Modernityöympäristö

Moderni työympäristö

Mahdollista sujuva digitaalinen työpäiväkokemus ja tietoturvallinen työskentely ajasta ja paikasta riippumatta.

Moderni työympäristö

Eroon digihälystä mielekkäillä ratkaisuilla

Töiden tekemisen tulee olla sujuvaa ajasta ja paikasta riippumatta. Samalla työympäristö elää ja kehittyy jatkuvasti. Jatkossa etä- ja hybridityö vaatii työasemilta, yhteyksiltä ja ohjelmistoilta yhä enemmän, myös tietoturvan kannalta.

Oikeilla laitteilla ja ohjelmistoilla organisaatiosi tiimit pystyvät tekemään yhdessä töitä saumattomasti verkon yli. Kun ryhmätyökalut ovat tarkoituksenmukaiset ja niitä osataan käyttää oikein, yhteistyö ei hidastu esimerkiksi dokumenttien puutteellisen versionhallinnan vuoksi. Kokousaika voidaan käyttää tehokkaasti, oikeisiin asioihin keskittyen, ja kokemus työn sujuvuudesta paranee.  

Rakennamme kanssasi yhteiset ja avoimet viestintäkanavat, jotka lisäävät keskustelua sekä tiedon jakamista ja vähentävät siiloutumista. Oikein valituissa yhteistyökanavissa myös työskentely organisaation ulkopuolisten yhteistyötahojen kanssa helpottuu ja nopeutuu.  

Hyvin suunniteltu kokonaisuus vähentää eri viestintäkanavien digitaalista hälyä ja parantaa mahdollisuuksia keskittyä omaan tekemiseen. Tämän ansiosta organisaatiosi työntekijöiden viihtyvyys ja työhyvinvointi paranevat.  

Asiantuntijamme auttavat digitaalisen työympäristön suunnittelussa kartoituksesta käyttöönottoon.

Intranet, tiimityö ja dokumentinhallintaratkaisut

Intranet-, tiimityö- ja dokumentinhallintaratkaisut

Tarjoamme ratkaisuja viestinnän, tiimityön ja dokumentinhallinnan kehittämiseen palkituilla Valo intranet -ratkaisuilla sekä SharePoint Online ja Microsoft Teams -ohjelmistoilla.

Lue lisää
Microsoft-kokonaispalvelut

Microsoft-kokonaispalvelut

Yhden luukun taktiikalla ja monipuolisella osaamisellamme varmistamme, että asiakasyrityksemme saavat täyden hyödyn irti moderneista Microsoft-ratkaisuista ja niiden tuomista integrointimahdollisuuksista digityöhön.

Lue lisää
Tietoturva ja IAM

Tietoturva ja IAM

Hyvin hoidettu tietoturva sekä identiteetin- ja pääsynhallinta (Identity Access Management, IAM) turvaavat yrityksesi liiketoiminnan jatkuvuuden. Meiltä saat yrityksellesi sopivimmat palvelut tietoturvan parantamiseen, hallintaan, seurantaan ja reagointiin sekä mahdollisista häiriöistä palautumiseen.

Lue lisää
Service Desk -palvelut

Service Desk -palvelut

Advanian Service Desk varmistaa työasemien ja ohjelmistojen katkottoman toiminnan. Palvelujemme avulla varmistat IT-ympäristön tuen liiketoiminnallesi ja kehität IT-ympäristöäsi suunnitelmallisesti.  

Lue lisää
Laitteet ja laitehallinta

Laitteet ja laitehallinta

Saat kauttamme modernit laitteet ja laitehallinnan, jonka avulla varmistetaan, että yrityksen laitekanta pysyy ajan tasalla sekä päivitykset hoituvat ajallaan.

Lue lisää
LegalTech

LegalTech

Valjasta yrityksesi osaaminen ja immateriaalipääoma tehokkaaseen käyttöön tekoälyn sekä dokumentinhallinnan keinoin.

Lue lisää
Esitystekniikka

Esitystekniikka

Advania tarjoaa kokonaisvaltaisia audiovisuaalisen viestinnän ratkaisuja monenlaisiin eri tarpeisiin, kuten liikkuvan työvoiman avuksi ja erilaisten tilojen, kuten koulujen, tapahtumakeskusten tai neuvottelutilojen ratkaisuiksi.

Lue lisää
Koulukumppani-ohjelma

Koulukumppani

Läheskään kaikilla oppilailla ei ole vielä henkilökohtaista tietokonetta tai mobiiliälylaitetta, jota voisi käyttää opetuksessa hyväksi. Siksi haluammekin olla mukana tarjoamassa opiskelijoille parhaat edellytykset menestyä nykypäivän digitaalisessa yhteiskunnassa.

Lue lisää
Terveydenhuollon tietotekniikka

Terveydenhuollon tietotekniikka

Toimiva tietotekniikka on hoitotyölle äärimmäisen tärkeää. Kauttamme saat sopivat laitteistot ja sovellukset niin perustarpeisiin kuin terveydenhuollon erityistarpeisiinkin. 

Lue lisää
Koulukumppani-ohjelma
Koulukumppani

Kehitämme yhdessä Suomen tärkeimpiä huoneita

Lapset ja nuoret ovat digitaidoiltaan hyvin eriarvoisissa asemissa. Advania on omalta osaltaan tunnistanut ongelman ja valinnut yhdeksi toiminta-alueekseen teknologian ja palvelujen tuottamisen suomalaisille kouluille. Haluamme olla mukana tarjoamassa opiskelijoille parhaat edellytykset menestyä nykypäivän digitaalisessa yhteiskunnassa.

Moderni työympäristö

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella digitaalisen työpäiväkokemuksen kehittämisestä organisaatiossanne, laita meille yhteydenottopyyntö!