LegalTech

Pidämme sinut ja asianajajasi ajan tasalla. Asiakirjojen hallintaohjelmistomme avulla voit käyttää kriittisiä tietoja mistä tahansa ja milloin tahansa. 

LegalTech
LegalTech

Asiakirjojen hallintaa tehokkailla työkaluilla

Yritykset hyötyvät merkittävästi, kun niiden osaaminen ja immateriaalipääoma valjastetaan tehokkaaseen käyttöön tekoälyn sekä dokumentinhallinnan keinoin – ja suojataan parhaalla mahdollisella tietoturvalla. 

Advania LegalTechin ydin on iManage-teknologia, joka on johtava asiakirjahallinta-, tietoturva- ja tekoälyratkaisujen tarjoaja juristeille. Asiantuntijamme toteuttavat iManage-ympäristössä tuotteiden käyttöönotot, konsultoinnin, tuen, koulutukset, räätälöinnin ja lisenssimyynnin. Hallitsemme sekä paikalliset installaatiot että pilviympäristöt yli 20 vuoden kokemuksella.  

Kaikkien iManage-tuotteiden lisäksi tarjoamme runsaasti sekä lisenssejä että palveluja iManage-ekosysteemiin. Teknologiakumppaneista tarjonnastamme löytyvät Litera, DocAuto, Prosperoware and Sysero. Mikä tahansa dokumentinhallinnan tarve on toteutettavissa kumppanituotteidemme avulla. 

Kumppaneitamme

Sysero-1
Litera
Docauto
iM_logo_rgb@4x
Prosperoware_Logo_SVG
Ota yhteyttä

Kerron mielelläni lisää.

Business Development Manager

Kai Hinno