advania324sp_1200x630
Our difference is you

Ura Advanialla

Meillä saat mahdollisuuden kehittyä, tehdä merkityksellistä työtä hyvässä porukassa ja rakentaa oman näköistä työelämää. Advania on sun näköinen työpaikka!

Advania - The tech company with people at heart.

Tutustu Advaniaan
Lyhyesti Advaniasta

Turvaamme asiakkaidemme liiketoimintaa ja kehitämme digitaalisia työpäiväkokemuksia

Advanialla pääset osaksi vahvasti kasvavaa pohjoiseurooppalaista IT- ja digipalveluyhtiötä, jolla on 5 000 huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa ja Isossa-Britanniassa. Suomessa meitä on noin 330.

Osaajat ratkaisevat
Miksi Advania?

Advanialla osaajat ratkaisevat

Advanialla hyvä työilmapiiri, yhteisöllisyys ja vahva ammattitaito näkyvät arjessa. Kohtaamme säännöllisesti henkilöstökerhoissa, yhteisissä tapahtumissa ja virtuaalisesti. Meillä pääset tekemään töitä muiden osaavien ammattilaisten kanssa, jotka tekevät päivittäin töitä yhteistyössä työkavereiden ja asiakkaidemme kanssa - sekä etänä että toimistoillamme Espoossa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Savonlinnassa.

The tech company with people with heart

 

Kysyttävää avoimista työpaikoista tai Advaniasta työpaikkana?

Vastaan mielelläni kysymyksiin!

Pia Santanen, Advania

Pia Santanen
Talent Acquisition Manager
+358 40 350 4472
pia.santanen@advania.com 

Tutustu Advanian arkeen

#PeopleatAdvania Ystävyydestä työpaikalla
14.02.2024

Ystävyydestä työpaikalla

Ystävyys on moniulotteinen käsite, jolla on erilaisia merkityksiä. Toisille se voi merkitä yhtä syvää ja pitkäaikaista ystävää, kun taas toisilla saattaa olla lukuisia läheisiä ystäviä tai kavereita. Yksi asia kuitenkin...

Katso lisää