Haluamme toimia oikein - Advanian ilmoituskanava väärinkäytösepäilyistä

Luotettavuutemme ja pitkäaikainen menestyksemme rakentuvat eettisesti kestävään toimintaan, jonka perusperiaatteet on kirjattu hyvän liiketavan periaatteisiimme. On tärkeää, että jokainen ilmoittaa epäilemästään mahdollisesta väärinkäytöksestä, joka ei ole Advanian hyvän liiketavan periaatteiden mukaista toimintaa. Näin saamme mahdollisuuden estää tai oikaista kaikki väärinkäytökset.

Advania pitää erittäin tärkeänä, että työntekijät voivat ilmaista mielipiteensä vapaasti. Jos sinusta tuntuu, ettet voi kertoa tietojasi avoimesti, annamme sinulle mahdollisuuden kertoa huolestasi nimettömänä tämän kanavan kautta. Ilmoituskanavaa hoitaa ulkopuolinen kumppani WistleB, nimettömyyden varmistamiseksi.

Nimetön ilmoituskanava osoitteessa:
https://report.whistleb.com/en/advania

Tämän kanavan kautta voi ilmoittaa esimerkiksi seuraavista rikkomusepäilyistä: eturistiriidat ja lahjonta, ihmisoikeusrikkomukset, taloudelliset väärinkäytökset, ympäristörikkomukset.

Lisätietoa:

Kiitokset ilmoituksestasi, jolla mahdollistat meitä toimimaan vastaisuudessakin yhtiönä, joka vaalii työssään hyvää liiketoiminnan etiikkaa.