Tietokannat 07.12.2022

Advania tuottaa, kehittää ja suunnittelee kriittisten tietokantojen ylläpitopalvelut sekä tarjoaa niihin liittyvät asiantuntijatehtävät LapITille

LapIT Oy tarjoaa asiakkailleen helppokäyttöisiä ja tehokkaita ICT-ratkaisuja sekä asiantuntijapalveluita. Toimipisteitä heillä on yhteensä kymmenellä paikkakunnalla Pohjois-Suomen alueella ja LapIT työllistää tällä hetkellä noin 130 työntekijää. 

Advanian ja LapIT:n yhteistyö on jatkunut jo useita vuosia. LapIT:llä tarvittiin apua kriittisten tietokantapalveluiden ylläpitoon ja kehittämiseen sekä suunnitteluun. Lisäksi Advania on toteuttanut erilaisia projekteja liittyen esimerkiksi palvelin- ja virtualisointikerroksen suunnitteluun ja parantamiseen, tietokantojen yhdenmukaistamisiin ja lisensointiin. Advania on toteuttanut uusille henkilöille myös tietokantateknologioiden koulutuksia sekä erilaisia vaativia asiantuntijaprojekteja. 

Ylläpitopalvelun piirissä oleva tekninen ympäristö on muodostunut pääosin Oracle- ja SQL Server -tietokannoista. Tietokannoista huolehtimiseen kuuluu oleellisena osana yksittäisten tikettien kautta tulleiden tehtävien hoito sovitun SLA:n mukaisesti.

Viime vuosina on toteutettu useita räätälöityjä tietokantakoulutuksia, joissa on pureuduttu erityisesti LapIT Oy:n omaan ympäristöön. Tämän jälkeen on kouluttauduttu muun muassa Oracle Multitenant:iin, RAC:iin, versioihin, versiopäivityksiin ja lisensointiin. Muista tietokantateknologioista esimerkiksi SQL Serveriin, MySQL sekä PostgreSQL sekä virtualisointi teknologioihin.

LapIT:ltä kerrotaan heidän olevan tyytyväisiä yhteistyöhön Advanian kanssa sekä Advanian osaamis- ja palvelutasoon kaikissa tietokantoihin liittyvissä asioissa. Siksi he voivatkin lämpimästi suositella Advaniaa vastaavissa projekteissa!


Lue: Advanian tietokantapalvelut

Samankaltaisia