Microsoft Fabric vie liiketoimintasi tiedonhallinnan uudelle tasolle

Microsoft Fabric

Vie liiketoimintasi tiedonhallinta uudelle tasolle

Mikä on Microsoft Fabric?

Microsoft Fabric on kattava alusta, joka yhdistää datan hallinnan, analysoinnin ja visualisoinnin yhdeksi kokonaisuudeksi. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hallita, analysoida ja visualisoida dataa tehokkaasti ja turvallisesti pilvipalveluiden avulla. 

Microsoft Fabric soveltuu erittäin hyvin data-alustaksi, kun on tarve tuoda dataa useista eri lähteistä sekä muokata ja yhdistää tiedot sopivaan muotoon käytettäväksi esimerkiksi tekoälysovelluksille.

Miksi valita Microsoft Fabric?

Microsoft Fabric tarjoaa yhtenäisen SaaS-alustan, joka integroi kaikki datan hallintaan, analysointiin ja visualisointiin tarvittavat työkalut. Tämä vähentää siirtymistä eri työkalujen välillä ja parantaa tuottavuutta. 

Fabric on tiiviisti integroitu Microsoft Azureen, mikä mahdollistaa saumattoman datan siirron ja käsittelyn pilvessä. Datalähteitä voidaan tuoda tarvittaessa suorina linkityksinä alkuperäisistä lähteistä ilman turhia datakopioita. Tämä parantaa datan saatavuutta ja skaalautuvuutta. Fabricin palvelut ovat vanhoja tuttuja, kuten Data Factory, Synapse Analytics ja Power BI, mutta nyt toteutettu SaaS-palveluna optimoidusti kaikki samasta paikkasta. 

Fabricissa voit hyödyntää edistyneitä analytiikkatyökaluja, kuten tekoälyä ja koneoppimista, syvällisemmän datan analysoinnin ja ennakoivan analytiikan tueksi. Tarvittaessa Fabric Copilot auttaa analyysien tekemisessä. 

Tietoturvan osalta Fabric noudattaa tiukkoja standardeja, joten voit olla varma, että datasi on turvassa. Identiteetin- ja pääsynhallintaa ohjataan yhdestä paikasta, joka nojautuu vahvasti Microsoft Entra ID:n päälle. 

Fabric tukee tehokasta tiimityöskentelyä ja mahdollistaa datan, raporttien ja analyysien helpon jakamisen organisaation sisällä. 

Miten Microsoft Fabric voi viedä liiketoimintasi uudelle tasolle?

Microsoft Fabricin avulla saat ajantasaista ja tarkkaa tietoa, mikä mahdollistaa paremman ja nopeamman päätöksenteon. Hyödynnä reaaliaikaista dataa ja syvällisiä analyysejä liiketoimintastrategiasi tueksi. 

Share

Microsoft Fabric parantaa työprosessien tehokkuutta ja vähentää manuaalista työtä yhdistämällä kaikki datan hallintaan ja analysointiin tarvittavat työkalut yhdeksi alustaksi. Myös data-alustan käyttöönotto on erittäin nopeaa ja vältyt isoilta infrahankkeilta.

Advania Icon_Pink_Cloud

Microsoft Fabric tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun, joka skaalautuu organisaatiosi tarpeiden mukaan. Hyödynnä pilvipalvelujen joustavuutta ja maksa vain tarvitsemistasi resursseista.

Microsoft Fabric

Haluatko kuulla lisää?

Aloita matkasi Microsoft Fabricin kanssa jo tänään! Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa organisaatiotasi ottamaan seuraava askel kohti tehokkaampaa ja älykkäämpää tiedonhallintaa Microsoft Fabricin avulla.