Microsoft 365 Copilot modernisoi työtapoja

Microsoft 365 Copilot on Microsoftin kehittämä innovatiivinen ratkaisu, joka tarjoaa älykästä avustusta työskentelyyn.
Advania auttaa ottamaan täyden hyödyn irti Microsoft Copilot -ratkaisusta

Microsoft 365 Copilot vie Microsoft-ympäristössä työskentelyn uudelle tasolle

Microsoft 365 Copilot on Microsoftin kehittämä innovatiivinen ratkaisu, joka tarjoaa älykästä avustusta työskentelyyn. Kyseessä on tekoälypohjainen apulainen, joka auttaa tekemään työtä entistä tehokkaammin Microsoft 365 -sovelluksissa ja -palveluissa. Se yhdistää pilvityövälineet, tekoälyn ja sinun datasi, tietoturvaa unohtamatta. Copilot käyttää koneoppimista ja tekoälyä, joiden avulla se tunnistaa kehittäjän työskentelytavan ja tarjoaa räätälöityjä suosituksia. Microsoft 365 Copilot tarjoaa siis täysin uudenlaisen tavan työskennellä Microsoft 365 -ympäristössä. Microsoft 365 Copilot on saatavilla toistaiseksi vain Microsoftin Enterprise Agreement -asiakkaille. Tämänhetkinen vähimmäislisenssimäärä on 300 käyttäjää.

Copilot käyttöönotto tietoturvallisesti
Tekoäly hyötykäyttöön tietoturvallisesti

Onko organisaatiosi valmis turvalliseen tekoälyn käyttöön?

Microsoft 365 Copilot hyödyntää organisaatiosi dataa auttaakseen sinua. Vaikka Copilot toimii käyttäjänsä omien käyttöoikeuksien puitteissa, tekoäly löytää herkemmin väärin luokitellut tai suojaamattomat arkaluontoiset materiaalit. Autamme sinua ymmärtämään tekoälyn mahdollisuudet, sekä suojaamaan ympäristösi vahingolliselta ylijakamiselta.
Vapauta työntekijöiden aikaa tekoälyllä
Vapauta työntekijöiden aikaa tekoälyllä

Mitä muuta teknologia voi tehdä hyväksesi?

Tekoälyteknologia on nyt helpommin saatavilla myös räätälöityihin sovellusratkaisuihin. Advanian asiantuntijat auttavat liiketoiminnan haasteiden ja tuottavuuden pullonkaulojen tunnistamisessa, sekä juuri teidän organisaatiolle soveltuvan täsmäratkaisun suunnittelussa ja toteutuksessa. Tekoäly ja automatiikka vapauttavat työntekijöiden aikaa toistuvista rutiineista ja valtavien tietomäärien seulomisesta.

Sinä näytät suunnan, Microsoft 365 Copilot ja Advania avustavat matkalla

Sinä näytät suunnan, Advania ja Copilot avustavat matkalla
Microsoft 365 Copilot

Millaisia tietotyön haasteita Copilot helpottaa?

Microsoft 365 Copilot auttaa muun muassa ottamaan Teams-palavereista täyden hyödyn irti, helpottaa sisällöntuotantoa Microsoft Wordissa, oppii tunnistamaan Outlookin viestitulvasta oleellisen sekä osaa luoda Microsoft PowerPoint -esityksiä nopeasti. Me Advanialla autamme määrittelemään, miten juuri teidän yrityksenne saa Copilotista täyden hyödyn irti.
Advania Keep on Track auttaa pysymään M365 -maailman muutoksissa mukana
WEBINAARI

Advania Keep on Track - pysy mukana M365-radalla

Haluatko kuulla uusimmat uutiset Microsoft 365 -rintamalta? Marraskuun webinaarissa kävimme jälleen läpi tuoreimpia uutisia M365-rintamalta sekä demosimme Microsoft 365 Copilotin käyttöä. Agendalta ei puuttunut myöskään Microsoft Ignite. 
Advania on kokonaisvaltainen Microsoft-talo

Osaamisemme kattaa koko Microsoft-kokonaisuuden sovelluksista pilvipalveluihin sekä sovelluskehitykseen.

Lue lisää Microsoft 365 -ympäristön ajankohtaisista aiheista Advanian blogista

Katso lisää
Microsoft 365 Copilot tehokkaan työpäivän tueksi

Haluatko kuulla miten Microsoft 365 Copilot voisi tehostaa myös teidän yrityksen työskentelytapoja?

Jos olet kiinnostunut kuulemaan, miten Microsoft 365 Copilotilla voisi tehostaa myös teidän työskentelyänne, jätä meille yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta.