Microsoft-palvelut

Microsoft-tarjonta ja asiantuntijuus yhden luukun taktiikalla Advanialta

Graphic-2
Kokonaisvaltaiset Microsoft-palvelut

Täysi hyöty irti moderneista Microsoft-ratkaisuista

Advanian osaaminen kattaa koko Microsoft-tarjonnan asiakkaille yhden luukun taktiikalla. Asiantuntijamme ovat tukenanne muun muassa Microsoft 365 -ympäristön ylläpidossa, Microsoft Azure -pilvikokonaisuuden hallinnassa sekä työympäristöjen kehittämisessä ja sovellusratkaisuissa. Yhden luukun taktiikalla ja monipuolisella osaamisellamme varmistamme, että asiakasyrityksemme saavat täyden hyödyn irti moderneista Microsoft-ratkaisuista ja niiden tuomista integrointimahdollisuuksista digityöhön.

Advanian Microsoft-kokonaispalvelut

Tukea koko Microsoft-ratkaisujen elinkaaren ajan

Emme siis ainoastaan ​​toimita alustaa ja hallinnoi sitä asiakkaillemme, vaan varmistamme myös digitaalisen työntekijäkokemuksen kehittymisen sekä tuemme kaikkia Microsoftin ratkaisuja koko niiden elinkaaren ajan. Johtavien Microsoft-osaajien sekä kattavien konsultointi- ja jatkuvien palveluiden yhdistelmän avulla asiakkaamme ovat voineet omaksua hybridityön tekemisen mallin ja vapauttaa tuottavuuttaan, hallita riskejä sekä mahdollistaa kasvun.

Microsoft 365 -ratkaisu on noussut suosituksi vaihtoehdoksi yritysten työympäristönä. Microsoftin tuoteperhe kehittyy jatkuvasti ja se on kustannustehokas valintasi silloin, kun tarvitset turvallista pääsyä sovelluksiin ja tietoihin paikasta riippumatta.

Advanian Microsoft-tarjonta

Microsoft 365 -käyttöoikeudet

Microsoft 365 pitää sisällään perinteiset toimisto-ohjelmistot; Outlook, Powerpoint, Excel, Word, Teams sekä paljon muuta. Ympäristö edellyttää kuitenkin jatkuvaa kehitysotetta ja ylläpitoa, jotta siitä saadaan kaikki hyödyt irti. Advania on Microsoftin kumppani Modern Work -ratkaisualueella, osoittaen lukuisat onnistumiset tuettaessa organisaatioita hybridityön sekä tuottavuuden menestyksekkäässä kasvattamisessa. Me Advanialla autamme mielellämme valitsemaan kuhunkin tilanteeseen parhaiten yrityksellesi sopivan käyttöoikeuksien kokonaisuuden.

Lue lisää Microsoft 365 -lisensseistä

Microsoft 365 -palvelut

Meiltä saat tarvittavat asiantuntijapalvelut kaikkiin Microsoft 365 -palvelun elinkaaren vaiheisiin. Näin voit varmistua siitä, että käytössäsi on aina tietoturvallinen ja ajan tasalla pysyvä pilvipalvelu.

Lue lisää Microsoft 365 -palveluista

Microsoft Azure

Microsoft Azure on Microsoftin konesaleista tuotettu julkinen pilvipalvelu, jota voi hyödyntää sekä virtuaalipalvelinten alustana (IaaS) että kehittäjille tarkoitettuna kehitysalustana (PaaS). Monipuoliset Microsoft Azure -palvelut mahdollistavat jokaiselle yritykselle sopivan palvelukokonaisuuden. Me Advanialla olemme Microsoftin kumppani Infrastructure-ratkaisualueella osoittaen laajan asiantuntijuutemme työkuormien siirtämisessä Azureen.

Lue lisää Azuresta

Digitaalinen työpäiväkokemus Microsoft-ympäristössä

Advanian asiantuntijat ovat ammattilaisia sujuvan työpäiväkokemuksen rakentamisessa. Meidän 40 SharePoint-asiantuntijaamme ja yli 20 Teams-asiantuntijaamme tukevat jo yli 150 suomalaista organisaatiota hyödyntämään Microsoft 365 -palveluja täydellä teholla ja rakentamaan uusia ratkaisuja muuttuvissa tarpeissa.

Lue lisää digitaalisen työpäiväkokemuksen kehittämisestä Microsoft-ympäristössä

Intranet-, tiimityö- ja dokumentinhallintaratkaisut Microsoft-ympäristössä

Toimiva digitaalinen työympäristö vaatii nykyaikaiset ja helppokäyttöiset järjestelmät sekä ohjelmistot. Tarjoamme ratkaisuja sisäiseen viestintään, tiimityöhön, dokumentinhallintaan ja prosessien automatisointiin M365-työkaluilla, kuten SharePoint, Teams, Viva ja Power Platform.

Lue lisää intranet-, tiimityö- ja dokumentinhallintaratkaisuista

Sovelluskehitys Microsoft-ympäristössä

Advania on Microsoftin kumppani Digital App & Innovation -ratkaisualueella. Sovelluskehityksen asiantuntijamme tuottavat palveluja sovellusten modernisointiin, asiakaskohtaisten ratkaisujen rakentamiseen sekä tarpeiden mukaan kehitettäviin sovelluksiin.

Lue lisää sovelluskehityksestä ja integraatioista

Kehitä Microsoft-ympäristöänne kanssamme

Tehoa digityöhön

Azure Virtual Desktop -työpaja

Rakenna kattava tietoturva pilviympäristösi tueksi

Microsoft Sentinel ja XDR -työpaja

Advania on Microsoft Cloud Partner

Aikaisemmin Microsoft Partner Network -nimellä tunnettu partneriohjelma on nyt Microsoft Cloud Partner Program.

Microsoft Solutions Partner -tunnustukset ovat osoitus laajasta teknisestä osaamisestamme ja asiakkaillemme menestyksekkäästi toimittamistamme ratkaisuista.

Microsoft Solutions Partner - Digital and App Innovation - Advania Microsoft Solutions Partner - Modern Work - Advania Microsoft Solutions Partner - Infrastructure - Advania

 

Katso myös

Katso lisää
Katso lisää
Microsoft

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella mistä tahansa Microsoft-ympäristöön liittyvästä, laita meille yhteydenottopyyntö!