Kumppaneitamme

Kehitämme palveluitamme yhteistyössä maailman johtavien toimittajien kanssa. 

Rectangle 547

Digitaalinen työympäristö

Microsoft

Olemme Microsoft Cloud Partner ja tarjoamme asiakkaille Microsoftin teknologioihin perustuvia kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

VMware

 VMware on ollut vuosia johtava virtualisointialusta, jonka käyttäjäkuntaan kuuluu sekä pieniä että suuria organisaatioita.

Olemme VMWaren Principal Partner ja tarjoamme asiakkaille Workspace ONE- ja Carbon Black -osaamista identiteetin- (IAM) ja päätelaitehallinnassa.

Okta

Okta on pilviratkaisu, jonka avulla yrityksen identiteetin ja pääsynhallinta saadaan toteutettua tietoturvallisesti ja sujuvasti. Olemme Oktan Apex Partner.

WithSecure

WithSecure (ent. F-Secure) on suomalainen tietoturvaratkaisuja tarjoava yritys. WithSecuren Managed Service Providerina me autamme asiakkaitamme pitämään liiketoimintansa turvassa WithSecuren tietoturvaratkaisuilla.

Valo

Olemme Valo Digital Workplace -tuoteperheen jälleenmyyjä. Valo on täysin paketoitu intranet-ja extranet-ratkaisu. Olemme Valon Certified Partner.

Amazon Web Services

Amazonin konesaleissa tuotettu monipuolinen palvelu, joka tarjoaa joustavuutta, skaalautuvuutta ja vakautta virtuaalipalvelinten (IaaS) tai sovelluskehitysalustojen (PaaS) tarpeisiin.

Google

Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaan Google Cloud- ja Google Workspace -pilviratkaisuja.

Genesys

Olemme useamman vuoden toimineet Genesyksen yhteistyökumppanina ja kauttamme on mahdollista hankkia Genesys Cloud™ -pilvipohjaisia Contact Center -ratkaisuja. 

Oracle

Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus tietokantojen tietoturvallisesta ylläpidosta ja palvelemme asiakkaitamme muun muassa Oraclen moderneja teknologioita hyödyntäen.

WEBCON

WEBCON on eurooppalainen ohjelmistotoimittaja, joka toimittaa yrityksille low-code-ratkaisuja. Kumppanuutemme WEBCONin kanssa mahdollistaa entistä monipuolisemman osaamisen tarjoamisen asiakkaidemme prosessien digitalisoimiseen.

Cisco

Cisco on maailman johtava integroitujen ja turvallisten verkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, data ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Olemme Ciscon kultakumppani ja autamme asiakkaitamme hyödyntämään Ciscon teknologian mahdollisuudet omassa liiketoiminnassaan.

Nintex

Automatisoi työnkulkuja ja yrityksesi prosesseja helposti ilman koodia. OlemmeNintexin Registered+ partner.

Tietoliikenne ja kapasiteetti

HPE

Teemme strategista yhteistyötä HPE:n (Hewlett Packard Enterprise) kanssa muuan muassa hybridialustojen rakentamisessa yrityksille.

Aruba Networks

Aruba tarjoaa ratkaisuja yrityksille, jotka haluavat varmentaa verkon toimivuutta käyttäjilleen. 

Palo Alto

Nutanix

Nutanix on hyperkonvergenssijärjestelmien globaali markkinajohtaja. Tuomme yhdessä Nutanixin kanssa pilven asiakkaan omaan laitetilaan maksa mitä käytät -periaatteella.

Samsung

HP

Dell

LG

Genelec

Kramer

Ota yhteyttä!

Käytettävissämme ovat aina parhaat teknologiat, työkalut ja niihin liittyvä osaaminen.