Ympäristö ja kestävä kehitys

Vastuullisuus

GreenEnergy
Ympäristö ja kestävä kehitys

Vastuullisuus Advanialla

Advanialla vastuullisuus on sidoksissa yhtiömme tavoitteisiin rakentaa yhteisöllisyyttä ja vastuullisempaa tulevaisuutta kestävän kehityksen avulla.

Vastuullisuutemme pohjautuu omiin eettisiin toimintatapoihimme, YK:n ihmisoikeuksien yleismaailmalliseen julistukseen ja kestävän kehityksen tavoitteisiin, jotka liittyvät ihmisoikeuksiin, työelämään, ympäristöön ja korruption vastaiseen toimintaan.

Velvollisuutenamme on toimia esimerkillisesti vastuullisuuskysymyksissä. Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä toimittajiemme ja alihankkijoidemme kanssa ja olemme jäsenenä Responsible Business Alliancessa, joka tukee elektroniikan maailmanlaajuisten toimitusketjujen vaikutuspiiriin kuuluvien työntekijöiden ja yhteisöjen oikeuksia ja hyvinvointia.

Oman toimintamme osalta meille on tärkeää eettisten toimintaperiaatteiden noudattaminen,  tasa-arvoisen ja monimuotoisen työkulttuurin edistäminen sekä työntekijöidemme ja meille työskentelevien henkilöiden hyvinvoinnin varmistaminen.

Vastuullisuus-02

 

Sustainability_report
Ympäristö ja kestävä kehitys

Kestävän kehityksen raportti

Kestävän kehityksen konsepti on luotu yrityksen tärkeimpien taloudellisten, sosiaalisten sekä ympäristöllisten osa-alueiden pohjalta. Konsepti jakaantuu kolmeen eri osaan: Sustainable Advania keskittyy sisäiseen työhön, Sustainable Offering asiakastyöhön ja Sustainable Supply Chain hallinnoi toimitusketjua ja kumppanivalintoja.

Lue lisää yritysvastuumme tavoitteista ja tuloksista vuosittain julkaistavista raporteistamme. 

Ota yhteyttä

Kerron mielelläni lisää.

HR and Sustainability Manager

Sirkku Väisälä