Zero Trust - nykyaikaista pääsynhallintaa

Pääsynhallintamalli, joka auttaa hallitsemaan ICT-ympäristöä tietoturvallisesti

VMware ja Okta

Työn luonne muuttuu, joten myös pääsynhallinnan on muututtava

Tietotyötä tehdään kasvavissa määrin paikkariippumattomasti ja paluuta täysin toimistokeskeiseen työarkeen tulee tuskin enää tapahtumaan. Myös työhön käytettävien laitteiden sekä ohjelmistojen määrä kasvaa jatkuvasti - jotkut työtehtävät hoituvat kätevästi puhelimella ja pilviohjelmistot ovat käytettävissä ajasta sekä paikasta riippumatta. Työnteon luonteen muuttuessa yritysten ICT-ympäristöt ovat entistä haavoittuvampia tietoturvauhille. Miten siis varmistetaan, että yrityksen keskitetyn verkon ulkopuolella tehtävä työ hoituu tietoturvallisesti? Vastaus on Zero Trust -pääsynhallintamalli.

Zero Trust -pääsynhallintamalli vastaa modernin työn tarpeisiin

Zero Trust on moderni pääsynhallintamalli, joka auttaa hallitsemaan ICT-ympäristöä tietoturvallisesti työnteon monimuotoistuessa. Malli perustuu nimensä mukaan luottamattomuuteen; pääsynhallinnan perustana on jatkuva riskiarviointi ja päätös pääsyn sallimisesta järjestelmiin tehdään aina vahvan tunnistautumisen kautta. Ennen kuin yhteys palveluihin sallitaan, jokainen käyttäjä ja laite tunnistetaan vahvasti ja varmistetaan yhteyden turvallisuus. 

Zero Trust pohjautuu eri parametreihin, joita ovat muun muassa käyttäjä, käyttöoikeudet sekä oletus pahimmasta. Malli varmistaa jokaisessa tilanteessa käyttäjän identiteetin, lokaation ja käytettävän laitteen luotettavuuden. Käyttöoikeudet rajataan roolien mukaan ja niitä lisätään ainoastaan keskitetysti. Zero Trust -pääsynhallintamalli kehittyy yrityksen mukana ja oppii jatkuvasti kertyvän analytiikan pohjalta. 

Okta

Okta on pilvipohjainen identiteetin- ja pääsynhallintaratkaisu, joka yhdistää turvallisesti sekä nykyaikaisesti käyttäjät ja teknologiat ajasta sekä paikasta riippumatta.

Oktan Identity Cloud on VPN-riippumaton pääsynhallintaratkaisu, joka turvaa kriittisten järjestelmien pääsynhallinnan lisäämättä käyttäjien tuskaa salasanaviidakossa. 

VMware

VMwaren Workspace ONE -ratkaisu mahdollistaa yhdessä Oktan pilvipalvelun kanssa edistyneen ja käyttäjäystävällisen kokonaisuuden pääsynhallintaan.
Zero Trust User Group

Vastaatko tietoturvasta organisaatiossasi, tai kehitätkö identiteetin- ja pääsynhallinnan ratkaisuja?

Lue lisää blogistamme

Zero Trust -demo

Haluatko nähdä, miten Zero Trust toimii käytännössä? Tai keskustella siitä, miten Zero Trust -pääsynhallintamalli toimisi osana oman organisaatiosi ICT:tä?

Tilaa maksuton demo täyttämällä oheinen lomake.