Serious operator using a computer in a call center

Service Desk -palvelut

Advanian kokeneet Service Desk -asiantuntijat opettelevat järjestelmänne, jotta voitte organisaatiossasi keskittyä olennaiseen

Service Desk

IT-tuki, jonka tunnet

Kokeneet Service Desk -asiantuntijamme opettelevat järjestelmänne, jotta voitte organisaatiossasi keskittyä olennaiseen. Lähdemme siitä, että haasteet ratkeavat ensimmäisellä yhteydenotolla. 

Advanian Service Desk varmistaa työasemien ja ohjelmistojen katkottoman toiminnan. Palvelujemme avulla varmistat IT-ympäristön tuen liiketoiminnallesi ja kehität IT-ympäristöäsi suunnitelmallisesti.  

Koska yksi palvelumalli ei sovi kaikille, tarjoamme useita eri palveluvaihtoehtoja, joista muotoilemme ratkaisun yhdessä. Saat meiltä halutessasi Service Desk -palvelun, joka auttaa mihin vuorokauden aikaan tahansa.   

Tukipalvelumme kattaa koko Suomen ja tarjoamme tukea itsepalveluportaalin kautta, puhelimitse tai sähköpostilla suomeksi ja englanniksi. 

Service Desk

Etätuki – ratkaisu yhdellä soitolla

Varmistamme, että työasemasi ohjelmistoineen on aina parhaassa iskussa. Advania Service Desk on palvelu, joka sisältää kaiken tarvittavan organisaatiosi työntekijöiden keskeytymättömään työntekoon.

Palvelujemme avulla varmistat liiketoimintasi jatkuvuuden ja kehität IT-ympäristöäsi joko itse tai yhdessä Advanian asiantuntijoiden kanssa. Käytämme etäkäyttötyökaluja, jotka nopeuttavat ongelmien ratkaisua turvallisen yhteyden avulla.

 

Service Desk

Palveluiden hallinta

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä asiantuntijaverkostomme ja kumppaniemme turvin. Palveluidemme lähtökohtana ovat laatu, luotettavuus ja henkilökohtaisuus. Palvelumme takana on osaava ja sitoutunut henkilöstö. Panostamme asiantuntijoidemme jatkuvaan koulutukseen.  

Asiakaspalveluprosessimme räätälöidään joustavaksi ja ketteräksi vastaamaan yrityksesi tarpeita.  

Palvelusopimuksemme sisältö on selkeä.  

Yhdistämällä yli 20 vuoden aikana kerättyä tietotaitoa pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisesti myös täydentäviä palveluja kehittyvien tarpeidesi mukaan. 

Miten arvioida oman yrityksen Service Desk- ja loppukäyttäjäpalveluiden tarve?

Hyödynnä Loppukäyttäjäpalvelut ja Service Desk -tarkistuslistaa

Service Desk -palvelut

Haluatko kuulla lisää?

Advania on asiantunteva Service Desk -kumppani. Jos haluat keskustella organisaatiosi IT-tuen ulkoistamisesta, ota yhteyttä!

 

Oletko jo asiakkaamme ja tarvitset apua? Ota yhteys yrityksesi omaan tukinumeroon tai oman tukiportaalinne kautta!