Ympäristö ja kestävä kehitys

Vastuullisuus

Lifestyle
Ympäristö ja kestävä kehitys

Vastuullisuus Advanialla

Advanialla vastuullisuus on sidoksissa yhtiömme tavoitteisiin rakentaa yhteisöllisyyttä ja vastuullisempaa tulevaisuutta kestävän kehityksen avulla.

Vastuullisuutemme pohjautuu omiin eettisiin toimintatapoihimme, YK:n ihmisoikeuksien yleismaailmalliseen julistukseen ja kestävän kehityksen tavoitteisiin, jotka liittyvät ihmisoikeuksiin, työelämään, ympäristöön ja korruption vastaiseen toimintaan.

Velvollisuutenamme on toimia esimerkillisesti vastuullisuuskysymyksissä. Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä toimittajiemme ja alihankkijoidemme kanssa ja olemme jäsenenä Responsible Business Alliancessa, joka tukee elektroniikan maailmanlaajuisten toimitusketjujen vaikutuspiiriin kuuluvien työntekijöiden ja yhteisöjen oikeuksia ja hyvinvointia.

Oman toimintamme osalta meille on tärkeää eettisten toimintaperiaatteiden noudattaminen,  tasa-arvoisen ja monimuotoisen työkulttuurin edistäminen sekä työntekijöidemme ja meille työskentelevien henkilöiden hyvinvoinnin varmistaminen.

Vastuullisuus-02

 

Ympäristöpolitiikkaamme

Palveluiden digitalisoituminen kasvattaa maapallon ilmakehään vapautuvia päästöjä. Vastuullisena IT-kumppanina Advania Finland kantaa vastuunsa esimerkiksi IT-järjestelmien ja datakeskusten aiheuttamien ympäristövaikutusten pienentämiseksi. Pyrimme parantamaan energiatehokkuutta ja vähentämään energiankulutusta. Meille on tärkeää tietää myös energia alkuperä.

Panostamme energiatehokkuuden ohella myös muun kulutuksen vähentämiseen ja hankintojemme kestävyyteen. Lisäksi ympäristösuojelun tukeminen sekä henkilöstömme ympäristötietoisuuden lisääminen ovat meille tärkeitä asioita.

Tärkeimmät sertifiointimme

Meillä on ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatti, ISO/IEC 20000-1:2018 -palvelunhallintajärjestelmän sertifikaatti ja ISO/IEC 27001:2013 -tietoturvallisuuden hallinta -sertifikaatti.

FI-ISO-14001

 

FI-ISO_IEC-20000-1-138x300

 

FI-ISO-IEC27001

 

ISO 14001:2015; konesali- ja konsultointiliiketoiminta ydin - ja tukiprosesseineen
ISO/IEC 20000-1:2018; konesaliliiketoiminta ydin- ja tukiprosesseineen
ISO/IEC 27001:2013; konesaliliiketoiminta ydin- ja tukiprosesseineen

 

Sustainability report

Kestävän kehityksen raportti

Kestävän kehityksen konsepti on luotu yrityksen tärkeimpien taloudellisten, sosiaalisten sekä ympäristöllisten osa-alueiden pohjalta. Konsepti jakaantuu kolmeen eri osaan: Sustainable Advania keskittyy sisäiseen työhön, Sustainable Offering asiakastyöhön ja Sustainable Supply Chain hallinnoi toimitusketjua ja kumppanivalintoja.

Lue lisää yritysvastuumme tavoitteista ja tuloksista vuosittain julkaistavista raporteistamme. 

Ota yhteyttä

Kerron mielelläni lisää.

HR and Sustainability Manager

Sirkku Väisälä