Ajattelemisen aihetta -podcast

Datapohjainen johtaminen työn murroksessa

Tässä jaksossa Tytti Hallavon vieraaksi saapuu Santtu Elsinen, Alma Median Marketplaces-segmentin johtaja ja pitkäaikainen johtoryhmän jäsen. Tytti ja Santtu keskustelevat datapohjaisesta johtamisesta ja työn murroksesta, joka haastaa organisaatioiden johtamista.

Ajattelemisen aihetta_Santtu ja Tytti-800x800
Ajattelemisen aihetta -podcast

Jakso #6: Datapohjainen johtaminen työn murroksessa

Ajattelemisen aihetta on podcast, joka ruokkii ajatuksia ja antaa ideoita tulevaisuuden työelämän ja bisneksen luotsaamiseen. Tässä jaksossa Tytti Hallavon vieraaksi saapuu Santtu Elsinen, Alma Median Marketplaces-segmentin johtaja ja pitkäaikainen johtoryhmän jäsen. Tytti ja Santtu keskustelevat datapohjaisesta johtamisesta ja työn murroksesta, joka haastaa organisaatioiden johtamista.

Mitä etua tekoäly antaa johtajalle, joka haluaa johtaa tiedolla? Voiko johtaja olla nyt entistä paremmin valmis ennakointiin, reagointiin ja rohkeuteen navigoida tuntemattomaan? Entä miten tekoäly muuttaa datan roolia koko organisaatioissa? Jaksossa pureudumme muun muassa näihin päivän polttaviin kysymyksiin. 


Nappaa jakso kuunteluun alta!  

 
Ajattelemisen aihetta -podcast

Jakso #6: Datapohjainen johtaminen työn murroksessa

Ajattelemisen aihetta podcastin juontaja Tytti Hallavo

Kuuntele myös muut Ajattelemisen aihetta -jaksot

Virittäydy Ajattelemisen aihetta -podcastin aaltopituudelle niin tiedät, miten tietoturva voi mahdollistaa liiketoiminnan kasvua, hidastaako ihmisen oppimiskyky tekoälyn käyttöä ja kehitystä, sekä miten hybridityö saadaan oikeasti toimivaksi. Nappaa myös muut podin jaksot kuunteluun alta!

Muistilista tekoälyratkaisun käyttöönottoon_600x600

Muistilista tekoälyratkaisun (AI) käyttöönoton tueksi

Onko yrityksessänne suunnitteilla tekoälypohjaisen (AI) ratkaisun käyttöönotto? Tai oletteko kenties jo ottaneet sellaisen käyttöön? Advanian muistilista tarjoaa kootusti vinkkejä ja näkemyksiä käyttöönoton tueksi, jotta ratkaisusta saadaan täysi hyöty irti hallitusti.

Lue lisää

Lisää blogikirjoituksia