Advania tuottaa, kehittää ja suunnittelee kriittisten tietokantojen ylläpitopalvelut sekä tarjoaa niihin liittyvät asiantuntijatehtävät LapITille
Tietokannat 07.12.2022

Advania tuottaa, kehittää ja suunnittelee kriittisten tietokantojen ylläpitopalvelut sekä tarjoaa niihin liittyvät asiantuntijatehtävät LapITille

LapIT Oy tarjoaa asiakkailleen helppokäyttöisiä ja tehokkaita ICT-ratkaisuja sekä asiantuntijapalveluita. Toimipisteitä heillä on yhteensä kymmenellä paikkakunnalla Pohjois-Suomen alueella ja LapIT työllistää tällä hetkellä noin 130 työntekijää. 

Advanian ja LapIT:n yhteistyö on jatkunut jo useita vuosia. LapIT:llä tarvittiin apua kriittisten tietokantapalveluiden ylläpitoon ja kehittämiseen sekä suunnitteluun. Lisäksi Advania on toteuttanut erilaisia projekteja liittyen esimerkiksi palvelin- ja virtualisointikerroksen suunnitteluun ja parantamiseen, tietokantojen yhdenmukaistamisiin ja lisensointiin. Advania on toteuttanut uusille henkilöille myös tietokantateknologioiden koulutuksia sekä erilaisia vaativia asiantuntijaprojekteja. 

Ylläpitopalvelun piirissä oleva tekninen ympäristö on muodostunut pääosin Oracle- ja SQL Server -tietokannoista. Tietokannoista huolehtimiseen kuuluu oleellisena osana yksittäisten tikettien kautta tulleiden tehtävien hoito sovitun SLA:n mukaisesti.

Viime vuosina on toteutettu useita räätälöityjä tietokantakoulutuksia, joissa on pureuduttu erityisesti LapIT Oy:n omaan ympäristöön. Tämän jälkeen on kouluttauduttu muun muassa Oracle Multitenant:iin, RAC:iin, versioihin, versiopäivityksiin ja lisensointiin. Muista tietokantateknologioista esimerkiksi SQL Serveriin, MySQL sekä PostgreSQL sekä virtualisointi teknologioihin.

LapIT:ltä kerrotaan heidän olevan tyytyväisiä yhteistyöhön Advanian kanssa sekä Advanian osaamis- ja palvelutasoon kaikissa tietokantoihin liittyvissä asioissa. Siksi he voivatkin lämpimästi suositella Advaniaa vastaavissa projekteissa!


Lue: Advanian tietokantapalvelut

Samankaltaisia