Microsoft-palvelut

Microsoft-tarjonta ja asiantuntijuus yhden luukun taktiikalla Advanialta

Graphic-2
Kokonaisvaltaiset Microsoft-palvelut

Täysi hyöty irti moderneista Microsoft-ratkaisuista

Advanian osaaminen kattaa koko Microsoft-tarjonnan asiakkaille yhden luukun taktiikalla. Asiantuntijamme ovat tukenanne muun muassa Microsoft 365 -ympäristön ylläpidossa, Microsoft Azure -pilvikokonaisuuden hallinnassa sekä työympäristöjen kehittämisessä ja sovellusratkaisuissa. Yhden luukun taktiikalla ja monipuolisella osaamisellamme varmistamme, että asiakasyrityksemme saavat täyden hyödyn irti moderneista Microsoft-ratkaisuista ja niiden tuomista integrointimahdollisuuksista digityöhön.

Advanian Microsoft-kokonaispalvelut

Tukea koko Microsoft-ratkaisujen elinkaaren ajan

Emme siis ainoastaan ​​toimita alustaa ja hallinnoi sitä asiakkaillemme, vaan varmistamme myös digitaalisen työntekijäkokemuksen kehittymisen sekä tuemme kaikkia Microsoftin ratkaisuja koko niiden elinkaaren ajan. Johtavien Microsoft-osaajien sekä kattavien konsultointi- ja jatkuvien palveluiden yhdistelmän avulla asiakkaamme ovat voineet omaksua hybridityön tekemisen mallin ja vapauttaa tuottavuuttaan, hallita riskejä sekä mahdollistaa kasvun.

Microsoft 365 -ratkaisu on noussut suosituksi vaihtoehdoksi yritysten työympäristönä. Microsoftin tuoteperhe kehittyy jatkuvasti ja se on kustannustehokas valintasi silloin, kun tarvitset turvallista pääsyä sovelluksiin ja tietoihin paikasta riippumatta.

Advanian Microsoft-tarjonta

Microsoft 365 -käyttöoikeudet

Microsoft 365 pitää sisällään perinteiset toimisto-ohjelmistot; Outlook, Powerpoint, Excel, Word, Teams sekä paljon muuta. Ympäristö edellyttää kuitenkin jatkuvaa kehitysotetta ja ylläpitoa, jotta siitä saadaan kaikki hyödyt irti. Advania on Microsoftin kumppani Modern Work -ratkaisualueella, osoittaen lukuisat onnistumiset tuettaessa organisaatioita hybridityön sekä tuottavuuden menestyksekkäässä kasvattamisessa. Me Advanialla autamme mielellämme valitsemaan kuhunkin tilanteeseen parhaiten yrityksellesi sopivan käyttöoikeuksien kokonaisuuden.

Lue lisää Microsoft 365 -lisensseistä

Microsoft 365 -palvelut

Meiltä saat tarvittavat asiantuntijapalvelut kaikkiin Microsoft 365 -palvelun elinkaaren vaiheisiin. Näin voit varmistua siitä, että käytössäsi on aina tietoturvallinen ja ajan tasalla pysyvä pilvipalvelu.

Lue lisää Microsoft 365 -palveluista

Microsoft Azure

Microsoft Azure on Microsoftin konesaleista tuotettu julkinen pilvipalvelu, jota voi hyödyntää sekä virtuaalipalvelinten alustana (IaaS) että kehittäjille tarkoitettuna kehitysalustana (PaaS). Monipuoliset Microsoft Azure -palvelut mahdollistavat jokaiselle yritykselle sopivan palvelukokonaisuuden. Me Advanialla olemme Microsoftin kumppani Infrastructure-ratkaisualueella osoittaen laajan asiantuntijuutemme työkuormien siirtämisessä Azureen.

Lue lisää Azuresta

Digitaalinen työpäiväkokemus Microsoft-ympäristössä

Advanian asiantuntijat ovat ammattilaisia sujuvan työpäiväkokemuksen rakentamisessa. Meidän 40 SharePoint-asiantuntijaamme ja yli 20 Teams-asiantuntijaamme tukevat jo yli 150 suomalaista organisaatiota hyödyntämään Microsoft 365 -palveluja täydellä teholla ja rakentamaan uusia ratkaisuja muuttuvissa tarpeissa.

Lue lisää digitaalisen työpäiväkokemuksen kehittämisestä Microsoft-ympäristössä

Intranet-, tiimityö- ja dokumentinhallintaratkaisut Microsoft-ympäristössä

Toimiva digitaalinen työympäristö vaatii nykyaikaiset ja helppokäyttöiset järjestelmät sekä ohjelmistot. Tarjoamme ratkaisuja sisäiseen viestintään, tiimityöhön, dokumentinhallintaan ja prosessien automatisointiin M365-työkaluilla, kuten SharePoint, Teams, Viva ja Power Platform.

Lue lisää intranet-, tiimityö- ja dokumentinhallintaratkaisuista

Sovelluskehitys Microsoft-ympäristössä

Advania on Microsoftin kumppani Digital App & Innovation -ratkaisualueella. Sovelluskehityksen asiantuntijamme tuottavat palveluja sovellusten modernisointiin, asiakaskohtaisten ratkaisujen rakentamiseen sekä tarpeiden mukaan kehitettäviin sovelluksiin.

Lue lisää sovelluskehityksestä ja integraatioista

Kehitä Microsoft-ympäristöänne kanssamme

Varmistukset kunnossa?

Cloud Security -työpaja

Tehoa digityöhön

Azure Virtual Desktop -työpaja

Rakenna kattava tietoturva pilviympäristösi tueksi

Microsoft Sentinel ja XDR -työpaja

Advania on Microsoft AI Cloud Partner

Aikaisemmin Microsoft Partner Network -nimellä tunnettu partneriohjelma on nyt Microsoft AI Cloud Partner Program.

Microsoft Solutions Partner -tunnustukset ovat osoitus laajasta teknisestä osaamisestamme ja asiakkaillemme menestyksekkäästi toimittamistamme ratkaisuista.

Microsoft Solutions Partner, Digital and App Innovation, Azure

Microsoft Solutions Partner, Security

Microsoft Solutions Partner, Modern Work

Microsoft Solutions Partner, Infrastructure, Azure

Microsoft Solutions Partner, Data & AI

 

Katso myös

Katso lisää
Katso lisää
Microsoft

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella mistä tahansa Microsoft-ympäristöön liittyvästä, laita meille yhteydenottopyyntö!