Advania tuotti Mehiläiselle kokonaisvaltaisen call center -puhelinpalvelujärjestelmän
Asiakaspalvelu Genesys Cloud 02.08.2021

Advania tuotti Mehiläiselle kokonaisvaltaisen call center -puhelinpalvelujärjestelmän

Advanian ja Mehiläisen yhteinen taival alkoi vuonna 2018, kun Mehiläiselle lähdettiin yhdessä Advanian kanssa tuottamaan kokonaisvaltaista asiakaspalvelujärjestelmää. Mehiläisen tarkoituksena on tuottaa kaikki asiakaspalvelukanavat tämän järjestelmän avulla tulevaisuudessa. Tällä hetkellä Mehiläisessä käytetään menestyksekkäästi uuden järjestelmän päällä toimivaa puhelinpalvelua.

Luotettava ja helppokäyttöinen järjestelmä arkipäivän apuna

“Advanian kautta meille on toimitettu uusi asiakaspalvelujärjestelmä, joka on luotettava call center -ympäristössä. Uusi järjestelmä mahdollistaa eri asiakaskanavien kautta palvelemisen”, Mehiläisen valtakunnallisen asiakaspalvelun operatiivinen päällikkö Tiina Heino kertoo.

Tällä hetkellä Mehiläisen käytössä on puhelinpalvelu, mutta myös muut mahdolliset palvelukanavat integroidaan myöhemmin saman käyttöjärjestelmän alle.

Heino kertoo arkipäivien hyödyn näkyvän erityisesti puhelinjärjestelmän toimivuudessa, sillä järjestelmä on luotettava ja helppokäyttöinen:

“Palveluneuvojillemme tämä on helppokäyttöinen ja luotettava työkalu. Suurin osa yhteydenotoista tulee meille puhelimitse, joten on erityisen tärkeää, että järjestelmä on vakaa”, Heino kiittelee.

Asiakas ei aina tiedä mitä tarvitsee – Advanialla ymmärretään puolesta lauseesta asiakkaan tarpeet

Advanian asiakaspalvelu on Heinon mukaan ollut huolehtivaa ja he ovat pystyneet asiakaspalvelun tasolla ylittämään Mehiläisen väen odotukset. Apua on saanut aina, kun sitä on tarvittu. Matalan kynnyksen lähestyminen ja asioiden loppuun saattaminen on ollut Heinon mukaan helppoa.

“Asiakassuhde Advanian kanssa on ollut positiivisesti toimintaa kehittävää. Asiakkaana ei aina itse tiedä mahdollisia ratkaisuja sekä ominaisuuksia, jota järjestelmän avulla pystytään tarjoamaan, mutta Advanian väki onnistuu jo lähes puolesta lauseesta ymmärtämään mitä asiakas tarvitsee. Yhteistyö on ollut luottamuksellista ja avointa. Advanialla on tahtotilana ottaa asiakkaan tarpeista selvää ja tarjota näihin erilaisia ratkaisuja.”

CaseMehilainen

Asiakkaan tarpeisiin vastataan nopeasti

Heino kertoo, että Advanian asiakaspalvelu ja tuen saavutettavuus on erityisen hyvällä tasolla, Selvitystä vaativiin tilanteisiin on pystytty vastaamaan viimeistään vuorokauden sisällä. Heino kertoo myös, että yhteistyöpalaverit ja keskustelut henkilökohtaisten yhteyshenkilöiden kanssa ovat olleet rakentavia ja toimintaa kehittäviä.

“Odotusajat eivät ole olleet pitkiä ja he ovat ottaneet hyvin meidän asiakkuuden haltuun. Keskusteluyhteys ammattitaitoisten asiantuntijoiden kanssa on ollut luottamusta kasvattavaa. Asiat viedään sovitusti  eteenpäin ja ne viedään rohkeasti tuotantoon”, Heino kehuu.

Ketterä ja kompakti toimija auttaa asiakasta onnistumaan

Mitä Mehiläisessä sitten ollaan opittu yhteistyöstä Advanian kanssa?

“Voisiko jopa sanoa, että mikään ei ole mahdotonta? Uudet ideat on aina mahdollistettu ja tarpeita on kuunneltu ja siten tuettu meidän onnistumista. Tämä on ollut ehkä selkein oppi, turvallinen yhteistyö ja ennakkoluulottomuus”, Heino pohtii.

“Advania on yrityksenä luotettava ja välittävä asiakassuhteen hoitaja, asiakkaan tarpeet huomioonottava ja alati kehittyvä IT-toimija. Heillä on tahtotila auttaa ja rautainen ammattitaito on läsnä kaikessa tekemisessä”, Heino päättää.

 

Aiheeseen liittyvää

Asiakaspalvelu Häiriötilanteiden hallinta puheluilla
20.10.2021

Häiriötilanteiden hallinta puheluilla

VR Groupin junaliikenteen häiriötilanteiden hallinnan operaatiokeskuksen puhelinjärjestelmän uusimisen tullessa ajankohtaiseksi järjestettiin kilpailutus. Tavanomainen contact center -ratkaisu ei olisi sopinut tarpeeseen,...