Advanian tekoälypalvelut

Tekoälypalvelut

Valjasta tekoäly liiketoimintanne hyödyksi

Tekoäly- eli AI-ratkaisuja on niin monta kuin on niitä hyödyntäviä organisaatioitakin. Tekoälyn voi valjastaa parantamaan henkilöstön tuottavuutta ja tiedon käsittelyä, tai ratkaisemaan uudella tavalla liiketoiminnan haasteita.

Mistä on kyse? Nykypäivän trendaavien tekoälyjen keskiössä vaikuttavat kielimallit (LLM), jotka auttavat tietokonetta tulkitsemaan – ja tuottamaan – ihmiselle ymmärrettävää dataa ja keskustelua. Tekoäly yksinään on varsin kapeasti erikoistunut työkalu, mutta oikein käytettynä sillä voi olla korvaamaton arvo.

 • Tekoäly demokratisoi teknologian – Tietotekniikan tehokäyttö vaatii usein erityisosaamista. Tekoäly tekee siitä intuitiivista ja helppokäyttöistä.
 • Tekoäly tuo tietokoneen kyvykkyydet pinnalle – Työskentely nopeutuu, kun tekoäly analysoi ja käsittelee puolestasi suuriakin tietomääriä.
 • Tekoäly kehittyy organisaatiosi mukana – Ratkaisut ovat lähes rajattomasti yhdistettävissä eri tietokantoihin, sovelluksiin, sekä uusiin taitoihin.

Nykyaikainen tekoäly ei ole kuitenkaan työntekijän korvaaja, vaan oiva apulainen, joka tekee sen mihin ihminen ei pysty. Oikeiden haasteiden ja soveltuvien ratkaisujen kartoittaminen kannattaa aloittaa nyt. Anna meidän auttaa!

Tekoälymyyttien murtajat

Tekoälyyn liittyy paljon myyttejä ja väitteitä. Tehostaako tekoäly automaattisesti yrityksen toimintaa? Soveltuuko se ihan kaikille yrityksille? Mikä on Microsoft-teknologiaan nojaava generatiivisen tekoälyn yritysturvallinen ratkaisu Advania AI Hub?

Myyttejä ja väitteitä purkavat videolla modernin työn asiantuntija Niko Sulkakoski ja markkinointi- ja viestintäjohtaja Aino von Bonin Advanialta.

Muistilista tekoälyn käyttöönottoon

Ota tekoälystä hyödyt irti hallitusti

Advanian AI-palvelut

Advania Icon_Pink_Agreement

Tekoälyn mahdollisuudet – perehdytys ja ratkaisusuunnittelu

Kuten muutkaan teknologiat, tekoäly ei ole helppo vastaus kaikkiin ongelmiin. Kaikkien ratkaisujen myös valmiiksi paketoitujen lisenssien kanssa on syytä kiinnittää huomiota käyttöönoton suunnitteluun ja organisaation tavoitteisiin. Päättäjät kannattaa perehdyttää tekoälyn mahdollisuuksiin ja riskeihin hyvissä ajoin. 

Network

Advania AI Hub – alustaratkaisu nopeaan tekoälykehitykseen

Tekoälyn hyödyntämiseen liiketoiminnan haasteisiin vastaamiseksi ei tarvitse lähteä suurella riskillä. Advania AI Hub on käyttövalmis, organisaatiosi näköinen ja tuntuinen, tietoturvallinen tekoälysovellus. Se mahdollistaa nopean jatkokehityksen monimuotoisiin käyttötarpeisiin, aina viimeisimmillä kyvykkyyksillä.
 
Lue lisää Advania AI Hubista

Advania Icon_Pink_Company Culture

Microsoft Copilot, Copilot for Microsoft 365, vai ehkäpä se Copilot?

Mitä se tekee ja mistä niitä saa? Autamme ymmärtämään, mitä erilaisia Copilot-tuotteita on olemassa, mihin niitä kannattaa käyttää ja miten niitä voidaan laajentaa. Tarjoamme myös valmiita koulutus- ja pilottiohjelmia niin pienempien kuin vähän suurempienkin ryhmien käyttöönottoon ja toiminnan jalkautukseen.

Lue lisää Copilot for Microsoft 365:stä

Tutustu AI-palveluihimme tarkemmin

Tekoälyn mahdollisuudet ja suunnitelma tekoälyn hyödyntämiseksi
 • Tekoälyn nykytilan ja kyvykkyyksien esittely  
 • Tekoäly toiminnan tukena, ratkaisutyöpaja  
 • Riskianalyysityöpaja  
 • Oman ratkaisun toiminnallinen määrittely  
Tekoälyn hyödyntämisen konsultointi ja käyttöönoton tuki
 • Pilottikokeilujen suunnittelu ja toteutus  
 • Tekoälyn lanseeraus ja muutosjohtaminen  
 • Henkilöstökoulutukset ja käytön tuki  
 • Yhteiset käytännöt ja pelikirjan laatiminen  
Tekoälyyn liittyvät asiantuntijapalvelut ja tekoälyn turvallisuus
 • Copilot for Microsoft 365 -lisenssien hankinta ja käyttöönotto  
 • Microsoft 365 -käyttöoikeudet ja pääsynhallinta  
 • Azure AI -arkkitehtuuri, hallintamalli ja tietoturva  
 • Ylläpitopalvelu  
Tekoälyn kehitysprojektit
 • Copilot-ratkaisujen kehitys ja lisäosat  
 • Power Platform -tekoälyratkaisut  
 • Nopeasti jatkokehitettävät alustaratkaisut
 • Räätälöidyt tekoälysovellukset  
 • Data engineering 

Mihin tekoäly pystyy? – Esimerkkejä tekoälyn hyödyntämisestä

 • Digityön avustaja 

  Monien arkistenkin sovelluksien tehokäyttö saattaa vaatia erityistä perehtyneisyyttä. Tekoäly opastaa sovelluksien käytössä ja tarvittaessa suorittaa monimutkaiset tai aikaa vievät tehtävät ihmisen puolesta. 

 • Kenttätyö ja diagnostiikka

  Vianmääritys- ja huolto-ohjeita ei tarvitse muistaa sadoille tuotteille, vaan ne voi pyytää esimerkiksi tuotenumeron ja ongelmakuvauksen pohjalta. Myös mikrofonilla, mikäli kädet ovat suojattu tai rasvassa.

  Closeup of a man writing on a clipboard in a garage
 • Henkilökohtainen kouluttaja

  Opetus, tuki ja harjoitukset oman henkilökohtaisen kehityspolun ja edistymisen tahdissa. Tekoäly seuraa edistymistä ja tekee kirjaukset automaattisesti. Tarkentavat tai haastavat kysymykset voidaan ohjata suoraan asiantuntijalle.

  Rear View of Young Office Workers in Casual Outfits Listening to a Top Manager Explaining Something Using Illustrations.
 • Asiakirjatunnistus

  Erilaisten dokumenttien sisältö, laatu ja oikeellisuus voidaan tarkistaa välittömästi. Tekoäly voi täydentää puuttuvat tiedot itse tai pyytää tarkennuksia ihmiseltä. Tekoälyä voi hyödyntää myös väärennösten havaitsemiseen.

  double exposure of businessman or salesman handing over a contract on wooden desk
 • Yhdistetyt tietokannat

  Selkeät yhteenvedot pyydetyistä aiheista esimerkiksi kokouksien tai markkinoinnin materiaalien pohjaksi, tutkien useita lähteitä samanaikaisesti. Dokumentaatio, sisäinen ohjeistus, palveluhistoria, asiakaspalaute, ja niin edelleen.

  Business people meeting for budget definition
 • Älykäs asiakasneuvoja

  Persoonallinen chatbot, joka ymmärtää kielet ja murteet, sekä huomioi loppukäyttäjän henkilökohtaiset tiedot vastauksissaan. Tekoäly voi avata termistöä, kertoa vaihtoehdoista ja välittää tilauksia tai palautetta eteenpäin.

  Young woman on the sofa chatting online
 • Analyysit

  Tekoäly näkee yhteyksiä ja rakenteita siellä, missä ihmisen on niitä vaikea havaita. Voit pyytää yhteenvetoja ja dataan perustuvia ennusteita, tai pureutua sinulle tärkeimpiin aiheisiin tarkentavilla kysymyksillä.

  top view of two colleagues discussing data with new modern computer laptop and pro digital tablet with digital business strategy layer effect on wooden desk as concept
 • Kaipaatko lisää?

  Nämä olivat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä tekoälyn luovalla hyödyntämisellä voi saada aikaan. Ota yhteyttä, niin innovoidaan teille juuri omiin haasteisiin soveltuva ratkaisu.

  advania266sp_600x600

Miksi valita Advania kumppaniksi tekoälymatkalle?

Advania Icon_Pink_Customer Satisfaction
Meillä on kykyä ja osaamista

End-to-end-toimittajana tekoäly on luonteva osa suurempaa kokonaisuutta. Meiltä saat laitteet, ympäristöt ja kehityksen – kaikki saman katon alta.

Advania Icon_Pink_Innovation
Olemme Microsoft-talona edelläkävijöiden joukossa

Natiivisti yhteensopivaa teknologiaa parhailla käytännöillä – ympäristönäkökulmaa unohtamatta

Network
Saat meiltä tekoälyä kaikkiin tarpeisiin

Advanialta saat lisenssit, lisäosat sekä räätälöidyt kehitysratkaisut organisaation toiminnan haasteisiin.

Heart
The tech company with people at heart

Kestävää arvoa syntyy vain, jos myös loppukäyttäjät huomioidaan alusta loppuun. Advanialta saat tukea kaikkiin muutoksen vaiheisiin suunnittelusta alkaen.

Lue lisää blogistamme

Katso lisää
Tekoäly

Haluatko kuulla miten tekoäly voisi tehostaa myös teidän organisaationne liiketoimintaa?

Ota yhteyttä, jos haluat keskustella tekoälyn mahdollisuuksista omassa liiketoiminnassanne tai tutustua jo toteuttamiimme ratkaisuihin!