Pilvipalvelut

Pilvipalvelut

Kaikki mitä tarvitset pilvipalveluidesi tehokkuuden varmistamiseksi

Pilvipalveluiden tuotannon järjestäminen vaatii resursseja ja erityisosaamista. Asiantuntijamme toteuttavat organisaatiosi palvelualustan parhaiden käytäntöjen mukaisesti julkiseen pilveen (Microsoft Azure, Google Cloud, Amazon Web Services tai Oracle Cloud) tai konesaliin.

Advanian pilvipalvelut tarjoavat hallintaa ja valvontaa tasolla, jonka valitset itse. Pilvipalvelujen hallinnoinnin voi ulkoistaa kokonaan Advanialle, vastata kaikesta itse tai valita näiden välimuodon.  

Tukea on tarjolla ympärivuorokautisesti, mutta asiakkaana voit itse päättää palveluajan tarpeidesi mukaan.

Hybridipilvipalvelut

Hybridipilvi voi sijaita asiakkaan omassa konesalissa, Advanian konesaleissa, julkipilvissä tai monipilviympäristössä eli näissä kaikissa. Palveluita hallitaan keskitetyllä työkalulla, joka mahdollistaa näkymän ja hallinnan eri pilviympäristöihin. 

Lue lisää

Julkinen pilvipalvelu

Asiantuntijoidemme osaaminen kattaa teknologiariippumattomasti koko julkisen pilvimaailman pilvistrategiasta toimiviin julkipilven päälle rakennettuihin työympäristöihin. 

Lue lisää

Pilvisali

Pilvisali tarjoaa yrityksellenne virtuaalista palvelinkapasiteettia joustavasti ja edullisesti, itse hallittuna nopeiden yhteyksien päästä. Pilvisalin voit yhdistää helposti nykyiseen ympäristöösi, julkisiin pilvipalveluihin tai voit vaikka korvata sillä koko nykyisen palvelinympäristösi.

Lue lisää
Konesalipalvelut

Konesalipalvelut

Liiketoimintakriittiset ratkaisut vaativat korkeaa käytettävyyttä sekä huippuluokan suorituskykyä ja tietoturvaa. Korkean käytettävyyden konesalipalvelumme tarjoavat liiketoimintanne tarpeiden mukaan skaalautuvan pilvikapasiteetin sekä erinomaisen palvelun kiinteällä kuukausihinnalla, käytön mukaan laskutettuna.

Lue lisää
eco-reuse-55x55

Ylläpitopalvelut

Ylläpitopalvelumme sisältävät palvelinympäristöjen toiminnan kannalta tärkeitä tuki-, ylläpito- ja ongelmanratkaisutehtäviä. Tarjoamme ylläpitopalvelua konesaleissa, julkipilvessä ja asiakkaan tiloissa oleville palvelimille.

Lue lisää
Varmista pilviympäristösi tietoturva

Advania Cloud Security Workshop

Katso myös

Katso lisää
Katso lisää
Pilvipalvelut

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella pilvipalveluiden käyttöönotosta, hallinnasta tai ylläpidosta, lähetä meille yhteydenottopyyntö!