Tietosuojaseloste

Advania suojaa yksityisyyttäsi ja haluamme sinun tuntevan olosi turvalliseksi, kun annat tietosi meille. Käsittelemme tietojasi luottamuksella. 

Tietosuojaseloste
Rekisteriseloste

Asiakas- ja markkinointirekisteri

Advania Finland Oy (päävastuullinen taho)
Keilaniementie 1, 02150 Espoo
Puh. +358 9 8861 1800
markkinointi@advania.com

 

Markkinointi- ja asiakasrekisteri, yhteystiedot

Nimi: Tarja Matveinen
Postiosoite: Keilaniementie 1, 02150 Espoo
sähköposti: tarja.matveinen@advania.com
puhelin: +358 9 8861 1800

Rekisterin nimi: Advania Finland Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn perusteena ovat meidän oikeutetut etumme (esim. asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon sekä laskutukseen liittyen) ja välisemme sopimuksen täytäntöönpano sekä lakisääteisten velvoitteidemme toteuttaminen.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on:

  • tuotteidemme ja palveluidemme toimittaminen ja kehittäminen paremmin asiakkaidemme tarpeita vastaaviksi,
  • sopimus- ja muiden lupaustemme ja velvollisuuksiemme täyttäminen,
  • asiakassuhteemme hoitaminen, asiakkaan tai muun rekisteröidyn käyttäytymisen analysointi ja
  • profilointi, sähköinen ja suoramarkkinointi,
  • mainonnan kohdentaminen verkkopalveluissamme.

Käytämme asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja markkinointitarkoituksessa.

Rekisterin tietosisältö

Käsittelemme asiakas- ja markkinointirekisterin yhteydessä seuraavia asiakkaan tai muun rekisteröidyn henkilön henkilötietoja:

  • rekisteröidyn perustiedot, kuten nimi, asiakasnumero, käyttäjätunnus ja/tai muu yksilöivä tunniste,
  • rekisteröidyn yhteystiedot, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot;
  • yritystä ja yrityksen yhteyshenkilöitä koskevat tiedot, kuten y-tunnus ja - yhteyshenkilöiden nimet sekä yhteystiedot;
  • asiakkuutta ja sopimusta koskevat tiedot, kuten tiedot menneistä ja voimassa olevista sopimuksista sekä tilauksista, asiakkaan kanssa käyty kirjeenvaihto ja muut yhteydenotot, asiakkaan maksutiedot sekä asiakkaan itse vapaaehtoisesti järjestelmiimme antamat tiedot;
  • rekisteröidyn käyttämää tietoliikenneyhteyttä sekä päätelaitetta koskevat tiedot, kuten IP-osoite, laite-ID tai muu laitekohtainen tunniste sekä keksitieto (cookie);
  • tieto tapahtumista, joihin rekisteröity osallistuu, kuten tieto liittyen tapahtumailmoittautumisiin sekä laskutukseen;
  • tieto liittyen rekisteröityä koskevaan suoramarkkinointikieltoon
  • mahdolliset muut erikseen rekisteröidyn suostumuksella kerätyt tiedot.

Säännön mukaiset tietolähteet

Saamme tietoja ensisijaisesti rekisteröidyltä itseltään, yhteystietopalvelujen tarjoajilta ja muilta vastaavilta luotettavilta tahoilta. Lisäksi voimme kerätä ja päivittää henkilötietoja tässä tietosuojaselosteessa kuvattuja käyttötarkoituksia varten myös julkisesti saatavilla olevista lähteistä, kuten sanomalehdistä ja uutisista, ammatillisista sosiaalisen median verkostoista ja yhtiöiden internetsivuilta sekä viranomaisilta tai muilta kolmansilta osapuolilta saatujen tietojen perusteella sovellettavan lainsäädännön rajoissa. Tällainen tietojen päivittäminen suoritetaan manuaalisesti tai automaattisin keinoin.

Henkilötietojen säännönmukaiset luovutukset

Henkilötietoja ja muita asiakastietoja luovutetaan tietoja pyytävälle viranomaisille silloin, kun viranomaisella on siihen lakiin perustuva oikeus. Advanialla on velvollisuus luovuttaa asiakkaitamme koskevia tietoja laissa säädetyssä laajuudessa viranomaisille laissa säädetyillä perusteilla. Rekisteröidyn tietoja ei siirretä EU- tai ETA-maiden ulkopuolelle.

Evästeiden käyttö

Verkkosivumme hyödyntävät evästeitä ja vastaavia tekniikoita verkkosivuston toteuttamiseksi ja kehittämiseksi, käyttökokemuksen parantamiseksi ja analysoimiseksi sekä markkinoinnin kohdentamiseen tarjoamissamme palveluissa. Jos vierailet verkkosivustollamme ja evästeet on hyväksytty selaimesi asetuksissa, sinun katsotaan hyväksyvän evästeiden käyttömme. Evästeiden avulla Advania voi kerätä tietoja esimerkiksi siitä, miltä sivulta kävijä on siirtynyt osoitteeseen, mitä verkkosivujamme selataan ja milloin, mitä selainta käytetään ja mikä on tietokoneen IP-osoite.

Käytämme evästeiden avulla kerättyjä tietoja tyypillisesti seuraaviin tarkoituksiin:

Välttämättömät evästeet ja palveluiden tuottaminen: Evästeet ovat olennaisen tärkeitä verkkosivujemme toiminnan kannalta ja ne mahdollistavat sujuvan käyttökokemuksen. Nämä evästeet eivät kerää tietoja, jotka mahdollistavat käyttäjän tunnistamisen.

Sivustoa parantavat evästeet: Seuraamalla näiden evästeiden käyttöä voimme parantaa verkkosivujemme toimintaa. Saamme esimerkiksi tietoa, mitkä ovat sivujemme suosituimmat osat, mihin käyttäjät suuntaavat tai miltä verkkosivulta he saapuvat ja kuinka kauan he viipyvät sivuillamme. Voimme saada tietoa esimerkiksi käyttäjien lukemista artikkeleista (jotta tiedämme suositut aiheet).

Sosiaalisen median ja markkinoinnin kohdistaminen: Näiden evästeiden avulla voimme tehdä sisällöstä mahdollisimman yksilöityä, jolloin voimme näyttää esimerkiksi käyttäjän mukaan kohdistettuja mainoksia ja sisältöä aiemman verkkokäyttäytymisen perusteella. Advania käyttää kolmansien osapuolten hallitsemia mainontaevästeitä esitelläkseen tuotteitaan sekä omalla että muiden osapuolten sivustoilla. Voit poistaa käytöstä tietyt kolmansien osapuolten hallitsemat mainontaevästeet kolmansien osapuolten hallintasivustoilta.

Verkkosivuillamme voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmansien osapuolien verkkosivuille, tuotteisiin ja palveluihin sekä kolmansien ns. yhteisöliitännäisiä (kuten LinkedIn ja Twitter). Advanian sivustoilla olevat kolmannen osapuolen ylläpitämät liitännäiset latautuvat näiden palveluiden omilta palvelimilta, jolloin kolmas osapuoli voi asettaa omia evästeitään. Näihin Advanian verkkosivuilla oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin ja sovelluksiin sovelletaan kolmannen osapuolen tietosuojalausuntoa. Suosittelemme tutustumaan asianomaisen kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöihin.

Voit tarkastella käytettävissä olevia asetuksia evästeiden hallitsemiseksi selaimessasi. Voit halutessasi estää evästeiden käytön muuttamalla selaimen asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Jossakin tapauksissa tämä voi tämä johtaa siihen, verkkosivujemme selailu hidastuu tai pääsy joillekin sivuille estyy kokonaan. Osaa sivustoillamme käytössä olevista evästeitä hallinnoivat kolmannet osapuolet ja voit vaihtoehtoisesti käyttää kolmansien osapuolten omia työkaluja näiden evästeiden estämiseen. Evästeiden säilytysaika vaihtelee evästeiden tyypin mukaan. Istuntoevästeet vanhenevat, kun selain suljetaan. Pysyvillä evästeillä on yleensä voimassaoloaika, joka vaihtelee kahdesta kuukaudesta muutamaan vuoteen.

Rekisteröidyn oikeudet

Tarkastus- ja oikaisuoikeus

Rekisteröitynä sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot ja vaatia virheellisen tiedon oikaisua tai poistamista. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi niiltä osin, kuin käsittelemme tietoasi suostumukseesi perustuen.

Kielto-oikeus

Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi niiltä osin, kuin käsittelemme tietoasi suostumukseesi perustuen.

Tietojen poisto tai siirto

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää omien tietojensa poistoa Advanian asiakasjärjestelmistä tai/ja omien asiakastietojen siirtoa.

Ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Käytettävissämme ovat aina parhaat teknologiat, työkalut ja niihin liittyvä osaaminen.