Moderni työympäristö

Mahdollista tietoturvallinen työskentely ajasta ja paikasta riippumatta. 

Modern_workplace
Moderni työympäristö

Eroon digihälystä mielekkäillä ratkaisuilla

Töiden tekemisen tulee olla sujuvaa ajasta ja paikasta riippumatta. Samalla työympäristö elää ja kehittyy jatkuvasti. Jatkossa etä- ja hybridityö vaatii työasemilta, yhteyksiltä ja ohjelmistoilta yhä enemmän, myös tietoturvan kannalta.  

Oikeilla laitteilla ja ohjelmistoilla organisaatiosi tiimit pystyvät tekemään yhdessä töitä saumattomasti verkon yli. Kun ryhmätyökalut ovat tarkoituksenmukaiset ja niitä osataan käyttää oikein, yhteistyö ei hidastu esimerkiksi dokumenttien puutteellisen versionhallinnan vuoksi. Kokousaika voidaan käyttää tehokkaasti, oikeisiin asioihin keskittyen, ja kokemus työn sujuvuudesta paranee.  

Rakennamme kanssasi yhteiset ja avoimet viestintäkanavat, jotka lisäävät keskustelua sekä tiedon jakamista ja vähentävät siiloutumista. Oikein valituissa yhteistyökanavissa myös työskentely organisaation ulkopuolisten yhteistyötahojen kanssa helpottuu ja nopeutuu.  

Hyvin suunniteltu kokonaisuus vähentää eri viestintäkanavien digitaalista hälyä ja parantaa mahdollisuuksia keskittyä omaan tekemiseen. Tämän ansiosta organisaatiosi työntekijöiden viihtyvyys ja työhyvinvointi paranevat.  

Yhteyshenkilömme auttaa digitaalisen työympäristön suunnittelussa kartoituksesta käyttöönottoon. Selvitämme arjen ongelmia sitä mukaa kun niitä tulee eteen: lähes kaikki ongelmatilanteet ratkeavat jo käyttäjätuessamme.  

 

icon-online-study-55x55

Koulukumppani

Läheskään kaikilla oppilailla ei ole vielä henkilökohtaista tietokonetta tai mobiiliälylaitetta, jota voisi käyttää opetuksessa hyväksi. Siksi haluammekin olla mukana tarjoamassa opiskelijoille parhaat edellytykset menestyä nykypäivän digitaalisessa yhteiskunnassa.

Lue lisää
tablet-55x55

Esitystekniikka

Advania tarjoaa kokonaisvaltaisia audiovisuaalisen viestinnän ratkaisuja monenlaisiin eri tarpeisiin, kuten liikkuvan työvoiman avuksi ja erilaisten tilojen, kuten koulujen, tapahtumakeskusten tai neuvottelutilojen ratkaisuiksi.

Lue lisää
Työasema- ja elinkaaripalvelut

Työasema- ja elinkaaripalvelut

Saat kauttamme modernit laitteet ja laitehallinnan, jonka avulla varmistetaan, että yrityksen laitekanta pysyy ajan tasalla sekä päivitykset hoituvat ajallaan.

Lue lisää
Eye

Terveydenhuollon tietotekniikka

Toimiva tietotekniikka on hoitotyölle äärimmäisen tärkeää. Kauttamme saat sopivat laitteistot ja sovellukset niin perustarpeisiin kuin terveydenhuollon erityistarpeisiinkin. 

Lue lisää
1_Koulukumppani_600x600
Artikkeli

Kehitämme yhdessä Suomen tärkeimpiä huoneita

Lapset ja nuoret ovat digitaidoiltaan hyvin eriarvoisissa asemissa. Advania on omalta osaltaan tunnistanut ongelman ja valinnut yhdeksi toiminta-alueekseen teknologian ja palvelujen tuottamisen suomalaisille kouluille. Haluamme olla mukana tarjoamassa opiskelijoille parhaat edellytykset menestyä nykypäivän digitaalisessa yhteiskunnassa.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää.

Director, Modern workplace

Timo Drachman

Director of Business Development and Public Sales

Erkki Kondelin