Ajattelemisen aihetta -podcast

Sähellyksestä selkeyteen – miten varmistaa tuottavuus digitaalisen kaaoksen keskellä?

Tällä kertaa Tytti Hallavon vieraaksi saapui Sari Soinoja, joka toimii johtavan asiantuntijan tehtävässä Sitran IT ja digitaaliset palvelut -yksikössä. Tytti ja Sari keskustelevat modernista työstä ja tuottavuudesta digitaalisen kaaoksen keskellä. 

Ajattelemisen aihetta_Sari Soinoja ja Tytti Hallavo-800x800
Ajattelemisen aihetta -podcast

Jakso #5: Sähellyksestä selkeyteen – miten varmistaa tuottavuus digitaalisen kaaoksen keskellä?

Ajattelemisen aihetta on podcast, joka ruokkii ajatuksia ja antaa ideoita tulevaisuuden työelämän ja bisneksen luotsaamiseen. Tällä kertaa Tytti Hallavon vieraaksi saapui Sari Soinoja, joka toimii johtavan asiantuntijan tehtävässä Sitran IT ja digitaaliset palvelut -yksikössä. 

Sarilla on vuosien kokemus monenlaisista liiketoiminnoista ja teknologiaprojekteista. Äskettäin Microsoft palkitsi hänet MVP eli Most Valuable Professionals -tunnustuksella. Tytti ja Sari keskustelevat modernista työstä ja tuottavuudesta digitaalisen kaaoksen keskellä. 

Nappaa jakso kuunteluun alta! 

 
 
Ajattelemisen aihetta -podcast

Jakso #5: Sähellyksestä selkeyteen – miten varmistaa tuottavuus digitaalisen kaaoksen keskellä?

Ajattelemisen aihetta podcastin juontaja Tytti Hallavo

Kuuntele myös muut Ajattelemisen aihetta -jaksot

Virittäydy Ajattelemisen aihetta -podcastin aaltopituudelle niin tiedät, miten tietoturva voi mahdollistaa liiketoiminnan kasvua, hidastaako ihmisen oppimiskyky tekoälyn käyttöä ja kehitystä, sekä miten hybridityö saadaan oikeasti toimivaksi. Nappaa myös muut podin jaksot kuunteluun alta!

Kokonaisvaltainen IT hyvinvointi opas_600x600

Mistä kokonaisvaltainen IT-hyvinvointi koostuu?

Me Advanialla uskomme, että myös IT-hyvinvointi on kokonaisvaltaista ja muodostuu eri osa-alueista. IT-hyvinvointi on sujuvaa liiketoimintaa, jota ei katkaise IT:n ongelmat. Lataa opas ja opi, miten toimivaan IT:hen panostamalla organisaatio saa tyytyväisempiä käyttäjiä, liiketoiminnallista hyötyä ja kustannussäästöjä!

Lue lisää

Lisää blogikirjoituksia