Maailmanluokan työskentelyvälineet Microsoft Office 365 pilvestä

Ota käyttöösi parhaat työvälineet kustannustehokkaasti pilvipalveluna ja hankkiudut samalla eroon ylläpitohuolista. Tutut Office-työkalusi ovat aina ajan tasalla ja käytettävissä mistä tahansa, miltä päätelaitteella tahansa. Toimistosi on aina mukanasi, ajasta ja paikasta riippumatta.

Microsoft Office 365

 

1. Yrityksen parhaat työvälineet

Maailmanluokan viestintätyökalut ovat nyt kaikenkokoisten organisaatioiden hankittavissa. Office 365 tarjoaa tutun Office-työkalupaketin lisäksi paljon uusia ominaisuuksia, jotka ovat kätevästi saatavilla selaimessasi. Jaa, kommentoi ja editoi dokumentteja työryhmän yhteisessä keskustelussa, myös kännykällä. Luo uudenlaisia esityksiä, prosessikaavioita ja jaa videoita. Käytä Skype for businessia kokouksiin ja merkkaa samassa ikkunassa tulevat kokoukset kalenteriin. Tässä vain muutama esimerkki, mitä uudella Microsoft Office 365:llä voit tehdä.

2. Kustannustehokkuutta pilvestä

Pilvipalvelun hyödyt ovat selkeät ja mitattavat. Työntekijäsi saavat käyttöönsä parhaat palvelut nopeasti, ja maksat vain siitä mitä käytät. Pilvipalvelussa et maksa turhia lisenssimaksuja, vain siitä mitä todella tarvitset.

3. Ei enää ylläpitohuolia – 99.9 % SLA

Nykyaikaisten viestintäratkaisujen ylläpito sekä hallinta ovat asiantuntijuutta ja osaamista vaativia. Toimimattomat työkalut voivat lamauttaa koko organisaation toiminnan. Hankkimalla viestintätyökalusi pilvestä varmistat, että organisaatiosi viestintäratkaisut ovat aina käytettävissä ja toimintavarmat.

4. Äärimmäisen helppo kustannusten seuranta

Palvelut tilataan käyttäjäkohtaisena kuukausilaskutuksena. Budjetointi ja kustannusten seuranta on helppoa ja käytännönläheistä. Voit halutessasi myös liittää lisenssit hyväksyttyihin olemassa oleviin Microsoft-sopimuksiisi.

5. Aina uusimmat palvelut, aina ajan tasalla

Office 365 -ympäristössä palvelun ajantasaisuudesta vastaa aina toimittajasi, joten voit itse keskittyä palvelun käyttöön. Office 365 -palvelu kehittyy jatkuvasti, joten asiakkaat saavat uusia ominaisuuksia käyttöönsä ilman erillisiä asennuksia.

6. Toimisto mukanasi missä tahansa, millä päätelaitteella tahansa

Pilvipalveluna tarjottava Office 365 mahdollistaa tehokkaan, ajasta ja paikasta riippumattoman työskentelyn uusimmilla ja tehokkaimmilla viestintävälineillä. Päätelaitteesta riippumatta.

Advania-9599_web

 

7. Ratkaisut organisaation kaikkien käyttäjien tarpeisiin

Nykyaikana organisaatioissa eri käyttäjillä on eri tarpeita IT-palveluiden suhteen. Office 365 palvelut tarjoavat sopivat viestintäratkaisut organisaatiosi kaikkien käyttäjien tarpeisiin, lähtien tuotantotyöntekijän peruspostilaatikosta skaalautuen tietotyötä tekevän asiantuntijan vaativiin pikaviesti –ja videoneuvotteluratkaisuihin. Perus toimistotyökalujen (Word, Excel ja Powerpoint) lisäksi voit laajentaa Office 365 pakettiasi tehokkailla lisäpalveluilla, joita löytyy vaativammankin käyttäjän tarpeisiin.  Maksat kuitenkin vain siitä, mikä kullekin työntekijällesi on oleellista hänen toimenkuvassaan.

8. Enterprise-tason tietoturva. Aina ja kaikkialla

Office 365-palvelun tietoturva on toteutettu monitasoisesti ja läpinäkyvästi, joten voit olla varma, että tietosi on aina käytettävissäsi. Tietoturvallisesti.

9. Kaikki hallinnassa yhden näkymän alta

Office 365-palvelun ylläpitonäkymän alle on keskitetty kaikki palveluiden ja tilien hallintaan liittyvät työkalut yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi. Ota ympäristösi haltuun helposti ja nopeasti.

10. Käyttäjien hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa

Jätä yhteydenottopyyntö.

Täytä alla oleva lomake ja kerro miten voimme tukea liiketoimintaasi palveluillamme. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä lähipäivinä.