jyvaskyla8254_1200x630

Microsoft 365 -lisenssit ja palvelut

Microsoft 365 -lisenssit ja palvelut moderniin työpäiväkokemukseen Advanialta

Microsoft 365 -työkalut Advanialta vaivattomana palvelukokonaisuutena

Maailman suosituin pilvipalvelu Microsoft 365 tuo käyttöösi tehokkaat tuottavuussovellukset ja tiimityövälineet. Pilvipalvelujen lukuisat mahdollisuudet ja jatkuva uudistuminen muodostavat kuitenkin vaatimuksia aktiiviselle ylläpidolle sekä ympäristön kehittämiselle. Näihin tarpeisiin Advania tuottaa Microsoft 365 -asiakasympäristöjen hallinnointia ja ylläpitoa palveluna, jolla varmistetaan asiakkaille vaivaton sekä ajantasainen palvelukokonaisuus.

Advanialta saat tarvittavat asiantuntijapalvelut kaikkiin Microsoft 365 -palvelun elinkaaren vaiheisiin. Näin voit varmistua siitä, että käytössäsi on aina tietoturvallinen ja ajan tasalla pysyvä pilvipalvelu. Asiantuntijamme voivat halutessanne toimia avustavassa roolissa, tai voimme ottaa koko palvelun hallintaan. Osaamisemme Microsoft 365 -palvelun käyttöönotosta ja hallinnasta on vankkaa.  

Priorisoitu tietoturva tuottavuudesta tinkimättä  

Microsoft 365 -palvelun tietoturva on toteutettu monitasoisesti. Sisäänrakennettujen ensiluokkaisten tietoturvatoiminnallisuuksien avulla on mahdollista rakentaa erittäin tietoturvallinen hybridityöympäristö organisaatiollesi. Advanian asiantuntijapalvelut kattavat myös tietoturvan kehittämisen jatkuvana palveluna ja auttavat pysymään suunnitellulla polulla tietoturvallisen ympäristön ylläpitämiseksi. Palvelu analysoi tietoturvatilaasi automaattisesti ja suosittelee tarvittavia toimenpiteitä ympäristön tietoturvatason nostamiseksi.  

Kokonaisuus hallinnassa, vaivattomasti 

Kaikki Microsoft 365 -palvelujen ja -tilien hallintaan liittyvät toimenpiteet ovat ulkoistettavissa Advanian asiantuntijoiden suoritettavaksi, on kyse sitten loppukäyttäjän tai pääkäyttäjän säännöllisistä muutostarpeista. Advanian Microsoft 365 -hallintapalvelu tekee ympäristösi ylläpidon helpoksi ja vaivattomaksi.

Hyödyt irti organisaatiosi Microsoft 365 -ympäristöstä

Microsoft 365 -ympäristö kehittyy jatkuvasti ja muutoksiin reagointi on tärkeää. Advanian M365 Keep on Track Advisor -palvelun avulla organisaatiosi saa tukea operatiiviseen muutoshallintaan, jatkuvaan kehittämiseen sekä teknisen ympäristön ja loppukäyttäjäkokemuksen hallintaan. Myös Microsoft 365 -ympäristönne tietoturva pysyy kunnossa.

Microsoft 365 -koulutukset

Hyödynnä Microsoft 365 -palveluita ja kehitä digitaalisia työtapoja

Microsoft 365
-varmistukset palveluna

Advanian pilvipalveluna tuotettu varmistuspalvelu turvaa automaattisesti organisaatiosi Microsoft 365 -ympäristössä sijaitsevan kriittisen datan ja varmistaa mahdollisuuden menetetyn tai muuttuneen datan palauttamiseen.  

Epähuomiossa Microsoft 365 -palvelusta poistettu data on palautettavissa välittömästi, jos käytössäsi on Advanian Cloud Backup for Microsoft 365 -varmistuspalvelu. 

Palvelu suojaa datan tahattomilta käyttäjävirheiltä sekä haittaohjelmien aiheuttamilta potentiaalisilta tiedon menetyksiltä.

Information Security

Helpoin ja luotettavin tapa turvata kriittiset tietosi

Palvelumme tuottaa Microsoft 365 -ympäristön varmistuksen ja nopean palautumisen pilvipalveluna.  

Palvelu on käytettävyydeltään ensiluokkainen. Helppokäyttöisyys on otettu huomioon käyttöliittymän suunnittelussa ja varmistusten hallinta on turvallista sekä vaivatonta.  

Varmistusten tallennusaika on vapaasti valittavissa ja tiedot ovat aina välittömästi saatavilla. 

Kustannustehokas, skaalautuva ja helppo ratkaisu kaiken kokoisille Microsoft 365 -ympäristöille.

 

Integrity

Palvelulla varmistettavat kohteet: 

Chat

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. 

Lue lisää

Katso lisää
Katso lisää
Microsoft 365

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella Microsoft 365:n hyödyntämisestä organisaatiossasi, laita meille yhteydenottopyyntö!