Ajattelemisen aihetta -podcast

Hybridityö on muutakin kuin Teams-kokouksia

Microsoftin Kalle Saarikannas vetää Modern Workplace -liiketoimintaa Suomessa. Jaksossa Kalle kertoo siitä, kuinka hybridityö on muuttanut ja muuttaa jatkossakin työn johtamista ja työkulttuuria. Käsittelemme myös sitä, miten teknologian kehitys tukee ja mahdollistaa mielekkään työskentelyn sijainnista riippumatta. 

Ajattelemisen-aihetta_Kalle-Saarikannas-ja-Tytti-Hallavo-800x800
Ajattelemisen aihetta -podcast

Jakso #3: Hybridityö on muutakin kuin Teams-kokouksia

Ajattelemisen aihetta on podcast, joka ruokkii ajatuksia ja antaa ideoita tulevaisuuden työelämän ja bisneksen luotsaamiseen. Jaksossa kuulet Microsoftin Kalle Saarikannaksen ja Advanian Tytti Hallavon ajatuksia siitä kuinka hybridityö on muuttanut ja muuttaa jatkossakin työn johtamista ja työkulttuuria.  

Hybridityö on puhuttanut jo pitkään ja yrityksissä tunnutaan edelleen etsivän sopivia työn tekemisen raameja. Onko toimistolle pakottaminen oikea ratkaisu vai tulisiko hybridityötä johtaa jollain muulla tapaa? Entä onko hybridityön johtaminen ensisijaisesti IT-johdon asia?

Miten puolestaan luoda sitoutuneisuutta yrityksissä, jos fyysisiä kohtaamisia toimistolla syntyy vähemmän? Tässä jaksossa pureudutaan toimivan hybridityökulttuurin rakentamiseen. Keskustelemme myös työn tulevaisuudesta ja tekoälyn roolista osana työn tulevaisuutta.

Nappaa jakso kuunteluun alta! 

 
Ajattelemisen aihetta -podcast

Jakso #3: Hybridityö on muutakin kuin Teams-kokouksia

moderni työympäristö

Moderni työympäristö rakentuu useista elementeistä

Töiden tekemisen tulee olla sujuvaa ajasta ja paikasta riippumatta. Työympäristö elää ja kehittyy jatkuvasti. Jatkossa etä- ja hybridityö vaatii työasemilta, yhteyksiltä ja ohjelmistoilta yhä enemmän, myös tietoturvan kannalta.

Advania Finland_600x600

Advanian on kokonaisvaltainen Microsoft-talo

Advanian osaaminen kattaa koko Microsoft-tarjonnan asiakkaille yhden luukun taktiikalla. Asiantuntijamme ovat tukenanne muun muassa Microsoft 365 -ympäristön ylläpidossa, Microsoft Azure -pilvikokonaisuuden hallinnassa sekä työympäristöjen kehittämisessä ja sovellusratkaisuissa.

Lue lisää

Lisää blogikirjoituksia