Tietoturvan valvonta (SIEM ja SOC)

Havaitse ja torju tietoturvapoikkeamat ajoissa

Consultant

Mikä tahansa organisaatio voi mahdollisten haavoittuvuuksien ja inhimillisten erehdysten myötä joutua erilaisten hyökkäysten maalitauluksi.

Tietoturvan valvontapalvelut SIEM ja SOC auttavat havaitsemaan ja torjumaan tietoturvapoikkeamat ajoissa. Palvelun avulla yritykset saavat kokoluokastaan riippumatta osaamista ja tehoa tietoturvan valvontaan.

SIEM- ja SOC-palveluiden avulla saat näkyvyyden yrityksesi tietoturvallisuuden tilaan, voit ennakoida palveluitasi mahdollisesti haittaavat uhat ja suojautua niiltä. Advanialta saat avuksesi mustan vyön ammattilaiset tietoturvatapahtumien ratkaisemiseksi.

Havaitse, ennakoi ja suojaudu valvonnan avulla

Analysis
SIEM-palvelu

SIEM (Security Incident and Event Management) on tietoturvakeskuksen tärkein seurantatyökalu, joka tallentaa lokitietoa kaikesta yrityksen kyberturvallisuuteen liittyvästä. Se ilmoittaa havaitsemistaan uhkista ja mahdollistaa siten nopean reagoinnin mahdollisiin tietoturvauhkiin.

Lisäksi tarjoamme optiona valvontanäkymän, jolloin voitte valvoa järjestelmienne tilaa läpinäkyvästi ja reaaliaikaisesti. Palveluun voidaan myös liittää tarpeisiinne sovitetut automatisoidut raportit.

Computer Check
SOC-palvelu

SOC-tietoturvakeskus (Security Operations Center) tietojen ja tapahtumien seurantaan. Tietoturvakeskus on keskitetty valvomo, josta hoidetaan yrityksen tietoturvan valvonta, haavoittuvuuksien tunnistus ja tietoturvapoikkeamisen hallinta. Keskittämällä varmistetaan, että havaittuun poikkeamaan pystytään puuttumaan heti, ja korjaamaan haavoittuvuus ennen kuin mitään pahempaa sattuu.

Information
Haavoittuvuuksien hallinta

Haavoittuvuuksien hallinta -palvelun avulla tiedät tarkasti, mitä palveluita yrityksesi verkosta on auki julkiverkkoon päin ja varmistat, ettei näissä palveluissa ole haavoittuvuuksia.

Palvelussa tarkistetaan tietyin väliajoin, ettei verkkoon ole päässyt ilmestymään sinne kuulumattomia palveluita. Haavoittuvuuksienhallinnan palveluun kuuluu myös havaittujen haavoittuvuuksien analysointi ja läpikäynti asiakkaan kanssa.

Tietoturvan valvontapalvelut

Haluatko kuulla lisää?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, jos haluat keskustella tietoturvan valvonnasta organisaatiossasi!