Oracle Cloud Infrastructure

Korkeaa käytettävyyttä ja skaalautuvuutta Oracle Cloudilla
Advanian Pilvisali

Mitä Oracle Cloud tarjoaa?

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) on rakennettu julkipilvialustaksi, joka tarjoaa korkeaa käytettävyyttä. Infrastruktuuri on suunniteltu minimoimaan käyttökatkot ja se rakentuu globaalisti yli 40 konesalin varaan. Skaalautuvuuden myötä voit nopeasti mitoittaa resursseja tarpeittesi mukaan. OCI tarjoaa myös korkean suorituskyvyn laskentaresursseja, kuten tehokkaita prosessoreita, grafiikkasuorittimia ja nopeita verkkovaihtoehtoja.

Oracle Cloud tarjoaa dedikoidut coret asiakkaiden käyttöön; tämä poistaa niin sanotun ”noisy neighbour” -ongelman. Hinnoittelu on asiakkaille reilu, jolloin hinta–tehosuhde on monesti erinomainen suorituskykyä vaativiin ympäristöihin. OCI eroaa myös muista tarjoajista ulospäin suuntautuvan liikenteen hinnoittelumallilla. Niin sanotut egress-kustannukset ovat vertailuissa merkittävästi pienempiä kuin muissa julkipilvissä.

 

Tietoturva on OCI:ssa ensisijainen tavoite. OCI tarjoaa vahvat tietoturvaominaisuudet, kuten kehittyneen uhkien havaitsemisen ja suojamekanismit, tiedon salauksen, verkon tietoturvan sekä kattavat käyttöoikeudenhallintatoiminnot.

 

Oracle Cloudin hyödyt

 • Ei lisenssimurheita
 • Maksa alustasta käytön mukaan - älä yliallokoi kapasiteettia
 • Erinomaiset tietoturvaratkaisut käytössä
 • Vikasietoisuus vakiona
 • Mahdollisuus hajauttaa palvelut maan rajojen yli.
Helpompaa ja tehokkaampaa IT:tä pilvestä

Helpompaa ja tehokkaampaa IT:tä pilvestä

Perinteiset konesalissa pyörivät järjestelmät koostuvat tyypillisesti palvelimista ja niissä pyörivistä palveluista, jotka vaativat paljon ylläpitotyötä ja osaamista.

 

Alustat vaativat rautaa, lisenssejä ja runsaasti osaamista esimerkiksi virtualisointiin, levyjärjestelmiin, verkkoihin, tietoturvaan ja kaiken tämän ylläpitämiseen. Pilveen siirtymällä ei päästä kaikesta työstä eroon, mutta saadaan helpotettua etenkin ylläpitoa ja lisensointia merkittävästi.

 

Lisäksi ei enää tarvitse miettiä rautojen elinkaaren hallintaa. Kun alustat on viety pilveen, päästään lisäksi hyödyntämään modernien pilvipalveluiden vahvuuksia, eli muun muassa tietoturvaa, skaalautuvuutta, kustannusten hallintaa ja käyttöönottojen helppoutta ja nopeutta.

 

Hyvin suunnitelluilla pilvistrategialla ja -siirtymillä olemme parantaneet asiakkaidemme järjestelmien tietoturvaa ja vikasietoisuutta, sekä säästäneet lisenssi- ja konesalikuluissa.

Oracle Cloud ja Microsoft Azure

Oracle Cloud ja Microsoft Azure

Oracle ja Microsoft toimivat monessa lokaatiossa yhteistyössä tarjoten Interconnect-mahdollisuuden OCI:n ja Azuren välille. Sekä Oraclen että Microsoftin salit sijaitsevat näissä Interconnect-kohteissa erittäin lähekkäin. Tehokkaan yhteyden avulla tarjotaan erittäin matalan latenssin ratkaisuja, jossa hyödynnetään sekä Microsoftin että Oraclen pilviä.

 

Ratkaisumalli sopii erinomaisesti esimerkiksi asiakkaille, joilla on jo käytössä Azure AD, Power BI, tai paljon Windows Servereitä ja tietokannat ja esimerkiksi middleware on Oraclen teknologiaa.

Advanian kanssa pilveen

Onnistunut pilvisiirtymä muodostuu hallitusta nelivaiheisesta prosessista, joka alkaa pilvistrategian määrittelystä ja jatkuu aina työkuormien siirtoon saakka. Advania tarjoaa organisaatiollesi hallitun matkan pilveen ja auttaa pilvisiirtymän jokaisessa vaiheessa. Siirtymällä pilveen organisaatiosi voi saavuttaa merkittäviä säästöjä.

Kun työkuormat on viety onnistuneesti pilveen, tarjoamme kattavat valvonta-, operointi-, hallinta- ja käyttöpalvelut 24/7 Oracle Cloud Infrastructureen tai monipilvitoteutuksiin.

Meiltä saat Oracle Cloudiin

 • lisenssit palveluna
 • skaalautuvan kapasiteetin
 • erinomaiset tietoturvaratkaisut
 • jatkuvuuden hallinnan ja valvonnan
 • data-alustat ja infrastruktuurin modernisoinnin
 •  24/7 operointi- ja hallintamallin.
Boost Your Cloud

Advania on mukana Oraclen Boost Your Cloud -ohjelmassa, joka takaa asiakkaille määrämuotoiset ja selkeästi ymmärrettävät Oracle-pilven suunnittelu-, migraatio- ja ylläpitopalvelut. Lue lisää Boost Your Cloud -tarjonnastamme!

Asiakastarinoita

Oracle Cloud Infrastructure

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella Oracle Cloudin hyödyntämisestä ja mahdollisuuksista, varaa aika tapaamiseen tai jätä meille yhteydenottopyyntö!