Konesali- ja infrapalvelut 03.04.2021

Konesalipalvelut taloushallinnon sovellusten tarpeisiin

Ohjelmistoasiantuntija Visma Public ja Advania (ent. Valtti) ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen korkean käytettävyyden konesalipalveluista. Yhteistyösopimuksen myötä Advania toimittaa Visma Publicille Suomessa tuotettua, tietosuojavaatimukset täyttävää kapasiteettipalvelua Visma Publicin taloushallinnon sovellusten palvelutasotarpeiden mukaisesti.  

”Kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden sekä yksityissektorin taloushallinnon asiakkaillemme luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää. Uuden sopimuksen myötä saamme ohjelmistopalveluittemme palveluympäristöön teknologista syväosaamista ja tarpeittemme mukaan joustavan toimittajan”, sanoo taloushallinnon pilvipalvelutuotannosta vastaava Timo Ralli Visma Publicilta.     

Advanian konesalipalvelut tuotetaan korkealuokkaisista konesaleista pääkaupunkiseudulla. Kustannustehokkaat kapasiteettipalvelut varmistavat liiketoiminnan häiriöttömän jatkuvuuden ja Advanian rautaisesta osaamisesta kertoo myös yritykselle myönnetty ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti. Pilviteknologioita voi hyödyntää turvallisesti, kun kriittinen data varmistetaan Suomessa sijaitsevaan konesaliin.  

”Kumppanin joustavuus ja toimintavalmius olivat meille tärkeitä kriteereitä valintaa tehdessämme. Asiakasdatan turvallisen säilyttämisen lisäksi olemme asettaneet palvelun laadulle korkeat edellytykset, jotta voimme toimia asiakkaidemme tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Hyödynnämme Advanian asiantuntijuutta kapasiteettiympäristön toiminnassa, ja siihen liittyvissä teknologioissa”, kiteyttää pilvituotannon päällikkö Timo Ralli.  

Visma Public on talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoasiantuntija, jonka ratkaisut on mitoitettu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden tarpeisiin sekä yksityissektorin taloushallinnon tarpeisiin. Visma Public toimii asiakkaidensa tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Tuotteita ovat henkilöstöhallinnon Personec F-tuoteperhe sekä taloushallinnon Wintime- ja Intime-tuoteperhe. Visma Public on osa pohjoismaista Visma-konsernia. www.visma.com 
 

Advania auttaa asiakastaan kasvamaan palveluiden avulla. IT:n etujoukoissa työskentelee Suomessa yli 330 advanialaista, ja kasvu jatkuu vauhdikkaasti. 

 

 

Aiheeseen liittyvää