Advania auttoi pukin pajaa tehostamaan toimintaansa ja modernisoimaan IT-ympäristönsä
IT-palveluita vuoden ympäri

Kaikkea IT:stä

Advania auttoi pukin pajaa tehostamaan
toimintaansa ja modernisoimaan IT-ympäristönsä 

Pysy mukana IT-ympäristön ajankohtaisissa aiheissa

Tukea työhösi, näkemyksiä, tulevia tapahtumia ja muuta ajankohtaista

Kehitämme asiakkaidemme it-ympäristöjä vuoden ympäri

Olemme Advanialla modernien ja tietoturvallisten IT-ympäristöjen ammattilaisia - autamme yrityksiä kokoon ja toimialaan katsomatta

Autamme asiakkaitamme yrityskokoon ja toimialaan katsomatta ottamaan täyden hyödyn irti modernista IT-ympäristöstä. Tavoitteemme on, että asiakkaillamme on aina heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat IT-ratkaisut, -palvelut ja -sovellukset käytössään tietoturvallisesti. Ilman meitä advanialaisia jopa joulu taitaisi jäädä vain haaveeksi.

Advania vapauttaa pukin pajan aikaa olennaiseen
IT-kumppani tukena vuoden ympäri

Advania vapauttaa asiakkaan aikaa olennaiseen

Tontuilla riittää töitä vuoden ympäri, minkä vuoksi he päättivät ulkoistaa IT-asiansa ammattitaitoiselle kumppanille. Advanian kanssa rakennettu toimiva ja nykyaikainen IT-ympäristö tukee pukin pajan toimintaa vuoden jokaisena päivänä, jotta asiakkaamme voi keskittyä olennaiseen.

Palvelumme kattavat koko IT-arkkitehtuurin verkkoympäristöistä loppukäyttäjäpalveluihin sekä IT-ulkoistuksiin. Autamme asiakkaitamme pilvisiirtymässä ja digitaalisten työympäristöjen rakentamisessa. 

IT-for-all-behov-mother-santa-consultant
Sujuvaa työntekoa vuoden ympäri

Moderni työympäristö ja sujuva työpäiväkokemus Advanian avulla

Olemme Advanialla modernien työympäristöjen ja sujuvan työpäiväkokemuksen ammattilaisia. Mielestämme töiden tulee sujua miellyttävästi, tietoturvallisesti ja tehokkaasti ajasta sekä paikasta riippumatta.

Helpottaaksemme ja tehostaaksemme pukin pajan toimintaa, autoimme heitä modernisoimaan työympäristönsä oikein valituilla laitteilla, sovelluksilla ja palveluilla. Olisiko aika varmistaa myös teidän työntekijöille sujuva ja tietoturvallinen työpäiväkokemus?

Advania turvaa huolettoman joulun vieton ja varmistaa toiminnan jatkuvuuden
Tietoturvallisesti vuoden ympäri

Advania turvaa huolettoman joulun vieton ja varmistaa toiminnan jatkuvuuden

Jopa joulun vietto voi vaarantua jatkuvasti lisääntyvien tietoturvauhkien vuoksi. Arkaluontoiset tiedot, kuten pukin pajalle lähetetyt lahjalistat pysyvät avullamme vain yrityksen sisäisinä.

Me Advanialla olemme tietoturvan ammattilaisia, oli kyseessä sitten identiteetin- ja pääsynhallinta (IAM), tietoturvan valvonta (SIEM ja SOC), varmistuspalvelut, haavoittuvuuksien tunnistaminen tai häiriöpalautuminen. Toimimme tietoturvan osalta aina ennakoivasti, jotta asiakkaamme pysyvät askeleen edellä ja heidän toimintansa jatkuvuus on turvattu.

IT for all needs_cloud journey
Toimiva pilviympäristö vuoden ympäri

Advanialta kaikki mitä tarvitset tehokkaaseen pilviympäristöön

Joulupukin pajalla toiminta pyörii vahvasti perinteisen käsityön varassa, mutta monia pajan tietoja ja toistuvia prosesseja hallitaan nykyisin pilvipalveluista käsin. Joulumielen ja lahjojen toimittaminen aikataulussa – ja kaiken lisäksi maailmanlaajuisesti, ei sujuisi yhtä ketterästi ilman toimivia ja tietoturvallisia pilvipalveluita.

Me advanialaiset olemme pilvipalveluiden ammattilaisia teknologiariippumattomasti. Toimiva pilviympäristö tulee aina rakentaa asiakkaan tarpeiden pohjalta, jotta pilvipalveluista saadaan täysi hyöty irti.

IT-for-all-needs-whole group
M365-konsultointia vuoden ympäri

Advania on kokonaisvaltainen Microsoft-talo

Osaamisemme kattaa koko Microsoft-tarjonnan asiakkaillemme yhden luukun taktiikalla. Olemme asiakkaidemme tukena muun muassa Microsoft 365 -ympäristön ylläpidossa, Microsoft Azure -pilvikokonaisuuden hallinnassa sekä työympäristöjen kehittämisessä ja sovellusratkaisuissa.

Autamme lisäksi asiakkaitamme pysymään mukana M365-kehityksen vauhdissa sekä varmistamaan, että heillä on myös tulevaisuudessa heidän tarpeitaan vastaava M365-kokonaisuus käytössään.

Toimivaa ja tietoturvallista laitehallintaa Advanialta
Nykyaikaiset laitteet vuoden ympäri

Toimivaa ja tietoturvallista laitehallintaa Advanialta

Pukin pajalla on pian edessä vuoden kiireisin aika. Advanian laitehallinnalla pidetään huoli, että pajan toiminta ei hidastu toimimattomien laitteiden vuoksi.

Hidas ja vanhanaikainen läppäri ei ole vain  tietoturvariski, vaan myös todellinen hidaste yrityksen toimintaan. Vastaamme laitehallinnasta koko niiden elinkaaren ajan, eli hoidamme laitteet esiasennuksesta ja ohjelmistopaketoinneista aina niiden tietoturvalliseen kierrätykseen asti. 

The Tech Company with People at Heart

Advanialla IT on ihmistä varten - panostamme asiakkaidemme lisäksi henkilöstömme hyvinvointiin

Ilman Advaniaa joulu taitaisi jäädä vain haaveeksi

Advania huolehtii, että IT tukee pukin pajan toimintaa

video cover

Mistä IT-alalla puhutaan? Tutustu Advanian blogiin

Kaikkea IT:stä kaikille

Me Advanialla voimme auttaa!

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai tarvitsetteko apua IT-ympäristönne kehittämiseen tai ylläpitämiseen? Jätä meille yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta.