Brändikuva2
Mihin päättäjien tulisi keskittyä enemmän modernissa bisneksessä?

Ajattelemisen aihetta -podcast

Podcast, joka ruokkii ajatuksia ja antaa ideoita tulevaisuuden työelämän ja bisneksen luotsaamiseen.
Ajattelemisen aihetta_Tytti Hallavo_Advania Finland_800x800

Ajattelemisen aihetta.

Podcast, joka ruokkii ajatuksia ja antaa ideoita tulevaisuuden työelämän ja bisneksen luotsaamiseen.

Advanian Tytti Hallavo jututtaa alojensa huippuasiantuntijoita, joiden kanssa ratkotaan modernia yritysmaailmaa rikastuttavia ja kuormittavia aiheita. Podcast auttaa yrityspäättäjää määrittelemään, millaisiin asioihin tulisi käyttää enemmän ajatuskapasiteettia – ja miten karsia turhaa pöhinää konkretian ympäriltä.  

Virittäydy Ajattelemisen aihetta -podcastin aaltopituudelle niin tiedät, miten tietoturva voi mahdollistaa liiketoiminnan kasvua, hidastaako ihmisen oppimiskyky tekoälyn käyttöä ja kehitystä, sekä miten hybridityö saadaan oikeasti toimivaksi.

Nappaa jaksot kuunteluun alta! 

Datapohjainen johtaminen työn murroksessa

Tässä jaksossa Tytti Hallavon vieraaksi saapuu Santtu Elsinen, Alma Median Marketplaces-segmentin johtaja ja pitkäaikainen johtoryhmän jäsen. Tytti ja Santtu keskustelevat datapohjaisesta johtamisesta ja työn murroksesta, joka haastaa organisaatioiden johtamista.

Miten varmistaa tuottavuus digitaalisen kaaoksen keskellä?

Sähellyksestä selkeyteen – miten varmistaa tuottavuus digitaalisen kaaoksen keskellä? Tällä kertaa Tytti Hallavon vieraaksi saapui Sari Soinoja, joka toimii johtavan asiantuntijan tehtävässä Sitran IT ja digitaaliset palvelut -yksikössä. Tytti ja Sari keskustelevat modernista työstä ja tuottavuudesta digitaalisen kaaoksen keskellä.

Miten low code muuttaa työelämää?

Fortumin Terho Antila on paitsi Microsoft-arkkitehtuurin osaaja, hän myös vetää Fortumilla niin sanottua low code -kehittämistä. Keskustelemme Terhon kanssa muun muassa digitaalisten välineiden kehityksestä ja vaikutuksesta työelämään – erityisesti siitä, mitä on low code ja miten se voi muuttaa ja kehittää modernia digitaalista työympäristöä.

Hybridityö on muutakin kuin Teams-kokouksia

Microsoftin Kalle Saarikannas vetää Modern Workplace -liiketoimintaa Suomessa. Jaksossa Kalle kertoo siitä, kuinka hybridityö on muuttanut ja muuttaa jatkossakin työn johtamista ja työkulttuuria. Käsittelemme myös sitä, miten teknologian kehitys tukee ja mahdollistaa mielekkään työskentelyn sijainnista riippumatta.

Moderni työ ja tekoäly

Advania UK:n palvelujohtaja Chris O'Brien on myös Microsoftin MVP-tason tekoälytietäjä – ei siis löydy parempaa haastateltavaa kertomaan, miten tekoälyn laantumaton voittokulku vaikuttaa liiketoimintaan käytännön tasolla tänään ja tulevaisuudessa. Huom: jakso on englanninkielinen.

Kyberturvallisuus vaatii pehmeitä arvoja

YTK:n Chief Information Officer Satu Koskinen saapuu Ajattelemisen aihetta -podcastin vieraaksi kertomaan johdon roolista kyberturvallisuuden toteutumisessa. Eli korvat hörölle, arvon yritysjohtajat: tässä jaksossa pureudumme erityisesti johdon roolin kehittämiseen yrityksen kyberturvallisuuden parantamiseksi.
The tech company with people at heart
Advania Finland

Kestävää arvoa teknologian älykkäällä käytöllä

Advania on teknologiayritys, jossa osaajat ratkaisevat. Teknologian tuomat hyödyt konkretisoituvat vain ihmisten välisessä yhteistyössä. Tavoitteemme ja tekemisemme eivät siis keskity ainoastaan toimivaan teknologiaan; toimintamme ytimessä ovat asiakkaamme, sekä heille toimivan työympäristön mahdollistavat ammattilaisemme.

Haluatko pysyä mukana IT-ympäristön ajankohtaisissa aiheissa? Tilaa Advanian uutiskirje alta!