jyvaskyla8052_1920x1080

Advanian tietoturvapalvelut

Turvaa yrityksenne liiketoiminnan jatkuvuus Advanian tietoturvapalveluilla

Advania tarjoaa tietoturvapalveluita 24/7

Hyvin hoidettu tietoturva turvaa yrityksesi liiketoiminnan jatkuvuuden.

Liiketoiminnalle kriittisten järjestelmien lyhyistäkin katkoista voi olla merkittävää haittaa esimerkiksi asiakkaiden luottamuksen menetyksenä, henkilöstön tehokkuuden romahtamisena tai suorina kaupallisten mahdollisuuksien hukkaamisena. Tehoton pääsynhallinta syö organisaation tietoturvaa ja turhauttaa samalla käyttäjät.

Advanialta saat yrityksellesi parhaiten sopivat palvelut tietoturvan parantamiseen, hallintaan, seurantaan ja reagointiin sekä mahdollisista häiriöistä palautumiseen.

Tietoturvakokonaisuus parhaiden käytäntöjen mukaan – Varmista tietoturvasi kestävyys

Tietoturvan ylläpito ja kehittäminen muuttuvassa toimintaympäristössä vaatii alan parhaita käytäntöjä ja hyvää johtamista. Kyberturvallisuuskeskus on vastikään korostanut entisestään, kuinka tärkeää tietoturvaan panostaminen on kaikille organisaatiolle.  
 
Tietoturvan nousevan vaatimustason ja NIS2-kyberturvallisuusdirektiivin myötä organisaatiot tarvitsevat järjestelmällisen lähestymistavan riskien hallintaan ja selkeitä ohjeita kyberturvallisuutensa arvioimiseen ja parantamiseen.  
 
Hyödynnämme Advanialla NIST-kyberturvallisuuskehystä (NIST Cybersecurity Framework) kyberturvallisuusriskien ymmärtämiseen, hallintaan ja vähentämiseen. Olemme koostaneet oleellisimmat tietoturvapalvelut NIST-kehyksen mukaisesti helposti hallittavaan ja ymmärrettävään muotoon.  
 
NIST on hyvä paikka aloittaa myös NIS2:n osalta, koska malli kohdistaa huomion tarvittaviin kontrollipisteisiin.
Kyberturvallisuuskehys: Tunnista, suojaudu, havaitse, reagoi, palaudu
NIST:n kyberturvallisuuskehys (NIST Cybersecurity Framework) tarjoaa organisaatioille systemaattisen lähestymistavan kyberturvallisuusriskien ymmärtämiseen, hallintaan ja vähentämiseen. Kehys perustuu viiteen perusrooliin: tunnistaminen, suojautuminen, havaitseminen, reagoiminen ja palautuminen.
NIST-kehyksen mukaiset tietoturvapalvelut eri osa-alueille
Tähän kuvaan olemme koostaneet oleellisimmat tietoturvapalvelut NIST-kehyksen mukaisesti. Lue alta lisää palveluistamme!
Advania-1
Tunnustusta tietoturvaosaamisesta

Advanialle WithSecuren tunnustus kyberturvapalveluista

Päätelaitteiden tietoturva

Meiltä saat tietoturvan myös päätelaitteillesi. Tarjoamme päätelaitteiden tietoturvaan erikoistuneita pilvipohjaisia ratkaisuita, jotka tehostavat laitehallinnan tietoturvaa automaattisten sääntöjen ja toimien avulla. Yritysten työntekijöiden päätelaitteisiin liittyy erityisiä tietoturvariskejä, jotka voidaan havaita ja hallita ilman manuaalista työtä.

Katso myös

Katso kaikki blogikirjoitukset
Katso kaikki asiakastarinat
Advanian tietoturvapalvelut

Haluatko varata maksuttoman tietoturvakartoituksen tai kuulla lisää palveluistamme?

Kartoituksessa keskustellaan tietoturvaan liittyvistä ratkaisuista, kuten identiteetin- ja pääsynhallintasta, valvonnasta, varmistuksista tai liiketoimintapalveluiden turvaamisesta yrityksenne toiveiden mukaan. Varaa maksuton tietoturvakartoitus täyttämällä lomake!