Kumppaneitamme

Kehitämme palveluitamme yhteistyössä maailman johtavien toimittajien kanssa. 

Kumppanimme

Digitaalinen työympäristö

Microsoft

Olemme Microsoft AI Cloud Partner ja tarjoamme asiakkaille Microsoftin teknologioihin perustuvia kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

VMware

Olemme VMWare by Broadcomin Pinnacle Partner ja tarjoamme asiakkaille VMware Cloud Foundationin yksityisiä pilvipalveluita sekä VMware Workspace ONE- ja Carbon Black -osaamista päätelaitehallinnassa ja tietoturvassa.

Okta

Okta on pilviratkaisu, jonka avulla yrityksen identiteetin ja pääsynhallinta saadaan toteutettua tietoturvallisesti ja sujuvasti. Olemme Oktan Apex Partner.

Zscaler

Zscaler tarjoaa yrityksille internet-tietoturva-, verkkoturva- ja palomuuripalveluita. Valikoimaan kuuluu ratkaisuja, joilla suojataan käyttäjiä, tietoja ja sovelluksia erilaisilta kyberuhkilta, kuten haitta- ja kiristysohjelmilta, tietojenkalastelulta sekä tietomurroilta.

WithSecure

WithSecure (ent. F-Secure) on suomalainen tietoturvaratkaisuja tarjoava yritys. WithSecuren Managed Service Providerina me autamme asiakkaitamme pitämään liiketoimintansa turvassa WithSecuren tietoturvaratkaisuilla.

Amazon Web Services

Amazonin konesaleissa tuotettu monipuolinen palvelu, joka tarjoaa joustavuutta, skaalautuvuutta ja vakautta virtuaalipalvelinten (IaaS) tai sovelluskehitysalustojen (PaaS) tarpeisiin.

Google

Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaan Google Cloud- ja Google Workspace -pilviratkaisuja.

Genesys

Olemme useamman vuoden toimineet Genesyksen yhteistyökumppanina ja kauttamme on mahdollista hankkia Genesys Cloud™ -pilvipohjaisia Contact Center -ratkaisuja. 

Oracle

Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus tietokantojen tietoturvallisesta ylläpidosta ja palvelemme asiakkaitamme muun muassa Oraclen moderneja teknologioita hyödyntäen.

WEBCON

WEBCON on eurooppalainen ohjelmistotoimittaja, joka toimittaa yrityksille low-code-ratkaisuja. Kumppanuutemme WEBCONin kanssa mahdollistaa entistä monipuolisemman osaamisen tarjoamisen asiakkaidemme prosessien digitalisoimiseen.

Cisco

Cisco on maailman johtava integroitujen ja turvallisten verkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, data ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Olemme Ciscon kultakumppani ja autamme asiakkaitamme hyödyntämään Ciscon teknologian mahdollisuudet omassa liiketoiminnassaan.

Hitachi Vantara

Olemme sertifioitu Hitachi Vantaran Suomen Premier-kumppani. Yhdessä Hitachin kanssa tarjoamme kattavia infrastruktuuriratkaisuja luoden optimaalisen ja turvallisen IT-ympäristön liiketoimintasi tarpeisiin.

Tietoliikenne ja kapasiteetti

HPE

Teemme strategista yhteistyötä HPE:n (Hewlett Packard Enterprise) kanssa muuan muassa hybridialustojen rakentamisessa yrityksille.

Aruba Networks

Aruba tarjoaa ratkaisuja yrityksille, jotka haluavat varmentaa verkon toimivuutta käyttäjilleen. 

Palo Alto

Nutanix

Nutanix on hyperkonvergenssijärjestelmien globaali markkinajohtaja. Tuomme yhdessä Nutanixin kanssa pilven asiakkaan omaan laitetilaan maksa mitä käytät -periaatteella.

Dell

HP

Microsoft

Samsung

LG

Genelec

Kramer

Ota yhteyttä!

Asiakkaanamme käytettävissäsi ovat aina parhaat teknologiat, työkalut ja niihin liittyvä osaaminen.