Ajattelemisen aihetta -podcast

Miten low code muuttaa työelämää?

Fortumin Terho Antila on paitsi Microsoft-arkkitehtuurin osaaja, hän myös vetää Fortumilla niin sanottua low code -kehittämistä. Keskustelemme Terhon kanssa muun muassa digitaalisten välineiden kehityksestä ja vaikutuksesta työelämään – erityisesti siitä, mitä on low code ja miten se voi muuttaa ja kehittää modernia digitaalista työympäristöä. 

Terho Antila ja Tytti Hallavo
Ajattelemisen aihetta -podcast

Jakso #4: Miten low code muuttaa työelämää?

Ajattelemisen aihetta on podcast, joka ruokkii ajatuksia ja antaa ideoita tulevaisuuden työelämän ja bisneksen luotsaamiseen. Neljännessä jaksossa Advanian Tytti Hallavo ja Fortumin Terho Antila keskustelevat low code -kehittämisestä. Mitä low code on ja miten se voi muuttaa ja kehittää modernia digitaalista työympäristöä?

Modernin työelämän ratkaisuja, kuten low codea voidaan markkinoida keinona helpottaa työpäivää. Silti meidän ihmisten mieli pyrkii aina tukeutumaan tuttuun ja turvalliseen, vaikka se olisi hankalampaa. Miksi low code -ratkaisuihin kannattaa kuitenkin investoida ja mitä valmiuksia sekä resursseja yrityksellä tulisi olla, että investoinnista saa täyden hyödyn irti? 

Nappaa jakso kuunteluun alta! 
 

 
Ajattelemisen aihetta -podcast

Jakso #4: Miten low code muuttaa työelämää?

Ajattelemisen aihetta podcastin juontaja Tytti Hallavo

Kuuntele myös muut Ajattelemisen aihetta -jaksot

Virittäydy Ajattelemisen aihetta -podcastin aaltopituudelle niin tiedät, miten tietoturva voi mahdollistaa liiketoiminnan kasvua, hidastaako ihmisen oppimiskyky tekoälyn käyttöä ja kehitystä, sekä miten hybridityö saadaan oikeasti toimivaksi. Nappaa myös muut podin jaksot kuunteluun alta!

Parempi työpäiväkokemus opas_600x600

Low code -ratkaisuja viestintään ja työpäivän sujuvuuteen

Liiketoiminnan ja työpäivän arjen prosessit ovat monissa yrityksissä edelleen manuaalisia, vaikka työkaluja automatisointiin olisi olemassa. Esimerkiksi sisäisessä viestinnässä tehdään paljon käsityötä ja ylläpidetään erikseen montaa eri kanavaa. Mitä jos voisit automatisoida edes pienen osan niistä?

Lue lisää

Lisää blogikirjoituksia