Advanian Power Platform -pohjainen kehusovellus on nyt maksutta saatavilla
Lataa nyt maksutta käyttöönne

Kehusovellus kannustaa positiivisen palautteen antamiseen

Vahvista yrityskulttuuria ja organisaatiosi yhteishenkeä maksuttoman Power Platform -pohjaisen kehusovelluksen avulla! 

Lataa Power Platform -pohjainen ratkaisu myös teille

Kehusovellus kannustaa positiivisen palautteen antamiseen

Vallitseeko työyhteisössänne kulttuuri, jossa positiivista palautetta annetaan säännöllisesti? Muistatko itse kehua kollegoitasi? 

Myönteinen palaute ja työkavereiden kehuminen voi vaikuttaa merkittävästi työympäristöön ja työntekijöiden työmotivaatioon. Halusimme madaltaa kynnystä työkavereiden kehumiseen ja rakensimme Power Platform -pohjaisen kehusovelluksen. Sovellus oli valtava menestys meillä Advanialla ja nyt tarjoamme sovelluksen maksutta myös teille! 

Tarjoamme sovelluksen maksutta myös muiden organisaatioiden käyttöön, sillä haluamme Advanialla luoda kestävää arvoa yhteiskunnalle teknologian älykkäällä käytöllä. Uskomme, että älykäs teknologian hyödyntäminen on kestävän yhteiskunnallisen kehityksen ja asiakkaidemme menestyksen edellytys.

Advanian Power Platform -osaaminen

Power Platform mahdollistaa ketterän sovelluskehityksen yrityksen liiketoimintatarpeisiin

Mihin kaikkeen positiivinen palaute vaikuttaa?

Postiviisen palautteen antaminen on tärkeää monesta syystä. Palaute ja kehut ovat merkki siitä, että tehty työ huomataan. Monessa organisaatiossa työntekijät kokevat puurtavansa yksin päivästä toiseen ilman kokemusta siitä, että työ tulisi nähdyksi.

Työn imun vahvistamiseen

Mukavat kehut motivoivat tekemään jatkossakin hyvää työtä, kun työntekijöillä on kokemus, että tehty työ on arvokasta ja arvostettua.

Työidentiteetin tukemiseen

Jatkuva, kannustava palaute tukee ihmisen työidentiteettiä eli käsitystä siitä, millainen hän on työntekijänä. Se kasvattaa motivaatiota oppia ja kehittyä.

Hyvään työilmapiiriin

Positiisen palautteen antaminen luo työpaikalle psykologisesti turvallista ilmapiiriä, joka lisää tutkitusti työhyvinvointia. 

The tech company with people at heart_hexagons_v2
Ystävänpäivän piristyksestä jatkuvaan käyttöön

Tarina kehusovelluksen taustalla

Advanian Power Platform -tiimi sai sisäisesti toiveen rakentaa advanialaisten käyttöön sovelluksen ystäväpäiväksi. Sovelluksen tavoitteena oli, että mahdollisimman moni advanailainen innostuisi kehumaan työkavereita ystävänpäivänä. Kehusovellus oli niin pidetty, että ratkaisu jäi pysyvään käyttöön ja majailee nyt Advanian intranetin etusivulla!

Miltä kehusovellus näyttää käytössä?

Pääset lataamaan kehusovelluksen käyttöönne tästä!

Saat sovelluksen ja sovelluksen ohjeistuksen käyttöönne täyttämällä oheisen lomakkeen. Lähetämme sovelluksen ja ohjeistuksen lomakkeen täyttämisen jälkeen sähköpostitse.

Sovelluspakettimme sisältää:  

  • Kehusovelluksen  
  • Tarvittavat automaatiopohjat palautteiden hallinnointiin
  • Käyttö- ja asennusohjeet  

 Esivaatimukset  

Lisenssit: Minimissään Microsoft Office 365 E1 tai F3 (sisältää kaiken tarvittavan kehusovellusta varten)  

Teknologiat   

Microsoft Forms: Formsin kautta käyttäjät antavat kehut anonyymisti.  

Power Platform: Sovellusalusta, jonka ympäristöön kehusovellus ladataan, ja josta sovellusta voidaan muokata ja hallinnoida. Sisältää Power Apps & Power Automate käytön.  

SharePoint: SharePointiin upotetaan Power Apps -kehusovellus, joka käyttää SharePoint-listaa jolle Power Automate kirjoittaa Formsin kautta luodut palautteet, ja josta kehusovellus näyttää palautteet käyttäjille.  

Huomioithan, että sovellusten ja automaatioiden käyttöönotto vaatii konfiguroimista.