Asiantuntijapalvelut

IT-ympäristö kehittyy jatkuvasti. Ota sen tarjoamista mahdollisuuksista kaikki irti. 

Konsultointi
Erityisosaamista yrityksien tarpeisiin

Suunnittelemme, integroimme ja toteutamme skaalautuvaa ja vikasietoista liiketoiminnan tarpeita tukevaa infrastruktuuria.

Vaativat IT-ratkaisut

IT-ratkaisut voivat olla avain liiketoimintasi tehostamisessa ja parantamisessa. Meiltä saat konsultointipalvelut vaativiinkin tietotekniikkaratkaisuihin ja dokumentinhallinnan käyttöönottoprojekteihin. Sovellamme teknologiaa juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin.

Dokumentinhallinnan käyttöönottohankkeet

Meillä on vuosikymmenten kokemus haastavien teknologia-arkkitehtuurien onnistuneesta käyttöönotosta julkisella ja yksityisellä sektorilla, mukaan lukien isot julkishallinnon organisaatiot sekä johtavat lakiasiaintoimistot Suomessa ja Baltiassa.

Liiketoiminnan tehostaminen

Jatkuvan teknologisen kehityksen seuraaminen ja sen kärjessä pysyminen voi viedä organisaatiolta resursseja, jotka on viisaampaa käyttää oman liiketoiminnan tai toiminnan kehittämiseen. Me voimme auttaa.  

 

Legal Tech
LegalTech

Meillä Advanialla on joukko teknologioita, joilla yritysten valtava osaaminen ja immateriaali pääoma tietovarastoissa valjastetaan tehokkaaseen käyttöön tekoälyn sekä dokumentinhallinnan keinoin parhaan mahdollisen tietoturvan suojassa.

Lue lisää LegalTechista

 

advania-quote-alt-bg
Advania konsultointipalvelut

IT-asioita kokonaisvaltaisesti

Nimeämme organisaatiollesi osaavan tiimin, joka hoitaa organisaatiosi IT-asioita kokonaisvaltaisesti. Taustallaan heillä on koko Advania-konsernin osaaminen. Kartoitamme nykyiset ja tulevaisuuden tarpeesi ja suunnittelemme ja toteutamme arkkitehtuurin niiden mukaisesti. Teknologiavalinnat seuraavat toiminnan päämääriä,
ei päinvastoin.

Konsultointimme avulla kaikki prosessit ovat hallittavissa ja teknologiset ratkaisut tukevat liiketoimintaa. Nykyisistä palveluista on mahdollista saada enemmän irti, ja uusien mahdollisuuksien löytäminen on helpompaa. Tarjoamme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia toimintasi kehittämiselle.

Asiantuntijapalvelut

Haluatko kuulla lisää?

Laita meille yhteydenottopyyntö, keskustelemme mielellämme kanssasi yrityksenne tarpeista.