Moderni työympäristö

Mahdollista sujuva digitaalinen työpäiväkokemus ja tietoturvallinen työskentely ajasta ja paikasta riippumatta.

Advanialaisia toimistolla - olemme kokonaisvaltainen it-kumppani

Moderni työympäristö rakentuu useista elementeistä

Töiden tekemisen tulee olla sujuvaa ajasta ja paikasta riippumatta. Työympäristö elää ja kehittyy jatkuvasti. Jatkossa etä- ja hybridityö vaatii työasemilta, yhteyksiltä ja ohjelmistoilta yhä enemmän, myös tietoturvan kannalta. Tutustu Advanian modernin työympäristön palveluihin.

Oikeilla laitteilla, ohjelmistoilla, modernilla identiteetin- ja pääsynhallinnalla ja yhteisillä pelisäännöillä organisaatiosi tiimit pystyvät tekemään yhdessä töitä saumattomasti. Henkilöstön sujuva digitaalinen työpäiväkokemus palvelee myös asiakkaitanne ja muita sidosryhmiänne. 

Advania tarjoaa organisaatiollesi kattavat palvelut modernin ympäristön rakentamiseen: tietoturvan, verkkoyhteydet, laitteet ja laitehallinnan, työkalut sisäiseen viestintään, tiimityöhön ja dokumentinhallintaan, sovelluslisenssien kustannustehokkaan hallinnoinnin ja sovellusten modernisoinnin.

Pelkkä työkalujen ja ohjelmistojen olemassaolo ei toki vielä riitä. Sujuva digitaalinen työskentely edellyttää yhteisiä toimintatapoja, ja autammekin organisaatioita niiden luomisessa ja jalkauttamisessa. Hyvin suunniteltu kokonaisuus vähentää eri viestintäkanavien digitaalista hälyä ja parantaa mahdollisuuksia keskittyä omaan tekemiseen. Tämän ansiosta organisaatiosi työntekijöiden viihtyvyys ja työhyvinvointi paranevat.  

Asiantuntijamme auttavat modernin työympäristön suunnittelussa kartoituksesta käyttöönottoon.

Window Application

Intranet-, tiimityö- ja dokumentinhallintaratkaisut

Tarjoamme ratkaisuja viestinnän, tiimityön ja dokumentinhallinnan kehittämiseen palkituilla Valo intranet -ratkaisuilla sekä SharePoint Online ja Microsoft Teams -ohjelmistoilla.

Lue lisää
Network

Microsoft-palvelut

Yhden luukun taktiikalla ja monipuolisella osaamisellamme varmistamme, että asiakasyrityksemme saavat täyden hyödyn irti moderneista Microsoft-ratkaisuista ja niiden tuomista integrointimahdollisuuksista digityöhön.

Lue lisää
Information Security

Tietoturva

Hyvin hoidettu tietoturva sekä identiteetin- ja pääsynhallinta (Identity and Access Management, IAM) turvaavat yrityksesi liiketoiminnan jatkuvuuden. Meiltä saat yrityksellesi sopivimmat palvelut tietoturvan parantamiseen, hallintaan, seurantaan ja reagointiin sekä mahdollisista häiriöistä palautumiseen.

Lue lisää
Webinar

Service Desk -palvelut

Advanian Service Desk varmistaa työasemien ja ohjelmistojen katkottoman toiminnan. Palvelujemme avulla varmistat IT-ympäristön tuen liiketoiminnallesi ja kehität IT-ympäristöäsi suunnitelmallisesti.  

Lue lisää
Laptop

Laitteet ja laitehallinta

Saat kauttamme modernit laitteet ja laitehallinnan, jonka avulla varmistetaan, että yrityksen laitekanta pysyy ajan tasalla sekä päivitykset hoituvat ajallaan.

Lue lisää
Window User

Esitystekniikka

Advania tarjoaa kokonaisvaltaisia audiovisuaalisen viestinnän ratkaisuja monenlaisiin eri tarpeisiin, kuten liikkuvan työvoiman avuksi ja erilaisten tilojen, kuten koulujen, tapahtumakeskusten tai neuvottelutilojen ratkaisuiksi.

Lue lisää
Advania Icon_Pink_Company Culture

Koulukumppani

Läheskään kaikilla oppilailla ei ole vielä henkilökohtaista tietokonetta tai mobiiliälylaitetta, jota voisi käyttää opetuksessa hyväksi. Siksi haluammekin olla mukana tarjoamassa opiskelijoille parhaat edellytykset menestyä nykypäivän digitaalisessa yhteiskunnassa.

Lue lisää
Laptop Heart

Terveydenhuollon tietotekniikka

Toimiva tietotekniikka on hoitotyölle äärimmäisen tärkeää. Kauttamme saat sopivat laitteistot ja sovellukset niin perustarpeisiin kuin terveydenhuollon erityistarpeisiinkin. 

Lue lisää
Advania tekee tärkeää työtä kokonaisvaltaisena it-kumppanina
Koulukumppani

Kehitämme yhdessä Suomen tärkeimpiä huoneita

Lapset ja nuoret ovat digitaidoiltaan hyvin eriarvoisissa asemissa. Advania on omalta osaltaan tunnistanut ongelman ja valinnut yhdeksi toiminta-alueekseen teknologian ja palvelujen tuottamisen suomalaisille kouluille. Haluamme olla mukana tarjoamassa opiskelijoille parhaat edellytykset menestyä nykypäivän digitaalisessa yhteiskunnassa.

Moderni työympäristö

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella digitaalisen työpäiväkokemuksen ja it-hyvinvoinnin kehittämisestä organisaatiossanne, laita meille yhteydenottopyyntö!