Paranna kehitysprosessia ottamalla käyttöön Kubernetes

Kubernetes on avoimen lähdekoodin alusta, joka on suunniteltu automatisoimaan, orkestroimaan ja hallitsemaan kontteja. Kontit ovat kevyitä ja kannettavia yksiköitä, jotka sisältävät sovelluskoodin, riippuvuudet ja konfiguraation, mikä tekee niistä helposti siirrettäviä eri ympäristöihin.

Kubernetes tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka auttavat organisaatioita hallitsemaan ja skaalaamaan kontteja tehokkaasti.

KUBERNETES

Mitä Kubernetes tekee?

Advania Icon_Pink_Managed Service
Konttien orkesterointi

Kubernetes huolehtii konteista, käynnistää niitä tarvittaessa, pysäyttää niitä tarpeen vaatiessa ja jakaa resursseja tehokkaasti useiden konttien kesken.

Advania Icon_Pink_Comprehensive Supplier
Automaattinen skaalaus

Kubernetes mahdollistaa sovellusten automaattisen skaalauksen liikenteen tai kuormituksen mukaan. Tämä auttaa varmistamaan, että sovellukset suoriutuvat tehokkaasti ilman manuaalista väliintuloa.

Advania Icon_Pink_Arrow Up
Palveluiden hajauttaminen

Sovellukset ja palvelut voidaan hajauttaa useisiin kontteihin ja sijoittaa niitä eri solmuihin (node) luotettavuuden ja suorituskyvyn parantamiseksi.

Advania Icon_Pink_Handshake
Jatkuvuus ja päivitykset

Kubernetes mahdollistaa sovellusten jatkuvan toimituksen ja päivitykset, mikä helpottaa uusien ominaisuuksien lisäämistä tai virheiden korjaamista ilman käyttökatkoa.

jyvaskyla7447_600x600

Kubernetes tuo toimintavarmuutta ja huolettomuutta

  • Joustavuus: Palvelu tukee useita konttipohjaisia ratkaisuja, kuten Dockeria, ja on siten joustava monenlaisiin sovelluksiin.
  • Skaalautuvuus: Kubernetes mahdollistaa sovellusten skaalautumisen dynaamisesti resurssien mukaan, mikä parantaa suorituskykyä.
  • Yhtenäinen ympäristö: Se tarjoaa yhtenäisen ympäristön sovellusten kehittämiselle, testaamiselle ja tuotantoon viemiselle, mikä helpottaa DevOps-toimintamallin toteuttamista.
  • Vikasietoisuus: Kubernetesin hajautetun luonteen ansiosta sovellukset ovat vikasietoisempia ja käytettävissä pidempään.

Kokonaisuutena Kubernetes auttaa organisaatioita toteuttamaan mikropalveluarkkitehtuuria, nopeuttamaan sovellusten toimitusta ja parantamaan järjestelmän hallittavuutta ja vakautta.

Moderni-työ-palvelut (1)

Kubernetes-palvelut Advanialta

  • Kubernetes Pilot Engagement (PoC) -palvelu on nopein ja helpoin tapa lähteä kehittämään ja testaamaan ensimmäistä sovellusta kontitettuna Kubernetes-ympäristöön. Rakennamme Azure Kubernetes Service (AKS) -klusterin Terraformilla (IaC) ja luomme DevOps CI/CD-putken, jolla automatisoidusti koodista käännetään kontti ja julkaistaan Kubernetes-klusteriin ajoon. Koulutamme ympäristön käyttöönotossa ja näin pääset avaimet käteen -periaatteella heti kontittamaan omia sovelluksia kehitysympäristöön.  
  • Kubernetes Health Check -palvelun avulla olemassa olevan Kubernetes-ympäristönne katselmoidaan ja laaditaan raportti mahdollisista kehitystarpeista. Ympäristö voi pyöriä missä tahansa tunnetussa pilvipalvelussa (AKS, GKE, EKS, OKE) tai omassa konesalissa. Tarkastelemme kehitysvelan määrää, kustannuksia ja tietoturvaa ja laadimme kehitysehdotukset. Kartoitamme myös muut mahdolliset kehitystarpeet ja toteutamme tarpeen mukaan kehitysprojekteja Kubernetes-palveluiden ympärillä.
Pilven monet kulmat -talkshow - osa 1

Kiihdytä konttisi lentoon Kuberneteksen avulla

Paljon puhutaan moderneista pilviteknologioista ja netissä pyörii mainoksia Kuberneteksesta ja pilvinatiiveista palveluista, niin mikäs se Kubernetes oikein onkaan ja mitä ihmettä sillä oikein tehdään? 

Klikkaa play-nappulaa ja kuuntele asiantuntijoidemme Tuomas Pasasen ja Matias Löfmanin vinkit Kubernetes-sovelluksesta; miksi se kannattaisi ottaa käyttöön. 

Jos Youtubesta upotettu video ei näy sivulla, klikkaa tästä

Pilven monet kulmat -talkshow - osa 2

Miten päästä liikkeelle Kubernetes-sovelluksen kanssa?

Pilven monet kulmat -talkshow:n jaksossa Matias Löfman ja Tuomas Pasanen keskustelevat Kubernetes-sovelluksesta ja sen käyttöönotosta. 

Jos Youtubesta upotettu video ei näy sivulla, klikkaa tästä.

Aiheeseen liittyviä blogikirjoituksiamme

KUBERNETES

Haluatko kuulla lisää?

Jos olet kiinnostunut Kuberneteksestä ja sen käyttöönotosta, jätä meille yhteydenottopyyntö!