvittavat ratkaisut ja sovellukset. 

Managed Service
Huolto- ja tukipalvelut
Meiltä saat keskitetyn hallinnan, suunnittelu- ja asennuspalvelut sekä tukipalvelut. Huolehdimme myös dokumentaatiosta ja ohjeistuksesta. Tarjoamme lisäksi konsultointia ja koulutuksia organisaation tarpeiden mukaan.

AV-tuotteet ja -palvelut

Kosketusnäytöt ja näytöt

Näyttöjä käytetään yhä laajemmin osana esitystekniikkaa ja tiedon välityksessä. Näytöt ovat usein suurin yksittäinen kustannus kokonaisuudesta ja tärkeä osa kokonaisuutta ja toimivuutta.  

Oikeaa näyttöä valittaessa tulee ottaa huomioon monia asioita, kuten

 • kestävyys 
 • valoteho 
 • eri palveluiden liitettävyys 
 • asennus
 • äänen laatu.  

Kosketusnäyttöjen ja neuvottelutilojen näyttöjen osalta on vaikuttavia asioita vielä enemmän, esimerkiksi 

 • liitettävyys 
 • ohjelmistot 
 • tallennus
 • ylipäänsä käyttökokemus ja käyttötarve.  

Lisäksi kaikkia näyttöjä tulee usein pystyä ylläpitämään etänä. Myös takuuehdot vaihtelevat paljon eri tuotteiden välillä.  

Advanian asiantuntijoilla on laaja kokemus eri valmistajien eri malleista, joten tarvekartoituksen jälkeen osaamme suositella oikeita tuotteita. 

Ota yhteyttä ->

 

kuhankavesi_20200923_165339-1216x591

 

Info-TV-ratkaisut

Tietoa on tarve toimittaa rakennuksissa ja niiden ulkopuolella jatkuvasti lisää. Usein rakennusten käyttäjät ja käyttötarkoitus vaihtelevat suuresti ajasta ja päivästä riippuen. Kaikille tiloille haetaan suurta käyttöastetta ja käytön helppoutta.  

Tähän tarkoitukseen infoTV-ratkaisu on helppo ja käytännöllinen keino toimittaa ajantasaista tietoa aina tilanteen mukaan. Lisäksi infoTV-järjestelmät luovat turvallisuutta monin eri tavoin. InfoTV-järjestelmä on kokonaisuus, johon sisältää yleisimmin näytöt, laitteen, joka toimittaa sisällön näyttöön ja ohjelmiston, jolla sisältöä ylläpidetään. Näiden kaikkien tulee sopia yhteen ja valinnassa tulee huomioida käyttötarve. On myös huolehdittava siitä, että sisältöä pystytään tuottamaan helposti vaikkapa useiden eri henkilöiden toimesta.  

Advanian asiantuntijat kartoittavat tarpeen ja suosittelevat juuri kyseessä olevaan käyttötarpeeseen toimivaa kokonaisuutta aina asennuksesta käyttöönottoon ja koulutukseen. 

Ota yhteyttä ->

 

Äänentoisto

Äänentoistoon on videoiden ja äänitteiden käytön lisääntymisen myötä alettu kiinnittää yhä enemmän huomiota. Lisäksi verkkotapaamiset ovat nykyään arkipäivää.  

Opetuksessa ääni ja äänen selkeys on erittäin tärkeää jo oppimisen tasapuolisuuden kannalta. Usein näyttöjen omat kaiuttimet on suunnattu taakse, joten ääni kuuluu selkeiten näytön lähellä oleville, ja kauempana oleville ääni puuroutuu.  

Tämä ei ole niin kriittistä musiikin suhteen, mutta puheen omaksuminen heikkenee, jos joutuu pinnistelemään äänen selkeyden suhteen. Hyvin usein siis käytetään irrallisia aktiivikaiuttimia, joiden äänenpaine ja selkeys tuottavat hyvän musiikillisen kokemuksen lisäksi myös selkeän puheen. Sivuilla olevan kaiuttimet on helppo asentaa ja suunnata. Lisäksi ne eivät ole tiellä, eikä niiden paikkaa tarvitse muuttaa, vaikka näytön paikkaa vaihdettaisiin. 

Advanian asiantuntijat ovat suunnitelleet lukuisia kohteita toimimaan niin, että äänimaailma on rikas ja tuottaa jopa wow-elämyksen. Tärkeintä kuitenkin on, että parempi ääni edistää oppimista ja asioiden ymmärtämistä. 

Ota yhteyttä ->

 

Metsakalteva-20200910_165935-1216x591

 

Projektorit ja valkokankaat

Projektorit alkavat hävitä tiloista ja näytöt korvaavat ne. Syitä on useita: näyttöjen parempi liikuteltavuus, kestävyys, valoteho, hinta ja asennuspaikkojen valinnan laajuus liikuteltavuuden johdosta.  

Projektoreita käytetään pääasiassa silloin, kun halutaan suurta kuvaa ja videoseinä tai led-seinä on liian kallis tai ei sovi asennuspaikkaan. Oppi- ja neuvottelutiloissa projektorien suurimpia haasteita ovat ääni, matala valoteho, kiinteän asennuksen tarve ja näytön projisoinnin tarvitsema tila. 

Advanian asiantuntijat osaavat kertoa, sopiiko projektori juuri teidän käyttökohteeseenne ja tarpeeseenne.

Ota yhteyttä ->

 

Langaton kuvan peilaus

Langattomuus on käyttäkelpoinen keino liittää laite esimerkiksi näyttöön silloin, kun ei tarvita parasta kuvaa ja ääntä ja kun ollaan valmiita tinkimään toiminnan luotettavuudesta.  

Langattomuuden toiminnan perusedellytys on hyvä tekninen suunnittelu, joka pohjautuu käyttäjien tarpeisiin ja ympäristöön. Advanian asiantuntijoiden suunnittelu lähtee langattomuudessa aina asiakkaan tarpeista eli mitä halutaan tehdä ja ympäristöstä missä langattomuutta käytetään.  

Kuvassa käytetään tablettia dokumenttikamerana ja se on yksi yleisimmistä käyttötarpeista. Se on myös teknisesti helppo saada toimimaan edullisesti. Käyttötarpeiden lisääntyessä tulee eteen usein tilanne, jossa joudutaan tekemään melko arvokkaita hankintoja ja lisäämään ylläpitoa. Tämä johtuu siitä, että eri valmistajien laitteita varten tarvitaan erityyppisiä liitäntärajapintoja. Tällöin hankittavaksi tulee usein lisälaitteita ja kuten aina, lisälaitteet lisäävät ylläpitoa, jotta yhteensopivuus säilyy myös tulevissa ohjelmaversiossa. 

Advanian asiantuntijoille eri langattomuuden käyttötarpeet ja keinot luoda mahdollisuudet ovat hyvin tuttuja. 

Ota yhteyttä ->

 

Dokumenttikamera

”Dokkari” on opettajan luottotyökalu, joka muuttaa sähköiseksi sisällöksi esineet ja kaikenlaisen painetun materiaalin. Kameroita on pieniä ja näppäriä, liikuteltavia ja langattomia sekä suurempia pöytäratkaisuja. Omaan käyttötarpeeseensa (esim. mm. taideaineissa ja kotitalousopetuksessa) löytyy myös kattoon asennettavat kamerat, jotka poimivat suuremman alueen kuvaan kerralla. 

Advanialla on laaja kokemus eri valmistajien eri malleista, joten tarvekartoituksen jälkeen osaamme suositella oikeita tuotteita. 

Ota yhteyttä ->

 

Asennus ja urakointi

Advania urakoi AV-ratkaisut oppilaitoksiin ja yrityksiin alan uusimmalla ammattitaidolla. 

Käytämme alan parhaita asiantuntijoita erikoistöissä. Asennusurakkaan kuuluu aina käyttäjien koulutus. 

Erityisosaamistamme ovat mm.: 

 • Opetusluokat ja opettajien käyttöpisteet
 • Kuvan ja äänen matriisiratkaisut
 • Salin äänentoisto
 • Video- ja LED-seinät
 • InfoTV-järjestelmät
 • Neuvottelutilat
 • Etäopetuksen tilat. 

Käytämme ammattilaisen tarvikkeita asennuksissamme, ja siksi lupaammekin työllemme takuun. Uskallamme myös ehdottaa halutessanne työmaalla ideoitamme, jos ne helpottavat käyttäjän arkea ja parantavat kokonaisuuden toimintaa. 

Ota yhteyttä ->

 

Kumppaneitamme esitystekniikan toteutuksissa

Teknologiakumppaneitamme esitystekniikan ratkaisuissa ovat muun muassa LG, Genelec, Kramer, Yealink, Epson, Bose, Clevertouch, Jabra, Hisense ja Smart Board. 

oppilaitokset-Metsakalteva1-1216x591

Oppilaitosten esitystekniikan osaaja

Me advanialaiset olemme olleet kouluissa yli 10 vuotta. Eikä vain muutamassa, vaan yli sadassa. Jokaisen projektin myötä oppii kaikenlaista uutta.  

Lue lisää blogistamme

Esitystekniikan ratkaisut

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella modernin esitystekniikan käyttöönotosta ja käytössäsi olevien ratkaisujen kehittämisestä, jätä yhteydenottopyyntö!