Maailman suosituimmat tuottavuustyökalut pilvestä

Maailman suosituin pilvipalvelu Office 365 on nyt Microsoft 365. Se sisältää kaikki Office 365:n ominaisuudet ja vielä enemmän. Se tarjoaa asiakkaiden käyttöön Microsoftin suositut tuottavuussovellukset ja tiimityövälineet. Asiakkaiden tiedot tallennetaan älykkääseen pilvipalveluympäristöön, josta tieto on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta.  Asiakasympäristön suojaus toteutetaan huippuluokan teknologialla.

Ota käyttöösi parhaat työvälineet tietoturvallisesti pilvipalveluna. Microsoft 365-palvelun avulla toimistosi on aina mukanasi, ajasta ja paikasta riippumatta.

Parhaat työvälineet Microsoft Office 365

 

Yrityksen parhaat työvälineet

Maailman parhaat tuottavuus- ja viestintätyökalut ovat nyt kaikenkokoisten organisaatioiden hankittavissa. Microsoft 365 tarjoaa tutun Office-ohjelmiston lisäksi paljon uusia palveluita, jotka ovat kätevästi saatavilla selaimessasi. Jaa, kommentoi ja editoi dokumentteja työryhmän yhteisessä keskustelussa, myös kännykällä. Luo uudenlaisia esityksiä, prosessikaavioita ja jaa videoita. Järjestä kokoukset Teamsin avulla. Tässä vain muutama esimerkki, mitä uudella Microsoft 365:llä voit tehdä.

Kustannustehokkuutta pilvestä

Pilvipalvelun hyödyt ovat selkeät. Työntekijäsi saavat käyttöönsä parhaat työvälineet nopeasti, ja maksat vain siitä mitä käytät. Microsoft 365-palvelussa sinun ei tarvitse maksaa turhia palvelumaksuja.

Ei enää ylläpitohuolia

Nykyaikaisten tuottavuuspalveluiden ylläpito sekä hallinta ovat asiantuntijuutta ja osaamista vaativia. Toimimattomat työvälineet voivat lamauttaa koko organisaation toiminnan. Hankkimalla työvälineesi pilvestä varmistat, että organisaatiosi tuottavuuspalvelut ovat aina käytettävissä ja ne tuotetaan toimintavarmasti.

Helppo kustannusten seuranta

Microsoft 365 -palvelusta tilataan tarvittavat lisenssit organisaatiosi työntekijöille kuukausiveloitteisena palveluna. Budjetointi ja kustannusten seuranta on helppoa ja käytännönläheistä.

Aina uusimmat palvelut, aina ajan tasalla

Microsoft 365 -palvelussa ajantasaisuudesta vastaa aina Microsoft, joten voit itse keskittyä palvelun käyttöön. Microsoft 365-palvelu kehittyy jatkuvasti, joten asiakkaat saavat uusia ominaisuuksia käyttöönsä ilman erillisiä asennuksia.

Microsoft 365

 

Microsoft 365 aina mukanasi

 

Toimisto mukanasi missä tahansa, millä päätelaitteella tahansa

Pilvipalveluna tarjottava Microsoft 365 mahdollistaa tehokkaan, ajasta ja paikasta riippumattoman työskentelyn uusimmilla ja tehokkaimmilla viestintävälineillä. Päätelaitteesta riippumatta.

Ratkaisut organisaation kaikkien käyttäjien tarpeisiin

Nykyaikana organisaatioissa eri käyttäjillä on eri tarpeita IT-palveluiden suhteen. Microsoft 365-palvelut tarjoavat sopivat tuottavuusratkaisut organisaatiosi kaikkien käyttäjien tarpeisiin. Maksat kuitenkin vain siitä, mikä kullekin työntekijällesi on oleellista hänen toimenkuvassaan.

Priorisoitu tietoturva tuottavuudesta tinkimättä

Microsoft 365-palvelun tietoturva on toteutettu monitasoisesti. Microsoft 365-palvelun sisäänrakennettujen tietoturvatoiminnallisuuksien avulla saat kattavan kuvan tietoturvan tilasta koko organisaatiossasi ja hallitset määrittelykäytäntöjä helposti. Hallitset tietoturvatilaasi yhdestä paikasta ja palvelu analysoi tietoturvatilaasi automaattisesti ja saat suosituksia ympäristön kovennuksista.

Kaikki hallinnassa yhden näkymän alta

Microsoft 365-palvelun ylläpitonäkymän alle on keskitetty kaikki palveluiden ja tilien hallintaan liittyvät työkalut yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi. Ota ympäristösi haltuun helposti ja nopeasti. Tarvittaessa saat apua Advanian Microsoft 365-hallintapalvelun kautta.

Microsoft 365 varmistukset palveluna

Advanian tarjoama Cloud Backup for M365 -palvelu turvaa automaattisesti organisaatiosi Microsoft 365 -palvelussa sijaitsevan kriittisen datan. Microsoft 365 -palvelusta poistettu data on palautettavissa välittömästi. Palvelu turvaa Microsoft 365 -palvelun datan käyttäjien tahattomilta virheiltä sekä suojaa datan haittaohjelmien aiheuttamilta potentiaalisilta tiedon menetyksiltä.

Lue lisää

Kerromme mielellämme lisää. Jätä yhteydenottopyyntö!

Täytä alla oleva lomake ja kerro miten voimme tukea liiketoimintaasi palveluillamme. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä lähipäivinä.