Pilvipalvelut

Kokonaisvaltaista pilvipalveluiden hallintaa ja ylläpitoa 

Managed Cloud
Pilvipalvelut

Kaikki mitä tarvitset pilvipalveluidesi tehokkuuden varmistamiseksi

Pilvipalveluiden tuotannon järjestäminen vaatii resursseja ja erityisosaamista. Managed Cloud on Advanian tarjoama hallintapalvelu, jonka avulla toteutamme asiakkaan palvelualustan parhaiden käytäntöjen mukaisesti niin paikallisille konesaleille, kotimaisille tai ulkomaisille konesaleille tai julkipilvelle, kuten Azurelle.   

Advanian Managed Cloud -palvelussa tarjoamme hallintaa ja valvontaa tasolla, jonka valitset itse. Pilvipalvelujen hallinnoinnin voi ulkoistaa kokonaan Advanialle, vastata kaikesta itse tai valita näiden välimuoto.  

Tukea on tarjolla ympärivuorokautisesti, mutta asiakkaana voit itse päättää palveluajan tarpeidesi mukaan.   

Microsoft 365

Tehokkaat ja tietoturvalliset työvälineet tietotyöhön ja tiimityöskentelyyn pilvipalveluna.

Lue lisää

Azure Managed Cloud

Azure Managed Cloud on Advanian tuottama hallintapalvelu, jonka kautta turvaamme asiakkaan Azure-palvelualustan parhaiden käytäntöjen mukaisesti kovennettuna.

Lue lisää

Hybridipilvipalvelut

Hybridipilvi voi sijaita asiakkaan omassa konesalissa, Advanian konesaleissa, julkipilvissä tai näissä kaikissa. Palveluita hallitaan keskitetyllä työkalulla, joka mahdollistaa näkymän ja hallinnan eri pilviympäristöihin. 

Lue lisää
Lifestyle
ASIAKASTARINA

Advania Finland Oy uudisti Lahti Energia Oy:n ICT-ratkaisuja ja modernisoi palveluja

Lahti Energia on tehnyt Advanian kanssa yhteistyötä vuodesta 2014 alkaen. Yhteistyötä on lujittanut hyvät suhteet Advanian yhteyshenkilöihin vuosien varrella. Edelläkävijäyrityksenä Lahti Energialle tuli tarve uudistaa ICT-ratkaisuja ja modernisoida palveluja siten, että ne näkyisivät loppukäyttäjille turvallisina ja helppokäyttöisinä ratkaisuina. 

Pilvipalvelut

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella pilvipalveluiden hallinnasta ja ylläpidosta, lähetä meille yhteydenottopyyntö!