Microsoft-palvelut ja osaaminen yhden luukun taktiikalla

Advania on kokonaisvaltainen Microsoft-talo.

Advania on kokonaisvaltainen it-kumppani
Kokonaisvaltaiset Microsoft-palvelut

Täysi hyöty irti moderneista Microsoft-ratkaisuista

Advanian osaaminen kattaa koko Microsoft-tarjonnan asiakkaille yhden luukun taktiikalla. Asiantuntijamme ovat tukenanne muun muassa Microsoft 365 -ympäristön ylläpidossa, Microsoft Azure -pilvikokonaisuuden hallinnassa sekä työympäristöjen kehittämisessä ja sovellusratkaisuissa. Yhden luukun taktiikalla ja monipuolisella osaamisellamme varmistamme, että asiakasyrityksemme saavat täyden hyödyn irti moderneista Microsoft-ratkaisuista ja niiden tuomista integrointimahdollisuuksista digityöhön.

Tukea koko Microsoft-ratkaisujen elinkaaren ajan

Emme ainoastaan toimita Microsoft-alustaa ja hallinnoi sitä asiakkaillemme, vaan varmistamme myös digitaalisen työntekijäkokemuksen kehittymisen sekä tuemme kaikkia Microsoftin ratkaisuja koko niiden elinkaaren ajan. Johtavien Microsoft-osaajien sekä kattavien konsultointi- ja jatkuvien palveluiden yhdistelmän avulla asiakkaamme ovat voineet omaksua hybridityön tekemisen mallin ja vapauttaa tuottavuuttaan, hallita riskejä sekä mahdollistaa kasvun.

Microsoft 365 on erittäin suosittu vaihtoehto yritysten työympäristönä. Microsoftin tuoteperhe kehittyy jatkuvasti ja se on kustannustehokas valintasi silloin, kun tarvitset turvallista pääsyä sovelluksiin ja tietoihin paikasta riippumatta.

Advanian Microsoft-tarjonta

Microsoft 365 -lisenssit

Microsoft 365 pitää sisällään perinteiset toimisto-ohjelmistot; Outlook, Powerpoint, Excel, Word, Teams sekä paljon muuta. Ympäristö edellyttää kuitenkin jatkuvaa kehitysotetta ja ylläpitoa, jotta siitä saadaan kaikki hyödyt irti. Advania on Microsoftin kumppani Modern Work -ratkaisualueella, osoittaen lukuisat onnistumiset tuettaessa organisaatioita hybridityön sekä tuottavuuden menestyksekkäässä kasvattamisessa. Me Advanialla autamme mielellämme valitsemaan kuhunkin tilanteeseen parhaiten yrityksellesi sopivan käyttöoikeuksien kokonaisuuden.

Lue lisää Microsoft 365 -lisensseistä

Microsoft 365 -palvelut

Meiltä saat tarvittavat asiantuntijapalvelut kaikkiin Microsoft 365 -palvelun elinkaaren vaiheisiin. Näin voit varmistua siitä, että käytössäsi on aina tietoturvallinen ja ajan tasalla pysyvä pilvipalvelu.

Lue lisää Microsoft 365 -palveluista

Microsoft Azure

Microsoft Azure on Microsoftin konesaleista tuotettu julkinen pilvipalvelu, jota voi hyödyntää sekä virtuaalipalvelinten alustana (IaaS) että kehittäjille tarkoitettuna kehitysalustana (PaaS). Monipuoliset Microsoft Azure -palvelut mahdollistavat jokaiselle yritykselle sopivan palvelukokonaisuuden. Me Advanialla olemme Microsoftin kumppani Infrastructure-ratkaisualueella osoittaen laajan asiantuntijuutemme työkuormien siirtämisessä Azureen.

Lue lisää Microsoft Azuresta

Azurea hyödyntää myös Advania AI Hub. Se on Azure Open AI -pohjainen alusta, jonka päälle voidaan rakentaa erilaisia tekoälyratkaisuja aina uusimmilla kyvykkyyksillä.

Lue lisää Advania AI Hubista

Copilot for Microsoft 365

Copilot for Microsoft 365 on innovatiivinen ohjelmisto, joka tarjoaa älykästä avustusta. Kyseessä on tekoälypohjainen palvelu, joka auttaa tekemään työtä tehokkaammin Microsoft 365 -sovelluksissa ja -palveluissa. 

Lue lisää Copilot for Microsoft 365:sta

Microsoft Fabric

Microsoft Fabric tarjoaa yhtenäisen SaaS-alustan, joka integroi kaikki datan hallintaan, analysointiin ja visualisointiin tarvittavat työkalut. Tämä vähentää siirtymistä eri työkalujen välillä ja parantaa tuottavuutta. 

Lue lisää Microsoft Fabricista

Digitaalinen työpäiväkokemus Microsoft-ympäristössä

Advanian asiantuntijat ovat ammattilaisia sujuvan työpäiväkokemuksen rakentamisessa. Meidän 40 SharePoint-asiantuntijaamme ja yli 20 Teams-asiantuntijaamme tukevat jo yli 150 suomalaista organisaatiota hyödyntämään Microsoft 365 -palveluja täydellä teholla ja rakentamaan uusia ratkaisuja muuttuvissa tarpeissa.

Lue lisää digitaalisen työpäiväkokemuksen kehittämisestä Microsoft-ympäristössä

Intranet-, tiimityö- ja dokumentinhallintaratkaisut Microsoft-ympäristössä

Toimiva digitaalinen työympäristö vaatii nykyaikaiset ja helppokäyttöiset järjestelmät sekä ohjelmistot. Tarjoamme ratkaisuja sisäiseen viestintään, tiimityöhön, dokumentinhallintaan ja prosessien automatisointiin Microsoft 365 -työkaluilla, kuten SharePoint, Teams, Viva ja Power Platform.

Lue lisää intranet-, tiimityö- ja dokumentinhallintaratkaisuista

Sovelluskehitys Microsoft-ympäristössä

Advania on Microsoftin kumppani Digital App & Innovation -ratkaisualueella. Sovelluskehityksen asiantuntijamme tuottavat palveluja sovellusten modernisointiin, asiakaskohtaisten ratkaisujen rakentamiseen sekä tarpeiden mukaan kehitettäviin sovelluksiin.

Lue lisää sovelluskehityksestä ja integraatioista

Kehitä Microsoft-ympäristöänne kanssamme

 • M365 Keep on Track Advisor -palvelu

  Ota avullamme täydet hyödyt irti organisaatiosi Microsoft 365 -ympäristöstä.

  Lue lisää
  M365 Keep on Track
 • Cloud Governance -työpaja

  Rakenna kattava tietoturvasuunnitelma pilviympäristösi tueksi.

  Lue lisää
  Cloud security -työpaja
 • Azure Virtual Desktop -työpaja

  Edistä digityön tehokkuutta ottamalla käyttöön Azure Virtual Desktop.

  Lue lisää
  Azure Virtual Desktop
 • Microsoft Sentinel ja XDR -työpaja

  Rakenna kattava tietoturva pilviympäristösi tueksi.

  Lue lisää
  Microsoft SIEM- ja XDR -työpaja

Advania on Microsoft AI Cloud Partner

Olemme Microsoft AI Cloud Partner. Saavuttamamme Microsoft Solutions Partner -tunnustukset ovat osoitus laajasta teknisestä osaamisestamme ja asiakkaillemme menestyksekkäästi toimittamistamme ratkaisuista.

Digital and App Innovation bagde Advania

Modern-Work-Adoption-and-change-management-Microsoft

 

Microsoft-solutions-partner-security

Infrastructure - Azure - Infra and Database Migration specialization - Microsoft

 

Microsoft-solutios-partner-data-AI

 

Katso myös

Katso lisää
Katso lisää
Microsoft

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella mistä tahansa Microsoft-ympäristöön liittyvästä, laita meille yhteydenottopyyntö!