Copilot for Microsoft 365 modernisoi työtapoja

Vapauta työntekijöiden aikaa tekoälyllä - Advania auttaa ottamaan täyden hyödyn irti Copilotista

Copilot for Microsoft 365 vie Microsoft-ympäristössä työskentelyn uudelle tasolle

Copilot for Microsoft 365 on Microsoftin kehittämä innovatiivinen ratkaisu, joka tarjoaa älykästä avustusta työskentelyyn. Kyseessä on tekoälypohjainen (AI) apulainen, joka auttaa tekemään työtä entistä tehokkaammin Microsoft 365 -sovelluksissa ja -palveluissa. Se yhdistää pilvityövälineet, tekoälyn (AI) ja sinun datasi, tietoturvaa unohtamatta. Copilot for Microsoft 365 tarjoaa siis täysin uudenlaisen tavan työskennellä Microsoft 365 -ympäristössä.

Tekoäly hyötykäyttöön tietoturvallisesti

Onko organisaatiosi valmis turvalliseen tekoälyn (AI) käyttöön?

Copilot for Microsoft 365 hyödyntää organisaatiosi dataa auttaakseen sinua. Vaikka Copilot toimii käyttäjänsä omien käyttöoikeuksien puitteissa, tekoäly löytää herkemmin väärin luokitellut tai suojaamattomat arkaluontoiset materiaalit. Autamme sinua ymmärtämään tekoälyn mahdollisuudet, sekä suojaamaan ympäristösi vahingolliselta ylijakamiselta.
Vapauta työntekijöiden aikaa tekoälyllä

Mitä muuta teknologia voi tehdä hyväksesi?

Tekoälyteknologia on nyt helpommin saatavilla myös räätälöityihin sovellusratkaisuihin. Advanian asiantuntijat auttavat liiketoiminnan haasteiden ja tuottavuuden pullonkaulojen tunnistamisessa, sekä juuri teidän organisaatiolle soveltuvan täsmäratkaisun suunnittelussa ja toteutuksessa. Tekoäly ja automatiikka vapauttavat työntekijöiden aikaa toistuvista rutiineista ja valtavien tietomäärien seulomisesta.

Sinä näytät suunnan, Copilot for Microsoft 365 ja Advania avustavat matkalla

Mitä kaikkea Copilot for Microsoft 365 voi tehdä yrityksenne hyväksi?

Advanian työpajassa käydään läpi Copilot for Microsoft 365 ominaisuuksia ja mietitään yrityskohtaisesti miten tekoälyratkaisu voi tehostaa juuri teidän yrityksenne toimintaa.

Haluan kuulla lisää

Työtapojen muutos - asiantuntevaa muutoskonsultointia

Uusien ratkaisujen käyttöönotossa kaikki lähtee onnistuneesta työtapojen muutoksesta. Yksikään ratkaisu ei pysty yksistään ratkaisemaan yrityksen työskentelyn ongelmia tai tehostamaan päivittäistä työtä. Advanian asiantuntijat auttavat tekoälymatkallanne!

Haluan kuulla lisää

Varmista tekoälyratkaisuiden tietoturvallinen käyttö ja vie toimintanne uudelle tasolle

Ehdittekö jo ottaa uuden tekoälyratkaisun käyttöön, mutta se ei lunastanut lupauksiaan? Advania auttaa varmistamaan, että tekoälyratkaisut ovat käytössä tietoturvallisesti ja että niistä saadaan täysi hyöty irti.

Haluan kuulla lisää
Copilot for Microsoft 365

Millaisia tietotyön haasteita Copilot helpottaa?

Copilot for Microsoft 365 auttaa muun muassa ottamaan Teams-palavereista täyden hyödyn irti, helpottaa sisällöntuotantoa Microsoft Wordissa, oppii tunnistamaan Outlookin viestitulvasta oleellisen sekä osaa luoda Microsoft PowerPoint -esityksiä nopeasti. Me Advanialla autamme määrittelemään, miten juuri teidän yrityksenne saa Copilotista täyden hyödyn irti.
Keep on Track
WEBINAARI

Advania Keep on Track - pysy mukana M365-radalla

Advanian Keep on Track -webinaarisarjan idea on auttaa osallistujia ottamaan koko Microsoft 365 -alusta hyötykäyttöön. Webinaareissa kerromme, mitä uusia mahdollisuuksia palveluun on tullut ja tarjoilemme ensipuraisun uusiin julkistuksiin. Emme tyydy vain kalvosulkeisiin, vaan demoamme myös palvelukokonaisuuksien uutuuksia. Täysin maksuttomat webinaarit ovat avoimia kaikille kiinnostuneille.
Advania on kokonaisvaltainen Microsoft-talo

Osaamisemme kattaa koko Microsoft-kokonaisuuden sovelluksista pilvipalveluihin sekä sovelluskehitykseen.

Lue lisää Microsoft 365 -ympäristön ajankohtaisista aiheista Advanian blogista

Katso lisää
Copilot for Microsoft 365 tehokkaan työpäivän tueksi

Haluatko kuulla miten Copilot for Microsoft 365 voisi tehostaa myös teidän yrityksen työskentelytapoja?

Jos olet kiinnostunut kuulemaan, miten Microsoft 365 Copilotilla voisi tehostaa myös teidän työskentelyänne, jätä meille yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta.