Julkinen pilvipalvelu

Tukea onnistuneeseen hybridipilvistrategiaan, julkisen pilvipalveluympäristön ylläpitoa ja hallintaa sekä julkipilven asiantuntijapalveluita ja konsultointia.

Advanian julkipilvipalvelut
Julkinen pilvipalvelu

Täysi hyöty irti julkisen pilven mahdollisuuksista

Advanian julkipilvipalvelut pitävät sisällään neuvonantopalveluita onnistuneeseen hybridipilvistrategiaan, asiakkaiden julkisen pilvipalveluympäristön ylläpitoa ja hallintaa sekä julkipilven asiantuntijapalveluita ja konsultointia. 

Asiantuntijoidemme osaaminen kattaa teknologiariippumattomasti koko julkisen pilvimaailman pilvistrategiasta toimiviin julkipilven päälle rakennettuihin työympäristöihin. Autamme yritystäsi ottamaan täyden hyödyn irti julkisen pilven mahdollisuuksista. 

Tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden keskittää julkisen pilvipalvelukokonaisuuden laskutuksen sekä kustannuksien hallinnan Advanian asiantuntijoiden vastuulle.

Public Cloud

Tarjoamme pilvialustat ja asiantuntijat tietoturvalliseen ja hallittuun pilviympäristöön

Cloud
Microsoft Azure

Hyödynnä Microsoftin julkisen pilvipalvelun joustavasti skaalautuvia ominaisuuksia.

Cloud
Google Cloud Platform

Googlen monipuolisen pilviteknologian hyödyt käyttöösi joustavasti ja tarpeittesi mukaan.

Cloud
Amazon Web Services

Valjasta ketterän AWS-julkipilvipalvelun edut hyödyksesi osaavan kumppanin avulla.

Cloud
Oracle Cloud Infrastructure

Tarjoamme osaamista Oracle Cloud -pilvipalveluihin.

Miten valita yrityksellesi sopivat pilvipalvelut? Lataa oppaamme, jossa kerromme lisää!

Happyman
Pilvimigraatiot, ylläpito, hallinta ja valvonta

Julkipilviympäristön toiminnan ja jatkuvuuden turvaaminen

Advanian julkisen pilven ylläpitopalvelussa asiakas voi antaa ympäristönsä ylläpidon ammattilaisten ja keskittyä itse oman liiketoimintansa kehittämiseen. Asiantuntijamme ja huippuunsa hiotut valvonta- ja ylläpitoprosessit turvaavat yrityksesi julkipilviympäristön toiminnan ja jatkuvuuden. 

Team_600x600
Asiantuntijapalvelut ja konsultointi

Julkipilven nykytilanteen ja tavoitetilan kartoitus

Advanian asiantuntijoiden avulla selvität yrityksen nykytilanteen ja muodostat järkevämmän tavoitetilan laajemmalle pilvisiirtymälle tai yksittäisen palvelun käyttöönottoon. Tavoitetilan yhteydessä arvioimme ja konsultoimme pilven ja paikallisten infrapalveluiden jatkuvuuden hallintaa ja hallintamalleja. Lisäksi sovelluskehityskonsulttimme muodostavat asiakkaillemme tehokkaat ja tietoturvalliset ratkaisut low code/no code tai täysin räätälöityinä sovelluksina.

Hybridipilven mahdollisuudet

Hybridipilvilähestymistapa sopii sinulle, jos haluat hyödyntää julkisen pilven, kuten Microsoft AzureAmazon Web Services, Google Cloud tai Oracle Cloud, laajuutta ja turvallisuutta.

Hybridipilvi soveltuu hyvin myös kun haluat pitää tietosi paikallisessa konesalissa, jotta se noudattaa datan residenssilakeja tai tukee laskentatarpeita lähempänä asiakkaitasi.

Asiakastarinoita

Katso lisää asiakastarinoita

Lisää aiheesta

Katso lisää
Julkipilvipalvelut

Haluatko kuulla lisää?

Kaipaatko pilviprojektiisi apua? Varaa aika asiantuntijallemme!