Lahti Energia

Advania Finland Oy uudisti Lahti Energia Oy:n ICT-ratkaisuja ja modernisoi palveluja. 

Lue lisää

Forenom_websivu

Pohjoismainen majoitusalan edelläkävijä Forenom vaihtoi asiakaspalveluratkaisunsa Genesys Cloudiin. Käyttöönotto sujui hyvin, integroitavuus muihin järjestelmiin helpottui ja näkyvyys eri palvelukanavien tilanteisiin parani.

Lue lisää

325x160_Autoliitto

Advania toimittaa Autoliitolle modernit ja kattavat IT-palvelut, joiden avulla luodaan edellytykset Autoliiton IT-järjestelmien ja teknologioiden uudistamiselle. Advania siirtää Autoliiton IT-Infrastuktruurin Azure-pilveen, mikä mahdollistaa kustannustehokkaat ja standardoidut ratkaisut.

Proseduuri_logo325x160

Proseduuri Oy arvostaa Advaniassa tämän liiketoimintakeskeistä lähestymistä IT-asioihin sekä monipuolisia kapasiteettiratkaisuja. Näiden avulla yritykset ovat yhdessä kyenneet rakentamaan Proseduurin liiketoimintaa optimaalisesti palvelevan kokonaisuuden, jonka uskotaan kehittyvän entisestään tulevaisuudessa.

Pukkila_325x160px

Pukkila valitsi Advanian kumppanikseen kilpailijoista poikkeavan innovatiivisen ja modernin palvelukokonaisuuden takia. ICT -palveluiden kokonaisulkoistuksen hinta oli erittäin kilpailukykyinen ja Advanian toiminta herätti heti alusta asti luottamusta ja uskoa tulevaan hyvään yhteistyöhön.

Mehilainen_logo
Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaita palveluja yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille.
Mehiläiselle toimitettiin kokonaisvaltainen call center -puhelinpalvelujärjestelmä.
caseholidayclub
Holiday Clubin hotelleissa kolmessa maassa siirryttiin yhdistetyn viestinnän puhelinvaihderatkaisuun keskittämällä asiakaspalvelun Contact center –toiminnot.
casevrgroup
Puhelin on häiriötilanteissa tärkein väline viestintään ja johtamiseen. VR Groupin operaatiokeskuksen puhelinjärjestelmän uusimiseen ei olisi siten sopinut tavanomainen contact center –ratkaisu.
casekone
KONE-hissien valvontajärjestelmien verkkoyhteyksien suunnittelu ja ennaltaehkäisevä ylläpito.
FInnkino_logo-1

Finnkino ja Advania kehittävät Finnkinon palveluja liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Advania ylläpitää Finnkinon IT-infrapalveluja Suomen lisäksi myös Baltiassa.

 

Glaston
Glaston teki päätöksen siirtyä kriittisessä tietoinfrastruktuurissaan pilviaikaan. 
casecontainerships
Logistiikkayritys Containerships siirtyi pilvipohjaiseen it-infrastruktuuriin ja siirti avullamme yli 30 palvelinta ja 50 sovellusta pilveen. 

Hekin luottavat meihin. 

Advania_asiakkaitamme