Digitaalinen työympäristö tehokkaaseen liiketoimintaan

Alasta riippumatta, ihmisten tapa tehdä töitä on digitalisoitunut. Yhä useammat ovat tottuneet käyttämään erilaisia sovelluksia ja työkaluja kuluttajina, mutta silti monien yritysten työkalut ovat vanhanaikaisia. Miksi työssä käytettävien työkalujen tulisi olla hankalampia kuin yksityiselämässä? Käyttämällä huonoja ja vanhentuneita työkaluja hukkaat resursseja ja myös työntekijöidesi motivaatio heikkenee.  

Verkostoituminen on nykyaikaa ja työskentely ryhmissä tehokkaampaa. Tietoturvan merkitys kasvaa, osaaminen vaihtelee ja syntyy riskejä pirstaloitumisesta. 

Nykyaikainen, digitaalinen työympäristö on helppokäyttöinen, kustannustehokas, turvallinen sekä mahdollistaa tietoturvallisen työskentelyn ajasta ja paikasta riippumatta, myös tiimeissä. 

Digitaalinen työympäristö koostuu: 

 1. Teknologiasta (laitteet, sovellukset jne.)
 2. Prosesseista (tehokkaat ja vakioidut toimintatavat)
 3. Ihmisistä (koulutus, ihmisten tulee ymmärtää oma roolinsa prosesseissa) 

 

Moderni työympäristö muuttuu ja kehittyy jatkuvasti. Taustalla oleva ekosysteemi on monimutkainen ja sen toimintavarmuus on herkkä pienillekin muutoksille; silti loppukäyttäjät odottavat ympäristön toimivan samalla lailla jokaisena hetkenä, paikasta riippumatta. 

Mikäli IT-johdolla ei ole näkyvyyttä laitteiden terveydentilaan ja käytettyihin sovelluksiin niin ongelmien havaitseminen on hankalaa. Tämä johtaa siihen, että samoihin asioihin liittyen tulee toistuvia avunpyyntöjä palveluntarjoajalle ja kulut kasvavat ilman, että juurisyitä ratkaistaan.

Autamme sinua saamaan nämä palaset kuntoon! Voit valita kokonaisvaltaisen kumppanuuden kanssamme tai aloittaa vain yhdestä osa-alueesta.

Työympäristön käytettävyyden takaa nykyaikanen tukipalvelu:

 1. Proaktiivinen tuki – Työasemien terveydentilaa valvotaan robotiikan avulla. Robotiikka havaitsee poikkeamat jo ennen kuin ne muodostuvat ongelmiksi.
 2. Juurisyiden analysointi –Häiriöiden analysointi paljastaa todelliset syyt toistuvien ongelmien takaa.
 3.  Joustava hinnoittelu – Hinnoittelumme perustuu palvelun käyttöön. Mitä enemmän ratkomme ongelmien juurisyitä, sitä vähemmän niitä on jatkossa ja sitä vähemmän maksat. Juurisyiden ratkaisu on meille hyvän palvelun merkki.

Huonot työkalut  johtavat käytännön haasteisiin

 • Ryhmätyökalujen käyttö hankalaa
 • Kokoukset ovat tehottomia 
 • Työskennellään siiloissa
 • Samasta dokumentista voi olla useita eri versioita ja yhteistyö on tehotonta - puutteellinen versiohallinta 
 • Yhteensopimattomat työkalut
Käyttäjätuki - Advania Service Desk

Käyttäjätuki - ICT Service Desk

Varmistamme, että työasemasi ohjelmistoineen on aina parhaassa iskussa. Advania Service Desk on palvelu, joka sisältää kaiken tarvittavan työaseman katkottoman toiminnan varmistamiseksi. Palveluidemme avulla voit varmistaa liiketoimintaratkaisusi toiminnan ja kehittää IT-ympäristöäsi.

Työasemahallinta

Työasemahallinta

Työasemahallinnalla tarkoitetaan työasemien ja erilaisten sovelluksien automatisoituihin asennuksiin käytettävän järjestelmän ylläpitoa ja sen toiminnan varmistamista.

Työasemahallinta on loistava valinta silloin, kun haluat minimoida yrityksesi työasemiin kuluvaa asennusaikaa. Samalla saat työasemien tietoturvan paremmin haltuun, sillä palvelumme standardoi ympäristön selkeäksi ja huomattavasti helpommin valvottavaksi.

Mobiililaitteiden elinkaari ja hallinta

Mobiililaitteiden elinkaari ja hallinta

Mobiilihallinnan avulla yrityksen on helpompaa hallita laitteita ja varmistaa, että henkilöstöllä on työtehtäviään vastaavat matkapuhelimet, niissä ajan tasalla olevat sovellukset ja asianmukaiset tietoturvatasot. Saat palvelun tarjoamat toiminnallisuudet käyttöön internetin kautta paikasta ja ajasta riippumatta.

Palvelu helpottaa puhelimien ja tablettien käyttöönottoa sekä sen avulla ylläpidetään laitteiden sisältöä ja tietoturvaa hallitusti koko elinkaaren ajan. 

Lisäksi hoidamme hankinnan ja poiston/romutuksen tarvittaessa puolestasi.

NetShop verkkokauppa

NetShop verkkokauppa

NetShop verkkokaupasta hankit kaikki työasemat, mobiililaitteet sekä lisälaitteet helposti ja nopeasti.