Tietoturvapalvelut

Turvaa liiketoimintasi jatkuvuus
Tietoturva ja IAM

Tietoturvaa 24/7

Hyvin hoidettu tietoturva turvaa yrityksesi liiketoiminnan jatkuvuuden.

Liiketoiminnalle kriittisten järjestelmien lyhyistäkin katkoista voi olla merkittävää haittaa esimerkiksi asiakkaiden luottamuksen menetyksenä, henkilöstön tehokkuuden romahtamisena tai suorina kaupallisten mahdollisuuksien hukkaamisena. Tehoton pääsynhallinta syö organisaation tietoturvaa ja turhauttaa samalla käyttäjät.

Advanialta saat yrityksellesi parhaiten sopivat palvelut tietoturvan parantamiseen, hallintaan, seurantaan ja reagointiin sekä mahdollisista häiriöistä palautumiseen.

 

Päätelaitteiden tietoturva

Meiltä saat tietoturvan myös päätelaitteillesi. Tarjoamme päätelaitteiden tietoturvaan erikoistuneita pilvipohjaisia ratkaisuita, jotka tehostavat laitehallinnan tietoturvaa automaattisten sääntöjen ja toimien avulla. Yritysten työntekijöiden päätelaitteisiin liittyy erityisiä tietoturvariskejä, jotka voidaan havaita ja hallita ilman manuaalista työtä.

 

Advania-1
Tunnustusta tietoturvaosaamisesta

Advanialle WithSecuren tunnustus kyberturvapalveluista

Katso myös

Katso kaikki blogikirjoitukset
Katso kaikki asiakastarinat
Tietoturvapalvelut

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella tietoturvaan liittyvistä ratkaisuista, kuten identiteetin- ja pääsynhallintasta, valvonnasta, varmistuksista tai liiketoimintapalveluiden turvaamisesta, laita meille yhteydenottopyyntö!