Ajattelemisen aihetta -podcast

Moderni työ ja tekoäly

Advania UK:n palvelujohtaja Chris O'Brien on myös Microsoftin MVP-tason tekoälytietäjä – ei siis löydy parempaa haastateltavaa kertomaan, miten tekoälyn laantumaton voittokulku vaikuttaa liiketoimintaan käytännön tasolla tänään ja tulevaisuudessa. Huom: jakso on englanninkielinen. 

Ajattelemisen aihetta_Tytti Hallavo_Advania Finland_800x800
Ajattelemisen aihetta -podcast

Jakso #2: Moderni työ ja tekoäly

Ajattelemisen aihetta on podcast, joka ruokkii ajatuksia ja antaa ideoita tulevaisuuden työelämän ja bisneksen luotsaamiseen. Tässä englanninkielisessä jaksossa Tytti Hallavo ja Advania UK:n palvelujohtaja Chris O'Brien keskustelevat miten tekoälyn laantumaton voittokulku vaikuttaa liiketoimintaan käytännön tasolla tänään ja tulevaisuudessa.

Nappaa jakso kuunteluun alta! 

 
Ajattelemisen aihetta -podcast

Jakso #2: Moderni työ ja tekoäly

RiittaRichard-600x600.jpg

Valjasta tekoäly liiketoimintanne hyödyksi

Tekoälyyn liittyy paljon myyttejä ja väitteitä. Tehostaako tekoäly automaattisesti yrityksen toimintaa? Soveltuuko se ihan kaikille yrityksille? Mikä on Microsoft-teknologiaan nojaava generatiivisen tekoälyn yritysturvallinen ratkaisu Advania AI Hub?

Muistilista tekoälyratkaisun käyttöönottoon_600x600

Muistilista tekoälyratkaisun (AI) käyttöönoton tueksi

Onko yrityksessänne suunnitteilla tekoälypohjaisen (AI) ratkaisun käyttöönotto? Tai oletteko kenties jo ottaneet sellaisen käyttöön? Advanian muistilista tarjoaa kootusti vinkkejä ja näkemyksiä käyttöönoton tueksi, jotta ratkaisusta saadaan täysi hyöty irti hallitusti.

Lue lisää

Lisää blogikirjoituksia